• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gider Kokusu

perdono pero no olvido

forgive but don't forget
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
4.730
7.984
88
Hanımlar bu aralar derdim su giderlerindeki pis koku. Artık eve bile yayılıyor. Bu eve yakın taşındık ve diğer dairelerdeki gider kokuları bizim eve geliyor. Mesela 2-3 gün evde değilsek eve geldiğimizde aşırı kötü kokuyor. Tüm giderlere lavoba açıcı döktüm. Sürekli çamaşır suyu döküp yıkıyorum ama o kötü koku geri geliyor. Kesin çözümü olan var mı?
Ebeveyn banyomuzu hiç kullanmayız. Orası bile o kadar kötü kokuyor ki. İyice huylanmaya başladım.

Muhtemelen binadakiler tuvalete yemek veya baska birseyler döküyor. Bizim eski ögrenci evinde öyleydi. Milletin döktükleri yüzünden borularda kir toplanip kokuyordu. Ev sahibi borulari profesyonel sirkete temizletip kiracilalari uyardiktan sonra kesildi. Yani siz istediginiz kadar camasir suyu dökseniz de sorun borularda oldugu icin fayda etmez. Kendiniz de fark ettiniz evde bir kac gün olmasaniz daha cok kokuyor.

Muhtemelen binadakiler tuvalete yemek veya baska birseyler döküyor. Bizim eski ögrenci evinde öyleydi. Milletin döktükleri yüzünden borularda kir toplanip kokuyordu. Ev sahibi borulari profesyonel sirkete temizletip kiracilalari uyardiktan sonra kesildi. Yani siz istediginiz kadar camasir suyu dökseniz de sorun borularda oldugu icin fayda etmez. Kendiniz de fark ettiniz evde bir kac gün olmasaniz daha cok kokuyor.
Evet ozellikle bikac gun evde yoksak, ilk geldigimizde cok kotu kokuyor. Binadan da kimse bisey demiyor. Herkesin burnu alışmış herhalde. Biz yeni gelince ilk koku dikkatimi çekti 🤦‍♀️

Hanımlar bu aralar derdim su giderlerindeki pis koku. Artık eve bile yayılıyor. Bu eve yakın taşındık ve diğer dairelerdeki gider kokuları bizim eve geliyor. Mesela 2-3 gün evde değilsek eve geldiğimizde aşırı kötü kokuyor. Tüm giderlere lavoba açıcı döktüm. Sürekli çamaşır suyu döküp yıkıyorum ama o kötü koku geri geliyor. Kesin çözümü olan var mı?
Ebeveyn banyomuzu hiç kullanmayız. Orası bile o kadar kötü kokuyor ki. İyice huylanmaya başladım.
Eviniz eski mi? Bizim evimiz 99 yapımı ve aynı sorun bizdede var. Bizim borularımız eskidiği için böyle bir koku alıyoruz ve maalesef ki çözümünü bulamadık. Artık dönüşüme gitsin diye bekliyoruz evimizi 😮‍💨

Aynı sorunu yaşıyorduk, çatı katında oturuyoruz. Çatıdaki havalandırma borusu çatı ile aynı seviyedeydi, pimaş boru ile çatıdan yaklaşık 50 cm kadar havalandırmayı yukarı uzattık artık koku olmuyor.

Gider borularina takılan kelepçeler var duvara oturuyor biz bu şekilde çözdük özellikle çamaşır makinesi ve mutfaktan çok geliyordu

Lavabo giderimizi s yapma olasılığınız yoktu direk yere baglantiliydi Lavabo giderlerinizi hazneli alın değiştirin biz böyle çözüm bulduk

Evet ozellikle bikac gun evde yoksak, ilk geldigimizde cok kotu kokuyor. Binadan da kimse bisey demiyor. Herkesin burnu alışmış herhalde. Biz yeni gelince ilk koku dikkatimi çekti 🤦‍♀️
Aslında evde olmadığınızda kokması normal, çünkü giderde bi su birikir giderin şeklinden dolayı ve o su da kokar. Hani ev bakmaya falan gittiğimizde boş evlerden bi koku gelir ya işte bu yüzden. Ama giderlerin sürekli kokması temizletilmesi gerektiğini gösteriyor. Bizimde banyo bu sene çok kötü kokuyor, profesyonel bi temizlik gerekiyor.

Lavabo kapakları oluyor onlardan alın logar mı deniyor tam ismini bilmiyorum ama onların temizlenmesi de gerekiyor olabilir

Back