Aralık( Gebelik-tedavi-iğne-klomen-aşılama] deneme

Bende 30 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim. Eşimle de 8.yılımızı bitirdik. Uzun bir sevgililik dönemi oldu en çok istediğim şey bebeğim olsun çok kalabalık bir aile olalım dı. İlk gebeliğin 6. Ay oldu ama düşükle sonuçlandı. 1 yıldır da deniyoruz düşükten sonra olmuyor. Rabbimin bildiği vardır. Diyip kabulleniyorum fakat işte ama insanız yüreğim nasıl çaresizce her ay regl görüp buz kesiyorum. Rabbim tez zamanda ikimizinde güzel haberini mutlulukla yazmayı nasip etsin arkadaşım. Birbiribimize dua edelim.
Amin inşallah rabbim cümlemizin yardımcısı olsun kucağımıza boş koymasın inşallah 🤲🏻🥺

Bende 30 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim. Eşimle de 8.yılımızı bitirdik. Uzun bir sevgililik dönemi oldu en çok istediğim şey bebeğim olsun çok kalabalık bir aile olalım dı. İlk gebeliğin 6. Ay oldu ama düşükle sonuçlandı. 1 yıldır da deniyoruz düşükten sonra olmuyor. Rabbimin bildiği vardır. Diyip kabulleniyorum fakat işte ama insanız yüreğim nasıl çaresizce her ay regl görüp buz kesiyorum. Rabbim tez zamanda ikimizinde güzel haberini mutlulukla yazmayı nasip etsin arkadaşım. Birbiribimize dua edelim.
Dualarım her zaman sizlerle ben önce isteyen herkese sonra bana diye başlıyorum dualarıma umarım en güzel haberleri weririz birbirimize 🙏🏻🥹

Başınız sağolsun. Sizi çık iyi anlıyorum her ay negatif testler görmek iyice psikolojimizi bozdu. 5. Yılın içindeyim evliliğimde daha 8 aydır deniyorum. Kariyer iş derken hep erteledim şimdi kendime kızıyorum belki ozaman denesem olurdu diye. Siz hamile kaldığınıza göre tüpler açık demektir. Doktorunuz süreci hızlandırabilir. Ben ilk defa bu ay klomen ve duphaston kullandım. Reglime 2 gün var 1 saat önce kan testi verdim sonuç olumsuzda çıksa hayali bile çok güzel.
Hayali bile çok güzel fakat o negatiflik beni öldürüyor hiç Bi skntı yok ne eşimde ne bende böyle olunca daha çok neden neden diye isyan ediyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı en başta etkileyen stres oda elimde deil 🥹🙏🏻

Arkadaşlar, Aralık ayı için gebelik planlayan tedavi gören arkadaşlar buraya herkes sürecinden bahsetsin hepimiz faydalanalım.

Ben geçtiğimiz 2 ay boyunca Klomen+çatlatma iğnesi
Femara +çatlatma iğnesi oldum fakat ikisi de negatif sonuçlandı.
Negatiflikten kurtulmak ve sürecimiz yepyeni bir sayfa ile taçlansırmak istedim ve Doktorumu değiştirdim. Doktorum hsg istedi ve 2 ay dinlenmem gerektiğini söyledi 2 3 ay içerisinde kendiliğinden olmasını bekleyelim olmaz ise tedaviye başlarız dedi. Hsg filmi tüplerim açık rahim biraz küçük ve hafif t görğnümlü ama gebeliğe engel değil dedi. Bende bir kaç takviye edici gıda ve ovülasyon testi aldım. Bakalım :) çatlatma iğnelerini olduğumda insan ne kadar isterse istesin bir hissiyatı oluyor. Ben ne kadar olmasını istesemde negatif sonuçlanacağından emindim. Ama bu 2 ay kendiliğinden olma ümidim var. İnşallah Rabbimde izin verirse bebeğime kavuşacağım .
Sizlerde durum nedir ?
Bende bu ay Allah nasıp ederse bende aşılama için başlayacağım ama beni adetimin 2. Günü çağırdılar

Arkadaşlar benim yarın aşılamanın 12. Günü. İlle 14. Günü mü bekleyeyim yoksa yarın da belli olur mu:) evde de erken gebelik testim var, sabırsızlar derneği üyesiyim de biraz 😬

Kızlar klomeni ilk kez kullandım şu an yumurtlama günümdeyim ara ara sağ kasık bölgeme adet olacakmışım gibi ağrı giriyo ve aşırı ateş basıp terliyorum sizce neden ilaçtan kaynaklı olabilir mi ama 6 gün oldu bitti ilaç

Kızlar klomeni ilk kez kullandım şu an yumurtlama günümdeyim ara ara sağ kasık bölgeme adet olacakmışım gibi ağrı giriyo ve aşırı ateş basıp terliyorum sizce neden ilaçtan kaynaklı olabilir mi ama 6 gün oldu bitti ilaç
Yumurtlamaa döneminde ter sıcak basması yoğun akıntı kasık ağrısı yumurtalıklarda hafif tekrar eden sızlama olması çok normal. Yumurtan follop tüplerine doğru yola çıkıyor çatlayıp 😇☺️

Yumurtlamaa döneminde ter sıcak basması yoğun akıntı kasık ağrısı yumurtalıklarda hafif tekrar eden sızlama olması çok normal. Yumurtan follop tüplerine doğru yola çıkıyor çatlayıp 😇☺️
Hadi inşallah aralığın sonunda inşallah güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin her ay hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum benim de dualarım sizlerle her zaman diyorum önce isteyen herkese sonra bana 🤲🏻🤲🏻❣️

Hadi inşallah aralığın sonunda inşallah güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin her ay hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum benim de dualarım sizlerle her zaman diyorum önce isteyen herkese sonra bana 🤲🏻🤲🏻❣️
Allah razı olsun canım. Allah duanı kabul etsin sevinçli haberler almamızı nasip etsin

IMG_0298.jpeg

Kızlar bugün 12. Günüm. Erken gebelik testi yaptım ama emin değilim ikinci çizgiden var mı yok mu ilaç etkisi mi ben mi uyduruyorum var diye erken mi davrandım kafam karıştı. Emin olamadığım için içini açtım bu şekilde. Bunlar da kaset test olmadığı için kuruma çizgisi filan oluyor mu bilginiz var mıdır?

Eki Görüntüle 3516856
Kızlar bugün 12. Günüm. Erken gebelik testi yaptım ama emin değilim ikinci çizgiden var mı yok mu ilaç etkisi mi ben mi uyduruyorum var diye erken mi davrandım kafam karıştı. Emin olamadığım için içini açtım bu şekilde. Bunlar da kaset test olmadığı için kuruma çizgisi filan oluyor mu bilginiz var mıdır?
Bu arada duphaston kullanıyorum günde üç kere. İlacın etkisi olabilir mi?

X