Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Yanlızım canım.

Sorun o zaten.

Çocuklar yazlıkta babanneleriyle,ous da onları almaya gitti.

Yapayanlızım.:18::18::18:

Parkon inanma böyle hikayelere ,bak carrie seni korkutmak icin yaziyor :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Degiol mi ? öyle bir sey olmadi dimi ? :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Keri ben yarım saat kaçıyom,sen anlat
biraz bdv takılayım

yarım saatte bitirin ama.:KK14::KK14:

lütfennnnn:KK16::KK16:

benimki pek korkunç değil ama ilginç..

annemlerin evi bahçeli.. bir gün ordayken evde yalnızdım. kapı tıkladı.. garip bi şekilde hem de.. gittim delikten baktım, dışarıda kimse görünmüyor. yine de merak ettim açtım kapıyı, bi baktım ki bi tane kedi ağzında da minik bir fare ölüsü. geldi ayağımın dibine bıraktı.. anlayamadım ne olduğunu..
hayvanlarla pek aram yoktur, yani severim ama uzaktan.. pek dillerinden de anlamam.
meğerse artık işe yaradığını göstermek için mi neyse, fareleri yakaladığını gösteriyormuş bana :KK9:

evet derin mevzulardaydım,başka bi topikte :)

ee bitti mi korkunçlu hikayeler?

Nasildi etrafinda isik varmiydi ?

hayır yoktu
ama çok hızlıydı ve çok hareketliydi, hiç yerinde durmuyorum
en net hatırladığım şeyi sırtımda korkudan buz terler aktığını

benimki pek korkunç değil ama ilginç..

annemlerin evi bahçeli.. bir gün ordayken evde yalnızdım. kapı tıkladı.. garip bi şekilde hem de.. gittim delikten baktım, dışarıda kimse görünmüyor. yine de merak ettim açtım kapıyı, bi baktım ki bi tane kedi ağzında da minik bir fare ölüsü. geldi ayağımın dibine bıraktı.. anlayamadım ne olduğunu..
hayvanlarla pek aram yoktur, yani severim ama uzaktan.. pek dillerinden de anlamam.
meğerse artık işe yaradığını göstermek için mi neyse, fareleri yakaladığını gösteriyormuş bana :KK9:

seninki baya komikmiş hatta :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tamam parkoncum :KK3::KK3::KK3: :KK9:

X