Giden Nişanlım Geri Dönmek İstiyor

Ben sanki nişanlınızda, kendisini sizin ailenize kanıtlama çabası altında ezilme vakası gördüm

Çok çalışmış vs ama sonra kaldıramamış patlamış

Başka şehirden istanbul a gelmek zor hele yurt dışından daha zor

Çalışan adama anlayış göstermek yerine görüşemiyoruz, telde kısa konuşuyoruz gibi günümüz genç kızlarının davranışlarından da sergilediyseniz psikolojik sıkıntı yaşamış olabilir

Dönmeye niyetiniz varsa bir süre uzman desteği ile ilişkinize yeni bir pencereden bakmaya çalışın her ikiniz de

Evet kendini kanıtlamaya çalıştığını bende düşündüm. Ama benim ailem tanıdıkça onu çok sevdiler anne baba oldular. Özellikle annem öz oğlum olsa bukadar severim diye diye sevdi onu hep. Danışmanı önerdim çok katı bir şekilde sıcak bakmadı. Ben tek gittim. Danışman da açıkcası önüne bak dedi bana. Çünkü ben hep kendimi suçluyordum. Çok kıskançlık yaptığımı sorun çıkardığımı düşünüyordum. Olayları anlattıkça bende bir sorun görmedi, bu beni biraz rahatlatsa da aynı zamanda biraz da bocalamama sebep oldu. Ya ben kör aşıktım ters giden bir şeyleri görmek istemedim. Ya da bir anda her şey gerçekten ters düz oldu.

telafi etmek için çalışıyor ama düzenli hayat istemiyor, evlilikle nası bağdaşıcak onun istediği hayat, ya da siz onun istediği hayata uyum sağlayabilecek misiniz ?

Tek bildiğim şu an için ben onu seviyorum oda beni seviyor. Ama güven konusu açıkcası çok zor. Babamda haliyle benim halimi gördükçe çok katı. Bu eve bidaha giremez diyor.
Sevmek herseye çözüm olmuyor bunu söylememe bile gerek yok . Sadece kendinden emin ol aileni karşına alma onlar hep Kıymetli . Allah yardımcın olsun.

Dugune 1 ay kala senin duvarda asili olan gelinliginle tek basina birakan birine guvrnmezdim ben daha.

Su an perisan olabilir. Cok pisman olabilr senle evlenmedigine seni yuz ustu biraktigina.

Ama sizin tek sorununuz dugune yakinkenki depresyonu degilmiski.
2 kere yuzuk atmak ne? Bi erkek neden yuzuk atarki? Bi kizin yuzuk atma sebepleri bellidir. Kirildi incindi, gururu zedelendi.
Ama kiz tekrardan sevebilir. Yuzuk attigi gunu unutabilir.Hemde eskisindende daha cok sever o nisanlisini.
Ama bi erkek yuzuk atmaya niyetliyosa o kizla baglarini koparmaya niyetleniyordur.
Ve bu bag er gec kopar. Hafife alma nisan atmasini.

Geri bide tum kiskancliklardn bahsettin, o yuzden kavga edermissinz eskiden.
Bu kiskancliklar kaybola bilicekmi?
Kiskanc birisi dahami az kiskanicak.

Bilemiyorm.
Sana kalmis canim.
Ben olsam pisman oldugunu bilsem bile.
Eskis gibi olamazdim.

evet eskisi gibi olamıyorum zaten. İçim almıyor. Tek düşündüğüm eski güzel günlerimiz. Onlara özlem duyuyorum. Niye böyle oldu ne gerek vardı, bizim hiç problemimiz yoktu diye kendi kendimi yiyorum. Okadar iyiydik ki, yani dışardan herkes imrenerek bakardı. Annem babam, onun ablaları abileri bile birbirimize bakışımızdan , büyük aşk derlerdi hep. o yüzden yanımızda oldular. Nazar mı değdi , göze mi geldik bilmiyorum. İkimizde kıskançlık aynı ölçüde yapıyorduk.Son dönemde onun bulunduğu ortamdan dolayı ben daha çok yaptım. Ama hiçbir zaman aşırıya kaçmadım. Yani hep şakayla karışık dile getiriyordum. Ama o tahammül edemediği için tartışmaya dönüyordu. Çok uyardı beni bak tartışmayalım ben çok yıpranıyorum ilişkimiz çok yıpranıyor diye ama sonuçta tahammülsüz davranan o oluyordu. Ve son zamanlarda yanıma bile gelmek istemiyordu. Benimle plan zoraki yapıyordu. Şimdi ben sahip olduğum değerin hep farkındaydım ama kıymet bilemedim, çok yıpranmıştım, çok yoruluyordum diyor. Bide sabahtan akşama kadar içiyor. Eskiden beni şarkı söyleyerek uyandırırdı, hala sabahları işe gitmem için uyandırıyor şarkı sölüyor. Ama bu sefer bende ters tepiyor.

