- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
kızlar bana güvenin yemek konusunda antepliyim ayıptır söylemesi
tamam o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırında patlıcan közlemek tadını ve rengini kötü yapıyor..
Ocağın batmaması için patlıcanı delip alüminyum folyoya sarıp ocakta çevirerek közlüyorsun..
Yada közmatik iyi sonuç veriyor.Yuvarlak sapsız tava şeklinde..
kızlar ben kaçıyorum
ousun gelme saatleri yaklaşıyo
hepinizi öpüyorum canlarım
tamam ümit ustacım
Yoo kötü yapmıyor.Çok sık takip edersen sorun çıkmıyor..Ben Izgaranın altına normal fırın tepsisi de koyuyorum..Tepsinin içine de Fırın tepsisi kağıdı koyuyorum..Yağlı kağıt mı ne işte ondan...Hiç bir yer batmıyor..Karnıyarıkları,çeşitli patlıcan yemeklerini,mezeleri hep fırında közleyerek yaparım...Çok da lezzetli oluyor :)
iyi fikir közmatik ilk kez duyuyorum
pehhh o kimm
kızlar mesaiiyi bitirdik bu günde cumaya görüşürüz
hepsi bir arada herhangi bir deterjan yettiği için ben tuz koymuyorum. parlatıcı da koymuyorum. bazen boraks bazen karbonat serpiyorum bulaşığın üstüne. tertemiz pırıl pırıl oluyor.
o suyu bulaşık süngerinle alabildiğin kadar al öyle doldur
yoksa tuzu az alır erken biter yine
tuz olmazsa çizilir bulaşıklar
ama 3lüyse finish kuantum mesela onda tuz var
bi zaman idare eder
bu yöntem süper ama alüminyum zararlı... kv ocağı folyoyla kalıyor işi bitince folyoyu atıyor. kızartma yaparken de ocağı ve duvarları folyoluyor.
[video=youtube;f7d2isElFI8]http://www.youtube.com/watch?v=f7d2isElFI8&feature=related[/video]
finish hayvanlar üzerinde deney yapıyor karbonat ve boraks en iyisi bence de ...
adam direkt evet diyo kamil