- 11 Mart 2019
- 65
- 18
- 18
- Konu Sahibi babyblueforever
-
Yerinizde olsam kendime ev tutardım çok güzel bisey aileden ayrı yaşamak bu yaştan sonra zor aile ileEsyasiz, kaloriferli evlerin kirasi 350-400 tl olan bir yerde ise baslayacagim. Burasi benim oturdugum yere 45 dk uzaklikta. Kisi da biraz sert geciyor(rakimi 1300 sanirim)
Kimisi diyor o soguklarda cok zor olur gidip gelmesi, yolda falan kalirsin. Kimisi de neden yakin yer oldugu halde ev tutuyorsun bosa masraf diyor. Ozellikle annem korkuyor yalniz kalmamdan :) Bende de biraz kendi ayaklarimin ustunde durup, yeni bir hayata baslama istegi de var acikcasi.
Bu arada belki soran olur 25 yasindayim. Ve ilceden ilceye git-gel yapmaktan bahsediyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, su kardesinize bir yardim
Ev değilde apart tutardım memur ve öğrencilerin tuttuğu apartlardan
Büyük şehirde yaşayanlar için günlük süre 50 60 dk ortalamadır.
Keza çalıştığım dönemde 1 buçuk saat trafiği çekmişliğim de vardır.
İstanbul için daha vahim durum.
Yani ben ev tutacak bir uzaklık göremedim, 70 km yi aşıyor mu mesafe?
Bende günlük aynı sürede yol yapıyorum ama mecburiyet büyükşehirde. Arkadaşın mecburiyeti yok. Keşke benim de böyle bir seçeneğim olsaydı.45 dk çok kısa bir mesafe bence
Kışı düşünür ev tutardım. Hem git gel yapması zor. Çalışacaksınız yorulursunuz yollarda hepten ziyan olursunuz.
Kisin yollar acik olurmus, zorluk cikarmiyor diyorlar.Kışın yollar ne durumda bence önemli olan bu. Ya da ailen yanına taşınabilirse çalıştığın yerde beraber kalabilirsin
Mecburiyet benim için 70 80 km mesafeden sonra başlar.Bende günlük aynı sürede yol yapıyorum ama mecburiyet büyükşehirde. Arkadaşın mecburiyeti yok. Keşke benim de böyle bir seçeneğim olsaydı.
1 saat da surebiliyormus zaman zaman.Ev tutarım o 45 dakika hiçbir zaman 45 dakika olmaz. Ayrıca başlarda zor gelmese bile günlük 2 saat yol çok sıkıntılı. Ne gerek var?
Büyük şehirde yaşayanlar için günlük süre 50 60 dk ortalamadır.
Keza çalıştığım dönemde 1 buçuk saat trafiği çekmişliğim de vardır.
İstanbul için daha vahim durum.
Yani ben ev tutacak bir uzaklık göremedim, 70 km yi aşıyor mu mesafe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?