telafi etmek için çalışıyor ama düzenli hayat istemiyor, evlilikle nası bağdaşıcak onun istediği hayat, ya da siz onun istediği hayata uyum sağlayabilecek misiniz ?

İşte benim elimi kolumu burada bağlıyor. Ne istediğini bilmiyor. Yani ben zaten ona bu seçeneği sunmuştum. Şimdi düzenli hayat istemiyorum diyor. Evlensek onun istediği gibi bir hayatımız olsa, günün birinde yeter artık bizimde düzenli bir hayatımız olsun deyip, bunalıma girmeyeceğinin garantisi yok. Ben artık anlayamıyorum ne istediğini. Tek emin olduğu beni sevdiği ki ona bile artık şüpheyle bakıyorum.Sıkıntıya gelemiyor anladığım ve hemen bunalıyor. Bunu malesef acı bir şekilde anladım. Onun dışında hiçbir problemimiz olmamıştı çünkü.

Çok güzel bir birlikteliğiniz olmuş. Sonraki durum kabul edilmesi zor tabii ama çok mutlu olma ihtimaliniz var hala. Bence bir şans daha verilebilir. Düğünü birazcık ertelersiniz. Ona tekrar eskisi gibi güvendiği zaman evlenirsiniz.

erteleyelim diyor oda ben evlenmek istemiyorum deyince. Sen bana güvenini kazanana kadar yeniden başlarız diyor. Ama işte insan bilemiyor.

Denenmisi denemek cok luzumsuz.gene bunalip sizi birakirsa yada yuzuk atmaya kalkisirsa bence siz daha cok yipranirsiniz.bundan sonrasi icin hep guven eksikligi ile bi iliski devam ettirebilecek misiniz

Zor olacak ama bana kalirsa tamemen unutmak senin icin en hayirlisi. Bundan once birbiriniz icin ne yaptiginiz degil, bundan sonra olabileceklere odaklanmalisin. Simdi kabul etsen, adam belli ki zayif karakterli, sikiya gelince pes ediyor. Daha ne gordu de bunalmis, evlilikte yaşanabilecek türlü türlü dertler var, patlak tekerle yola çıkılmaz. Hem o bir daha yari yolda birakmasa, sen simdi affetsen bile aranizda gececek her olumsuzlukta aklina gelecek ve affetmedigini farkedeceksin.

Zor olacak ama bana kalirsa tamemen unutmak senin icin en hayirlisi. Bundan once birbiriniz icin ne yaptiginiz degil, bundan sonra olabileceklere odaklanmalisin. Simdi kabul etsen, adam belli ki zayif karakterli, sikiya gelince pes ediyor. Daha ne gordu de bunalmis, evlilikte yaşanabilecek türlü türlü dertler var, patlak tekerle yola çıkılmaz. Hem o bir daha yari yolda birakmasa, sen simdi affetsen bile aranizda gececek her olumsuzlukta aklina gelecek ve affetmedigini farkedeceksin.

Evet çok haklısın. O kadar çok güvenmiştim ki ona, sevgisine, beni sahiplenmesine... Hiç beklemiyordum böyle bir şey... Yaşadığım hayal kırıklığının tarifi çok zor. Allah kimseye sevdiğinden yana hayal kırıklığı yaşatmasın. Bu hem eş, hem arkadaş, hem aile... Herkes için geçerli :KK43:

