• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

Resmen zırvalamış. Sinirli olduğu için ne dediğini bilememiş. Kendini küçültmüş. Bu erkekler dışardan adam gibi gözükürler. Ama içine baksan beş para etmezler.. Zora gelmiştir.. Aslında herşeyin bittiğinin farkında aklı sıra kendini haklı duruma çıkartmaya çalışıyor ama battıkca batıyor. Sevdiği erkeğin bu durumda olması İNSANIN ZORUNA GİDİYOR.

Son düzenleme:
onun tek derdi benimişim beni sitemiyormuş evli kalmak istemiyormuş...adam gibi ayrılalım diyormuş ben anlamıyormuşum...

çok kötü bir sabah...bana ağza alınmicak şeyler söledi iş yerindeyim oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra...sabah çok gergindi yine kapıyı çarptı çıktı msj attım çocuk olunca zor geldi dimi evi geçindirmek dedim çocuğa bakmak değil sana bakmak zor yazmış senin yüzünden 10 bin lira borcum var yine hep bana giriyo bıktım demiş dedimki 2 defa eşyalarımı sattın satmasaydın 2 ay evde yatıp başkasından borç aldın almasaydın çalışsaydın adam gibi dedim bana ne yazmışş kızlar biliyomusunuz ben yattımda ondan oldu dimi bunlar sen kendini ne sanıyosun hesapla bakalım 4 senede kaç gün çalıştın dedimki ben çalışmak zorunda değilim sen bakmak zorundasın ben kimsenin bakıcısı değilim demiş bana ya...ben mahvetmişim onu bitirmişim...

Resmen saçmalamış eşiniz.. Hangi kültürle büyümüş ki böyle düşünüyor ?

mrb seni takdir ediyorum ve çıkmazda degilsin canım bu hayata herkes bir defa geliyo sen payına düşeni fazlasıyla yapmışsın ve yaşamıssın anlaşarak boşanmanız en mantıklsı yazdıkların anlaşıyorki bu adam sizin için hiç çaba göstermemiş eger bi ugraşını bi çabasını görsen ha tamam adam ugraşıyo didniyo ama olmuyo deyip tabi idare eder ve yanında olursun ama böylde degil yazdıklarına göre.uzatmıyayım canım yazdıkların beni etkiledi ve baştatda degigim gibi payına düşeni yaşadın hayat devam ediyo sen artık knd ve çocuguna bak ve inş senin için bundan sonra güzel şeyler olucak

Burcu annen şuan olayın şokundan nasıl davranacağını bilmiyordur, hangi anne evladını dışarı atabilir ?

Burcu annen şuan olayın şokundan nasıl davranacağını bilmiyordur, hangi anne evladını dışarı atabilir ?

evet canım annem aradı beni lütfen beni üzme sadece çok az daha sabret dedi nafakamı kesin almaya başlim gel benim yanıma dedi melisi kreşe veririz sen çalışır kızının masraflarını karşılarsın el ele geçinir gideriz birlikte dedi zaten öylede bakamıyor bu adam sana böylede bakamıyor ezdirmicem seni merak etme sadece birazcık sabır istiyorum senden dedi... :(

Burcu canımın içi annen ne güzel şeyler söylemiş işte..2500 tl ile gül gibi geçinirsiniz sen de çalışırsın ve inan bana kocanın yanında mutsuz olmana onun bu ahmaklıklarının bedelini hem kendine hem yavruna çektirmeye değmez..dediğim gibi herzaman yanındayım..ne zaman istersen ulaşabilirsin bana

Abla yaa cok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun :50:
Okudugum kadarıyla sen tek başına bebeğini büyütüp kimseye muhtaç olmayacak yapıya sahip birisin.
Hangi anneanne kızının ve torununun gözlerine bakınca erimez ki bence size destek olur manevi ve maddi açıdan
umudunu kaybetme inan ve dua et :44:

Son düzenleme:
Burcu canımın içi annen ne güzel şeyler söylemiş işte..2500 tl ile gül gibi geçinirsiniz sen de çalışırsın ve inan bana kocanın yanında mutsuz olmana onun bu ahmaklıklarının bedelini hem kendine hem yavruna çektirmeye değmez..dediğim gibi herzaman yanındayım..ne zaman istersen ulaşabilirsin bana

çok teşekkür ederim canım inan ilaç gibi geliyor yazdıkların durucam kendi ayaklarımın üstünde...ezdirmicem kendmi...kendi acizliğini bana yüklemesine izin vermicem...hangi erkek ev geçindirmek için karısından medet umarki böyle...yada o erkekten ne hayır gelir...öyle değilmi...

Abla yaa cok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun :50:
Okudugum kadarıyla sen tek başına bebeğini büyütüp kimseye muhtaç olmayacak yapıya sahip birisin.
Hangi anneanne kızının ve torununun gözlerine bakınca erimez ki bence size destek olur manevi ve maddi açıdan
umudunu kaybetme inan ve dua et :44:

teşekkür ederim ablacım bunlarda size ders olsun sakın aman çok parası olmasada olur beraber yaparız ederiz gibi düşünüpte aşka kanmayın...evlenelim die ölüyordu çocuk die ölüyordu...bak şimdi git diyor yük oluyorsun bana sen...ki ben hala yamalı bir kot pantolonla işe gidip gelirken...

Eşinin tek sorunu maddi açıdan yetememezlik olsa deriz ki destek ol çalış didin Burcu.

Ama eşin çok sorumsuz! senden 10 liranın hesabını sorup bu paranın 70 katını bir barda yiyip içebilmek anca hadsiz adamın işidir.

Bak ben borç konusunda çok badireler atlatmış bir kadınım..Ortada evliliğimden itibaren 50 bine yakın borç ödemişliği bulunan bir eşim var ama eşine sadık, kızını herşeyden herkesden çok düşünen yeri geldiğinde cebindeki 1 lirayı kızı için kumbaraya atan vs vs vs..Eşimi örnek veriyorum hani diyorum tırnağı kadar bir çabası olsa en azından onun elle tutulur yanlarını sana gösterip ikna etmeye çalışabilirim..

Eşin pişman olmak yerine seninle olan evliliğini zulum olarak nitelendirmiş utanmadan bu maddi sıkıntının senden ileri geldiğini savunmuş..Sen oturup iyice tahlil et hayatım zerre miskal ışık görmediğin bir eş için kızını heba etmene hiç gerek yok..Azıcık aşım, agrısız başım !

Eşinin tek sorunu maddi açıdan yetememezlik olsa deriz ki destek ol çalış didin Burcu.

Ama eşin çok sorumsuz! senden 10 liranın hesabını sorup bu paranın 70 katını bir barda yiyip içebilmek anca hadsiz adamın işidir.

Bak ben borç konusunda çok badireler atlatmış bir kadınım..Ortada evliliğimden itibaren 50 bine yakın borç ödemişliği bulunan bir eşim var ama eşine sadık, kızını herşeyden herkesden çok düşünen yeri geldiğinde cebindeki 1 lirayı kızı için kumbaraya atan vs vs vs..Eşimi örnek veriyorum hani diyorum tırnağı kadar bir çabası olsa en azından onun elle tutulur yanlarını sana gösterip ikna etmeye çalışabilirim..

Eşin pişman olmak yerine seninle olan evliliğini zulum olarak nitelendirmiş utanmadan bu maddi sıkıntının senden ileri geldiğini savunmuş..Sen oturup iyice tahlil et hayatım zerre miskal ışık görmediğin bir eş için kızını heba etmene hiç gerek yok..Azıcık aşım, agrısız başım !

benimkide konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyordu hayatım sırtımda taş taşırım diyordu neler neler...gördüm ben hepsini...

teşekkür ederim ablacım bunlarda size ders olsun sakın aman çok parası olmasada olur beraber yaparız ederiz gibi düşünüpte aşka kanmayın...evlenelim die ölüyordu çocuk die ölüyordu...bak şimdi git diyor yük oluyorsun bana sen...ki ben hala yamalı bir kot pantolonla işe gidip gelirken...
Haklısın abla bu zamanda kimseye güven olmaz senin için ölürüm dese bile inanmayacan :19:

cnm benim konunu yeni okudum inan hayrete düştüm çok çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun. benim de aklıma direk şu geldi eşin 750tl barda harşamışya ben sanmyrm hiçbir erkek tek başına öle bara falan gitmez erkek erkeğe eğlence erkekler arasında bizimki kadar sıkı değildir. Üzmek istemiyorum ama bence o gün onlar parayı çok afedersin karıya kıza yedirdi eğlendiler. ya ne aklım almıyor nasıl bir zihniyettir nasıl bir insanlıktır. nankörlükten başka bişi değil. 35 yaşına gelmiş bu adam akıllanmaz hayatım banada sanki annenle sırtsırta vermeniz daha iyi gibi geliyor çekilmez bunla. kocanlada sıkıntı çekiceksin annenlede belki ama en azından aptal yerine koyamıcak seni. terbiyesiz adam valla sinirlerim hopladı:41:

burcu inşallah senin için en güzel olanı bir an önce olur. melisi de iyi bir ev ortamında huzurla yetiştirirsin.

PrezentabLkonteS ne güzel demiş sadece maddiyat olsa insan yine neyse diyor ama sen didin o hiçbirşey yapmasın çok koyuyor. kendi eişmden biliyorum. aynı durumları yaşıyorum

burcu inşallah senin için en güzel olanı bir an önce olur. melisi de iyi bir ev ortamında huzurla yetiştirirsin.

PrezentabLkonteS ne güzel demiş sadece maddiyat olsa insan yine neyse diyor ama sen didin o hiçbirşey yapmasın çok koyuyor. kendi eişmden biliyorum. aynı durumları yaşıyorum

çok zor ya....kıpkırmızı gözlerim şişmiş bembeyaz bir suratla oturuyorum iş yerinde...vakit geçmiyo kafam o kadar doluki sanki kafa yerine kazan taşıyorum omuzlarım çökük kendimi çok kötü hissediyorum çok...

burcu seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben 7 ayda çöktüm resmen. yaşadığım hayata inanamaz haldeyken sana ne yazsam boş gelecek belki ama canım senin kızın var. kendini kötü hissettiğinde melisi düşün hep. onun gülşüşünü. eminim seni biraz olsun rahatlatacaktır.

annenede nafaka bağlandığına göre sabredecek az bir zamanın kaldı. o kadar yıl katlandın lütfen biraz daha sabır. biraz daha güçlü olmaya çalış. sonrası iyi olacak böyle düşünürsen belki daha iyi hissedersin.

Back