- 27 Kasım 2012
- 54
- 1
-
- Konu Sahibi yellowblue
kendi işlerini yapmıyor derkenBenim bu konudaki düşüncem gıda mühendisliği okuyacaksa bir kişi kendisini sürekli olarak geliştirecek kariyer topluluklarına katılıp kariyer birimlerinde aktif rol alarak iyi staj imkanları bularak gelişimleri takip ederek yani kaderini zorlamalı ..
Diğer yandan tanıdığım gıda mühendisleri kendi işlerini yapmıyor benim ama her yerde durum aynı olmayabilir.
gida muhendisi arkadaşım ama lcw de satis danismani cunku is bulamadikendi işlerini yapmıyor derken
hadi yaagida muhendisi arkadaşım ama lcw de satis danismani cunku is bulamadi
ben de tercih yapıcaktım egeyi düşünüyordumBenim akrabam bu sene ege Üniversitesinden mezun oldu gıda mühendisliği ama şimdilik bir iş bulamadı Coca Cola ve yeni rakı da staj yapmıştı italyaya da gitti ama sonuc yok
Sen bilirsin canım bu işler birazda nasip herkes kendi rızkını yer ama sen kimsenin etkisinde kalma kendi isteğini yapben de tercih yapıcaktım egeyi düşünüyordum
aynen öyle teşekkür ederim peki sizce hangi mühendislikSen bilirsin canım bu işler birazda nasip herkes kendi rızkını yer ama sen kimsenin etkisinde kalma kendi isteğini yap
Çevre Mühendisi belediyelere çok rahat giriyor aynı şekilde harita mühendisliği de öyleaynen öyle teşekkür ederim peki sizce hangi mühendislik
hmm anladımÇevre Mühendisi belediyelere çok rahat giriyor aynı şekilde harita mühendisliği de öyle
Kpss de ilerisi için daha düşük puanla atanma şansı olan muhendislikleri tercih etmende fayda var sana memur olmak için çok kolaylık sağlar inşallah herşey gönlüne göre olur canım:)hmm anladım
çok teşekkür ederimKpss de ilerisi için daha düşük puanla atanma şansı olan muhendislikleri tercih etmende fayda var sana memur olmak için çok kolaylık sağlar inşallah herşey gönlüne göre olur canım:)