• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

burcu seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben 7 ayda çöktüm resmen. yaşadığım hayata inanamaz haldeyken sana ne yazsam boş gelecek belki ama canım senin kızın var. kendini kötü hissettiğinde melisi düşün hep. onun gülşüşünü. eminim seni biraz olsun rahatlatacaktır.

annenede nafaka bağlandığına göre sabredecek az bir zamanın kaldı. o kadar yıl katlandın lütfen biraz daha sabır. biraz daha güçlü olmaya çalış. sonrası iyi olacak böyle düşünürsen belki daha iyi hissedersin.

ben galiba korkuyorum :( etraftakilerin bana madem öle neden çocuk yaptın demelerinden,anneme yük olmaktan sorun olmaktan...kızıma yetebilirmiyim...galiba korkuyorum ben ya :( bocalıyorum tek başına bir hayat 6 sene sonra el kadar bebekle üstelik :( ya çocuğum sefil olursa diyorum hoş böylede sefil olacak ne farkı varki :( sen ayrıldınmı eşinden peki...

burcu korkularında çok haklısın çünkü bir de çocuğun var. onun sorumluluğu, onun masrafları seni daha da çok düşündürüyordur.
kendin için kızın için en hayırlı olanı dile her zaman.
zaten evi sen geçindiriyorsun şimdi de. ileride de pek birşey değişmeyecek gibi görünüyor.
annen de sana destek olacaksa cesaretini topla sadece.
şimdi kim bakıyor melise sen çalışırken

:72:

canım madem annende ayrılıyor annenle orta halli bi ev tutarsınız ikinizde çalışırsınız çocuğunuda kreşe verirsin en azından ikinizinde kafası rahat olur anne kız sırt sırta verirsinizz bebeğini büyütürsünüz bencee

Arkadaşa katılıyorum.
Başka oluru yok.
Sinir hastası eder bu adam seni.

burcu korkularında çok haklısın çünkü bir de çocuğun var. onun sorumluluğu, onun masrafları seni daha da çok düşündürüyordur.
kendin için kızın için en hayırlı olanı dile her zaman.
zaten evi sen geçindiriyorsun şimdi de. ileride de pek birşey değişmeyecek gibi görünüyor.
annen de sana destek olacaksa cesaretini topla sadece.
şimdi kim bakıyor melise sen çalışırken

babaannesi bakıyor canım tabi para vermiyoruz ona...ama annemin orası pahalı bi yer kreş araştırdım 800 den aşağı yok zaten o da en düşüğü...ortaklaşa verelim parasını diyor ümit...hamileliğimde bir avukatlık bürosunda çalışmıştım ben ordan yardım istedim şimdi şu şartı koyucam çocuğunun nafakasını ödedikten sonra görmesine izin vericem yoksa vermez o para falan...bu durumda yarı yarı bile bölüşsek 500 lira para kalıcak elimde 130 lirada benim ödemem var...yol parası 2 vesait vericem :(napıcam ben ya nasıl kalıcam altından :(

oldum zaten sol kolum uyuşuk günlerdir...doktora gidicem cumartesi günü...depresyona girdim resmen insanlıktan çıktım :( korkunç gözüküyorum ya

dikkat etmeye çalış canım kendine
kızın var senin Melisin var.
sana muhtaç.
ilaçlarını ihmal etme.
sağlıkla atlat inşallah bu süreci.

ben onu ne kadar çok sevmiştim kızlar bilseniz...onunla buz gibi evin içinde aynı yatakta sarılarak yatmak bile mutlu ediyordu beni...hergün makarna yemekten bile şikayetçi değildim...biz dışarı çıkamasak bile aynı evin içinde öyle gülerdikki o kadar eğlenirdikki...gözünün içine bakardım onun...oda benim...ne oldu neden bu hale geldik...birbirimiz için o kadar savaşmışken niye tahammül bile edemiyoruz birbirimize...çok üzügünm ben...onu tanıdığımda ayaklarım yerden kesilmişti benim...nasıl alışıcam yokluğuna...nasıl baş edicem bu kadar şeyle...

babaannesi bakıyor canım tabi para vermiyoruz ona...ama annemin orası pahalı bi yer kreş araştırdım 800 den aşağı yok zaten o da en düşüğü...ortaklaşa verelim parasını diyor ümit...hamileliğimde bir avukatlık bürosunda çalışmıştım ben ordan yardım istedim şimdi şu şartı koyucam çocuğunun nafakasını ödedikten sonra görmesine izin vericem yoksa vermez o para falan...bu durumda yarı yarı bile bölüşsek 500 lira para kalıcak elimde 130 lirada benim ödemem var...yol parası 2 vesait vericem :(napıcam ben ya nasıl kalıcam altından :(

canım işin gerçekten zor. para işin içine girince insanın eli ayağı baylanıyor. daha iyi bir iş bakmaya başlasan nasıl olur. daha iyi maaşın olursa belki bazı şeyler daha kolay olur. hem eve yakın bulursun belki yürüme mesafesinde falan. o zaman yol parasıda sana kalır.
nafaka konusunda haklısın. melisin tüm masrafları sana kalırsa daha da zor olur.

canım işin gerçekten zor. para işin içine girince insanın eli ayağı baylanıyor. daha iyi bir iş bakmaya başlasan nasıl olur. daha iyi maaşın olursa belki bazı şeyler daha kolay olur. hem eve yakın bulursun belki yürüme mesafesinde falan. o zaman yol parasıda sana kalır.
nafaka konusunda haklısın. melisin tüm masrafları sana kalırsa daha da zor olur.

kafam durdu...resmen kafam durdu...

rahmetli babaannem nur içinde yatsın, hep derdiki ağzınızı açaçağınıza gözünüzü açın. yoksa parasızlık kapıdan girince aşk bacadan çıkar.
şimdi anlıyorum ne demek istediğini.
(evi işi olan adamla evlenin. arkasında ailesi olsun. çalışkan olsun.)

rahmetli babaannem nur içinde yatsın, hep derdiki ağzınızı açaçağınıza gözünüzü açın. yoksa parasızlık kapıdan girince aşk bacadan çıkar.
şimdi anlıyorum ne demek istediğini.
(evi işi olan adamla evlenin. arkasında ailesi olsun. çalışkan olsun.)

nur içinde yatsın...banada annem çok söledi...dinlemedim ...çok acı çekiyorum ama ben...sinirim geçti canım yanıyor şimdi...ne hayallerle bekledik bebeğimizi...daha 5 aylık benim yavrum...nasıl ne zaman bu hale geldik...benim üstüme titreyen adam nerde...benim aşık olduğum adam...

canım derhal ayrıl o adamdan.ben boşanalı 1 ay oldu inan seninkine benzeyen bi tip.hayatım düzene girdi.KURTULMAN EN DOĞRUSU ÖNİNE BAK BENCE...

canım derhal ayrıl o adamdan.ben boşanalı 1 ay oldu inan seninkine benzeyen bi tip.hayatım düzene girdi.KURTULMAN EN DOĞRUSU ÖNİNE BAK BENCE...

bunun doğrusu olduğunu biliyorum o kadar emekten sonra bu noktaya gelmek acı veriyor...sevdiğin adamın sana bunları yapması çok dokunuyor...

bunun doğrusu olduğunu biliyorum o kadar emekten sonra bu noktaya gelmek acı veriyor...sevdiğin adamın sana bunları yapması çok dokunuyor...

doğru olanın bu olduğunu biliyorum...o kadar emek yaşanılan şeyler...hep birgün herşey yoluna giricek dedim oda öyle...ama olmadı ...olmuyo...

Burcu ben özel mesaj atamıyorum canım.
şişli

anladım canım...şimdi yanında çalıştığım avukat aradı beni protokolle ilgili şeyler sormuştum...babam gibi severim türkiyenin önde gelen avukatlarındandır...konuştuklarımızı duyunca acaba bi kadın falanmı var hayatında diyor ortada bir tane çocuk var acele etme diyor...hemen girme öyle protokol işine falan diyor...gel konuşalım yüzyüze sakın ondan önce birşey yapma dedi... :(

canım avukatı dinle o zaman. eğer başka kadın falan varsa ayrıca tazminat talebin falanda olacak belki.
bana kalırsa evde de boşanmayla ilgili konuşma eşinle.
avukatla iyice konuşup öyle hareket etmek en doğrusu.

canım avukatı dinle o zaman. eğer başka kadın falan varsa ayrıca tazminat talebin falanda olacak belki.
bana kalırsa evde de boşanmayla ilgili konuşma eşinle.
avukatla iyice konuşup öyle hareket etmek en doğrusu.

tazminat ne isteyebilirimki verebileceği hiçbirşey yok...kadın olduğunu sanmıyorum telefonu devamlı elimde bişey yok...anam onda kadına yedirecek paramı var...birde hep evde dışarı hiç çıkmıyor...ama yinede belli olmaz tabi bunların işi...avukatın sabret demesinin nedeni çocuk olduğu için...

Back