Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

kızlar makinanın tuzu bitmiş

nerden koyuluyodu:44:
bi de makina tuzu yok evde
illa tuz mu koymam lazım:44:

Tellerin altında kapak olası gerek onu açıp koyabilirsin...Evet illaki tuz koymalısın eğer detarjanın tuzuda içermiyorsa...

Son düzenleme:
Topiğin yemek gurusu kim? Patlıcan közlicem ocak batırmak istemiyorum fırında yapılır mı acaba?

Ben hep fırında közlerim..Hiç ocakta közlemedim... Fırın ızgara tepsisini en üst bölmelerden birine alıyorsun...Patıcanların bazı yerlerinden çatalla deliyorsun..Sonra fırını ızgara seçeneğinde 200 dereceye ayarlıyorsun...Ara ara kontrol edip patıcanları çeviriyorsun..Kabukları buruşmaya başlayıp yumuşadıkça oluyor demek...

Topiğin yemek gurusu kim? Patlıcan közlicem ocak batırmak istemiyorum fırında yapılır mı acaba?

ben dün 5 kilo patlıcanı ekmek fırınına veridm yarım saatte közlettirdim conem
bide akşam birazda kızartırken heryanımı yaktım

ben bilmiyorum o işlere annem bakıyor

annen olmasa sen napıcan acaba carrie

Tellerin altında kapak olası gerek onu açıp koyabilirsin...Evet illaki tuz koymalısın eğer detarjanın tuzuda içermiyorsa...

tamam doğru yere bakmışım o zaman

ama içinden su fışkırdı ya kapağı açmamla

bu normal bişey mi
deterjan sanırım tuzlu değil

tuz alıyım bari

Fırında patlıcan közlemek tadını ve rengini kötü yapıyor..
Ocağın batmaması için patlıcanı delip alüminyum folyoya sarıp ocakta çevirerek közlüyorum ben..
Yada közmatik iyi sonuç veriyor.Yuvarlak sapsız tava şeklinde..

Son düzenleme:

fırının telleri varya ızgara gibi onun üzerine diz patlıcanları
ama bıçakla del haşlama olmasın
yalnız ocaktaki gibi güzel közlernmiyo
inan olabildiğince objektif yazıyorum

hepsi bir arada herhangi bir deterjan yettiği için ben tuz koymuyorum. parlatıcı da koymuyorum. bazen boraks bazen karbonat serpiyorum bulaşığın üstüne. tertemiz pırıl pırıl oluyor.

kızlar bana güvenin yemek konusunda antepliyim ayıptır söylemesi

kızlar bana güvenin yemek konusunda antepliyim ayıptır söylemesi

o suyu bulaşık süngerinle alabildiğin kadar al öyle doldur
yoksa tuzu az alır erken biter yine
tuz olmazsa çizilir bulaşıklar
ama 3lüyse finish kuantum mesela onda tuz var
bi zaman idare eder

Yoo kötü yapmıyor.Çok sık takip edersen sorun çıkmıyor..Ben Izgaranın altına normal fırın tepsisi de koyuyorum..Tepsinin içine de Fırın tepsisi kağıdı koyuyorum..Yağlı kağıt mı ne işte ondan...Hiç bir yer batmıyor..Karnıyarıkları,çeşitli patlıcan yemeklerini,mezeleri hep fırında közleyerek yaparım...Çok da lezzetli oluyor :)

kızlar yemek konusunda bana güvenin antepliyim ayıptır söylemesi

iyi fikir közmatik ilk kez duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…