Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

kızlar, buradan özel mesajı aynı anda birkaç kişiye nasıl gönderiyoruz, illa tek tek mi olmalı ?

Aynı anda birden fazla kişiye tek bir mesajı yollayabilirsin...Nicklerinin arasına noktalı virgül koyup...Eğer değiştirmedilerse böyleydi ...:)

adunulum çok çok teşekkürler sen nasılsın?

ne bileyim çok gerginim, direk yaşlar akıyor gözümden öyle birşeyde yok, çok tatsız. Neyse gırgır topiğine yazılmayacak şeyler boşver. Sanırım 146. sayfada birşey sordum sana görmedin dişçi durumlarından müsait olduğunda bakarsan sevinirim.

selam parkoncum
napam

takılıyoooom

burdakilerin konuşması çok komik
ben bu iki mesajı görmemişim,ön tarafta bana cevap vermediniz diye laf atıp duruyom

kıbrıs şivesinde derler ya canım napan?

Ay kıyamam ya Görmesende alınmazdım benden hoşlandığını biliyorum çünkü

Ben çalışıyorum Sigara durumu nasıl daha iyi misin...

Bende ehliyet almak istiyorum

Sigara fena değil diyelim mutlucum.

arada şiddetli baş ağrım oluyor.

ehliyet al tabii,bu devirde araba kullanmayı bilmek şart.

Adanulcum büyük bir sorunun yoktur inşallah.

Artık sana cevap yazdığımda beğen tuşuna basarım bende

İyi gitmesine sevindim ilk etapta olur başağrısı ama zamanla geçecektir. Evet evet almam gerek ehliyet

Artık sana cevap yazdığımda beğen tuşuna basarım bende

İyi gitmesine sevindim ilk etapta olur başağrısı ama zamanla geçecektir. Evet evet almam gerek ehliyet

İşyerindemisin canım.

Artık çok sık gelmiyosun buralara.

Bende bugün yapayanlızım evde.

İşyerindemisin canım.

Artık çok sık gelmiyosun buralara.

Bende bugün yapayanlızım evde.

Evet işteyim maalesef Aslında buralardayım ama yazmıyorum nedense fazla...Msnden vakit kalmıyor sanırım :26::26::26:

Herkes nerde,neden yapayalnızsın

Evet işteyim maalesef Aslında buralardayım ama yazmıyorum nedense fazla...Msnden vakit kalmıyor sanırım :26::26::26:

Herkes nerde,neden yapayalnızsın

Msn canavarısın yani.

Çocuklar babanneleriyle yazlıktaydı zaten 10 gündür.

Sabah ous ta yanlarına gitti. ben bu gece yanlız kalcam.

İnşallah korkmam.

Adanulcum büyük bir sorunun yoktur inşallah.

Bu aralar en yakın dostumu, canımı mutlu edemiyorum hep benden yakınıyor. Oysa baktığın vakit kendimi herşeyine yetebilen bir dost olarak görürdüm. Çünkü hep öyle derdi. İyiki varsın ve hayatımdasın diye. Beklemediğim birşeydi sarsıldım açıkcası. Kafam hep onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…