• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giresun new jasmin otel hakkında bılgisi olan varmı?

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
kızlar dugunumun burda olmasını ıstredım tam denız kenarı fakat hakkında bılgı olan varmı gıresunlu bırılerı dugun nasıl olur nekadardr?eyvahedigeldismile

canım ben giresunluyum. new jasmin'e birkaç kez gittim. ortada havuzu var.(çocuk misafirler açısından tehlikeli olabilir).

denizin çok azıcık üstünde kalıyor, dış mekan.

fiyatları nasıldır bilemeyeceğim.

giresun'da genellikle new jasmin'in biraz ilerisindeki hüseyin restaurant tercih ediliyor düğünler için. onların da dış mekanı var. eğer düğün esnasında yağmur başlarsa da çok hızlı bir biçimde içeri taşınabiliyorlar. kendi gözlerimle gördümsempatiksalakcinni

canım ben giresunluyum. new jasmin'e birkaç kez gittim. ortada havuzu var.(çocuk misafirler açısından tehlikeli olabilir).

denizin çok azıcık üstünde kalıyor, dış mekan.

fiyatları nasıldır bilemeyeceğim.

giresun'da genellikle new jasmin'in biraz ilerisindeki hüseyin restaurant tercih ediliyor düğünler için. onların da dış mekanı var. eğer düğün esnasında yağmur başlarsa da çok hızlı bir biçimde içeri taşınabiliyorlar. kendi gözlerimle gördümsempatiksalakcinni

ay cok ıımıs orasını hıc duymmıstım ben nette varmı bı arastırayımbklım orasın fıyatları hakkında bılgın varmı pekı ck sagol

ya malesef nette hıc resm yok bulamadım artık gıresuna gıdınce bızzat gıdıp bakmm gerek tabı burda kısı syısıda ok onemlı nekadr odugunu bılıyormusunuz?

kızlar benim de düğünüm giresunda olacak ama yerler konusunda benm de fikirlere ihtiyacım var,, benm olduğum şehirde ailem en güzel mekanlardan birinde yemekli düğün yapacak, ona denk birşeyin olmasını da giresunda istiyorular ama neresi olur bi bilginiz var mı, hüseyin restoran, new jasmin, prestij düğün salonu adı geçen yerler bunların özellikleini bilen var mı,, bir de giresunda yemekli mi olur düğünler yoksa hiç öyle bi adet yok mu,, bilgilendirrseniz sevinirim..

Back