Çericiğğğimmm anlatma ya, korkuyoruz :18:
yok kanka
son bi tane daha söledim şimdilik
devamı yarın
bunlar softtu
yarınkiler daha hardcore
hayır yoktu
ama çok hızlıydı ve çok hareketliydi, hiç yerinde durmuyorum
en net hatırladığım şeyi sırtımda korkudan buz terler aktığını
seninki baya komikmiş hatta
tamam parkoncum
gördüm ve okumadm yazını,okumıycam:18:
bana taktik veren parkon hanım nerdeler acabakorksanda belli etme diyodu
keri senin peki rüyaların çıkıyomu
mesela benim öyle aman aman önemli olmayan rüyalarım çıkıyo
mesela atıyorum amcamı rüyamda görüyorum
hiç alakası yokken bize geilyo
veya diş görüyorum rüyamda ousun dişi tutuyo
aksamları boyle hikayeler mi anlatılıo burdaa:18: amaniiiinnn
yok kanka
son bi tane daha söledim şimdilik
devamı yarın
bunlar softtu
yarınkiler daha hardcore
Psikolojini bilmesem, sizofrensin diyecegim... :26::26::26: Korkmussun bende korkardim .
Bu ikinci hikayende bana baska bir hikaye hatirlatti...Benim kuzen durmadan kahve falina bakiyordu. Ne derse cikiyodu... Herkes bu kizda birseyler var kulaklarina mi fisildiyorlar diyodu. Bir gece kardesine fala bakarken saka niyetine nerde benim aslanlarim demis. Tavandan haliya dogru bir isik inmis..
oku...oku....oku..
gözlerimin içine bak... oku..
benim bütün rüyalarım çıkıyor
o yüzden kötü rüya gördüğümde moralim çok bozuluyor..
çok nadirdir kötü görüpte çıkmayan rüyam
iyiler çıkmıyor ama.. güzel rüyalar
sadece haftasouna özel
Psikolojini bilmesem, sizofrensin diyecegim... :26::26::26: Korkmussun bende korkardim .
Bu ikinci hikayende bana baska bir hikaye hatirlatti...Benim kuzen durmadan kahve falina bakiyordu. Ne derse cikiyodu... Herkes bu kizda birseyler var kulaklarina mi fisildiyorlar diyodu. Bir gece kardesine fala bakarken saka niyetine nerde benim aslanlarim demis. Tavandan haliya dogru bir isik inmis..
Hardcore mu ? yeah yeah yeah
oku...oku....oku..
gözlerimin içine bak... oku..
benim bütün rüyalarım çıkıyor
o yüzden kötü rüya gördüğümde moralim çok bozuluyor..
çok nadirdir kötü görüpte çıkmayan rüyam
iyiler çıkmıyor ama.. güzel rüyalar
sadece haftasouna özel
oy oyyyy ne şığymış o,çok pis tırstım şu anda sumuz
yalnızım evde bende korksam da meraktan baktım
Ben bu yıl miraç gecesinde gökyüzünde yıldızlar gibi parlayan ama grup halinde hareket eden ışıklar gördüm, yıldız mı kayıyor diye düşündüm ama 30-35 tane yıldız aynı anda kaymaz zannetmiyorum, göz yanılması da değildi, çünkü yanımda ablamda vardı. Rahmet eseri parlayan nur kümeleridir diyor annem onlar için. Terasta görmüştüm, ön cama koştum hemen, oradanda gördüm. Parlak sarı renkte ve insanın gözünü alacak derecede parlaktı. O gece uzun zamandır uyumadığım derecede huzurlu uyumuştum, zor günler geçiriyordum tam da o dönemde
Ben görmedim kadesa kardesi anlatti, böyle top gibi bir isikti dedi. ilk önce kizin kafasinin üstüne dogru inmis sonra yere...
Saçlarım çok dökülmeye başladı benim ya, ne öneriyorsunuz kızlar, sumuzz bir el at şu saç işine :26:
Saçlarım çok dökülmeye başladı benim ya, ne öneriyorsunuz kızlar, sumuzz bir el at şu saç işine :26: