Gıda Mühendisliği

yellowblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
54
1
Arkadaşlar... Gıda mühendisliği internetteki verilere göre geleceğin meslekleri arasında. Fakat kimileri de iş imkanı zor diyor. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler? Tercih etmeli miyim? Ve hangi üniversite sizce?

Benim bu konudaki düşüncem gıda mühendisliği okuyacaksa bir kişi kendisini sürekli olarak geliştirecek kariyer topluluklarına katılıp kariyer birimlerinde aktif rol alarak iyi staj imkanları bularak gelişimleri takip ederek yani kaderini zorlamalı ..

Diğer yandan tanıdığım gıda mühendisleri kendi işlerini yapmıyor benim ama her yerde durum aynı olmayabilir.

kendi işlerini yapmıyor derken

Benim akrabam bu sene ege Üniversitesinden mezun oldu gıda mühendisliği ama şimdilik bir iş bulamadı Coca Cola ve yeni rakı da staj yapmıştı italyaya da gitti ama sonuc yok

Benim akrabam bu sene ege Üniversitesinden mezun oldu gıda mühendisliği ama şimdilik bir iş bulamadı Coca Cola ve yeni rakı da staj yapmıştı italyaya da gitti ama sonuc yok
ben de tercih yapıcaktım egeyi düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…