İşte benim elimi kolumu burada bağlıyor. Ne istediğini bilmiyor. Yani ben zaten ona bu seçeneği sunmuştum. Şimdi düzenli hayat istemiyorum diyor. Evlensek onun istediği gibi bir hayatımız olsa, günün birinde yeter artık bizimde düzenli bir hayatımız olsun deyip, bunalıma girmeyeceğinin garantisi yok. Ben artık anlayamıyorum ne istediğini. Tek emin olduğu beni sevdiği ki ona bile artık şüpheyle bakıyorum.Sıkıntıya gelemiyor anladığım ve hemen bunalıyor. Bunu malesef acı bir şekilde anladım. Onun dışında hiçbir problemimiz olmamıştı çünkü.
kusura bakma ama dediği kadar ölüyosa aşkından, seni geri kazanmaya çalışıyoken bi de şartla şurtla gelmiycek karşına, yaptığı yeniliryutulur gibi değil, sana hala öyle istiyorum böyle istiyorum diye diretecek konumda değil, ben olsam bu kadar acı çekip üstüne bi de bu tripleri çekemezdim yani, seni istiyosa senin şartlarına uyacak

Arkana bile bakma. Dengesiz ve acımasız biri gibi. Hem düzenli hayat istemiyorsa evlenmeyecek

kusura bakma ama dediği kadar ölüyosa aşkından, seni geri kazanmaya çalışıyoken bi de şartla şurtla gelmiycek karşına, yaptığı yeniliryutulur gibi değil, sana hala öyle istiyorum böyle istiyorum diye diretecek konumda değil, ben olsam bu kadar acı çekip üstüne bi de bu tripleri çekemezdim yani, seni istiyosa senin şartlarına uyacak

Çekilmiyor zaten. İki farklı insanla berabermişim sanki. Önceki halini bildiğim, güzel bir ilişki yaşadığım için bu duruma şaşıyorum sadece ve kabul edemiyorum. Ya ben çok kördüm, ya da başına saksı falan değil göktaşı düştü... bi anda böyle olmasına anlam veremedim

evet eskisi gibi olamıyorum zaten. İçim almıyor. Tek düşündüğüm eski güzel günlerimiz. Onlara özlem duyuyorum. Niye böyle oldu ne gerek vardı, bizim hiç problemimiz yoktu diye kendi kendimi yiyorum. Okadar iyiydik ki, yani dışardan herkes imrenerek bakardı. Annem babam, onun ablaları abileri bile birbirimize bakışımızdan , büyük aşk derlerdi hep. o yüzden yanımızda oldular. Nazar mı değdi , göze mi geldik bilmiyorum. İkimizde kıskançlık aynı ölçüde yapıyorduk.Son dönemde onun bulunduğu ortamdan dolayı ben daha çok yaptım. Ama hiçbir zaman aşırıya kaçmadım. Yani hep şakayla karışık dile getiriyordum. Ama o tahammül edemediği için tartışmaya dönüyordu. Çok uyardı beni bak tartışmayalım ben çok yıpranıyorum ilişkimiz çok yıpranıyor diye ama sonuçta tahammülsüz davranan o oluyordu. Ve son zamanlarda yanıma bile gelmek istemiyordu. Benimle plan zoraki yapıyordu. Şimdi ben sahip olduğum değerin hep farkındaydım ama kıymet bilemedim, çok yıpranmıştım, çok yoruluyordum diyor. Bide sabahtan akşama kadar içiyor. Eskiden beni şarkı söyleyerek uyandırırdı, hala sabahları işe gitmem için uyandırıyor şarkı sölüyor. Ama bu sefer bende ters tepiyor.

Tm pisman.
Ama artik is isten gecti maalesef.
Sen yoluna devam et, oda bir dahaki iliskilerinde neler yapilmamasi gerektigini ogrendigiyle yola devam etsin.
Benim dusuncem bu olurdu.
Seni etkilemekte istemem.
Ama benim basima gelse : mazide kalan imkansiz ask derdim. Ve azicik mutlu daha cok! huzunlu biten bi hikayeymis diye bi kenara koyarim.
Oldu yasandi bitti.
Artik kavussak ne olucak?
Mutlumu olucaz?
Ben korkmuycakmiyim her bana soguk davrandiginda o?
Ben o korkuyla onu istemeden azda olsa bogsam o nefessiz kalmiycakmi?
Bi yerde patlamiycakmi o? Halbuki o guvensizligi o bana vermisti cekip gitmekle.
Yine sonumz ayni olmuycakmi?

Kendine saygın varsa donmezsin ararsa açma sana ulaşmasını engelle ottan b..ktan her sebepte yuzuk çıkarıp nikaha bir ay kala her şeyi bitiren adam rn zor anında yine gider..çunku g...tu sıkıya gelmiyordur kimse kusura bakmasın..duzenli hayat istemiyor nikahı iptal etti napacakmış dost hauatıyla turlayalım mı diyor..hey Allahım.

X