Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

keri senin peki rüyaların çıkıyomu
mesela benim öyle aman aman önemli olmayan rüyalarım çıkıyo
mesela atıyorum amcamı rüyamda görüyorum
hiç alakası yokken bize geilyo
veya diş görüyorum rüyamda ousun dişi tutuyo
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

hayır yoktu
ama çok hızlıydı ve çok hareketliydi, hiç yerinde durmuyorum
en net hatırladığım şeyi sırtımda korkudan buz terler aktığını

seninki baya komikmiş hatta :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tamam parkoncum :KK3::KK3::KK3: :KK9:

Psikolojini bilmesem, sizofrensin diyecegim... :26::26::26: Korkmussun bende korkardim .

Bu ikinci hikayende bana baska bir hikaye hatirlatti...Benim kuzen durmadan kahve falina bakiyordu. Ne derse cikiyodu... Herkes bu kizda birseyler var kulaklarina mi fisildiyorlar diyodu. Bir gece kardesine fala bakarken saka niyetine nerde benim aslanlarim demis. Tavandan haliya dogru bir isik inmis..

gördüm ve okumadm yazını,okumıycam:18:

bana taktik veren parkon hanım nerdeler acaba :KK9: korksanda belli etme diyodu:KK53:

oku...oku....oku..
gözlerimin içine bak... oku.. :KK53:

:KK9::KK9:

keri senin peki rüyaların çıkıyomu
mesela benim öyle aman aman önemli olmayan rüyalarım çıkıyo
mesela atıyorum amcamı rüyamda görüyorum
hiç alakası yokken bize geilyo
veya diş görüyorum rüyamda ousun dişi tutuyo
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

benim bütün rüyalarım çıkıyor
o yüzden kötü rüya gördüğümde moralim çok bozuluyor..
çok nadirdir kötü görüpte çıkmayan rüyam
iyiler çıkmıyor ama.. güzel rüyalar

aksamları boyle hikayeler mi anlatılıo burdaa:18: amaniiiinnn:KK53:

sadece haftasouna özel :KK9:

Psikolojini bilmesem, sizofrensin diyecegim... :26::26::26: Korkmussun bende korkardim .

Bu ikinci hikayende bana baska bir hikaye hatirlatti...Benim kuzen durmadan kahve falina bakiyordu. Ne derse cikiyodu... Herkes bu kizda birseyler var kulaklarina mi fisildiyorlar diyodu. Bir gece kardesine fala bakarken saka niyetine nerde benim aslanlarim demis. Tavandan haliya dogru bir isik inmis..

oy oyyyy ne şığymış o,çok pis tırstım şu anda sumuz :KK53:

oku...oku....oku..

yalnızım evde bende korksam da meraktan baktım :KK1:

Ben bu yıl miraç gecesinde gökyüzünde yıldızlar gibi parlayan ama grup halinde hareket eden ışıklar gördüm, yıldız mı kayıyor diye düşündüm ama 30-35 tane yıldız aynı anda kaymaz zannetmiyorum, göz yanılması da değildi, çünkü yanımda ablamda vardı. Rahmet eseri parlayan nur kümeleridir diyor annem onlar için. Terasta görmüştüm, ön cama koştum hemen, oradanda gördüm. Parlak sarı renkte ve insanın gözünü alacak derecede parlaktı. O gece uzun zamandır uyumadığım derecede huzurlu uyumuştum, zor günler geçiriyordum tam da o dönemde

şizofremiyim değilmiyim bilmiyorum ama ''i see dead people... ''
bence ben erdim :KK9:

şaka şaka..

Hardcore mu ? yeah yeah yeah :nazar::nazar::nazar:

yeah, baby, hardcore :KK9::KK9:

oku...oku....oku..

yok benim öyle çok etkili bir rüyam olmamıştı
soğan pattis kıvamında görüyorum ama çıkıyo
öyle kötülerini görmeyeyim hiç zaten:KK14:

yalnızım evde bende korksam da meraktan baktım :KK1:

bende öleyim
hem korkarım hem alatırım :KK9:

Ben bu yıl miraç gecesinde gökyüzünde yıldızlar gibi parlayan ama grup halinde hareket eden ışıklar gördüm, yıldız mı kayıyor diye düşündüm ama 30-35 tane yıldız aynı anda kaymaz zannetmiyorum, göz yanılması da değildi, çünkü yanımda ablamda vardı. Rahmet eseri parlayan nur kümeleridir diyor annem onlar için. Terasta görmüştüm, ön cama koştum hemen, oradanda gördüm. Parlak sarı renkte ve insanın gözünü alacak derecede parlaktı. O gece uzun zamandır uyumadığım derecede huzurlu uyumuştum, zor günler geçiriyordum tam da o dönemde

evet evet
benim gördüğümde ışıltılı bi toptu işte..
Ben görmedim kadesa kardesi anlatti, böyle top gibi bir isikti dedi. ilk önce kizin kafasinin üstüne dogru inmis sonra yere...

ben o tou gördüğümden beri...devamlı takip edildiğimi hissediyorum
bu arada o topu gördüğümde 15-16 yaşlarındaydım

Saçlarım çok dökülmeye başladı benim ya, ne öneriyorsunuz kızlar, sumuzz bir el at şu saç işine :26:

Saçlarım çok dökülmeye başladı benim ya, ne öneriyorsunuz kızlar, sumuzz bir el at şu saç işine :26:

benimde çok döküldü geçen aylarda
tabi benim durum başka da
yağ aldım kuaförümden
hazır bişekilde
susam badem zeytin kayısı yağları ve çam terebnti var
şimdilik azalttı
ama çok sinir bişey yapış yapış gezmeye dayanabilrimisin bilemem:KK53:

ben çözümü biliyorum ama
size sölicem
eminim yapmıycaksınız
o yüzden hiç sölemicimmm :KK14:

Hayal simdi bir kac sorum var .

Saclarin günde yaklasik kac tel dökülüyor ?

Hormon bozuklugun var mi ?

Ailede saclari dökülen erkek ya da bayan var mi ?

Kullandiginiz su kirecli mi ?

bana sormadn ama yazim yine de:) mevsimdendir. ya da kansızlık vitamin eksikligi filan vardr. daha once bi cok kez bu yuzden doktora gtmis biri olarak soleyebiliyorum bide stresten filan diolar bicok sebebi var yani:) zeytinyagı sarımsak ii gelio bi ara onu yapmıstım

X