- 31 Ekim 2013
- 21.367
- 71.594
- 798
- 40
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
yaa ne kadar incesinizOğlumun sınıfında var bir arkadaşı. Bizim okulda kantin yok sadece okulda çıkan yemekler. Bütün okulda 2 çocuk var çölyak olan. Onlar için ayrı yemek yapılıyor. Tabakalrı tencereleri kaşıkları hepsi ayrı. Bazen çocuklar ikram götürmek istiyor okula bir şey göndereceksek meyve gönderiyoruz.
Onun durumunu elimizden geldiğince kolaylaştırmaya çalışıyoruz 2. Sınıf daha![]()

bizimkilerin okullarında özel yemek yok ne yazık ki, ben evden gönederiyorum menülerine uygun olacak şekilde
küçük kızım için ben velilerimizden rica ettim ikramlık göndereceklerse bana 1 gün önceden haber verin lütfen diye, ona göre ben de yapıyorum.
büyük kızımla biraz daha sıkıntılı çünkü 5. sınıf olduğu için otomat kullanma izinleri var o yüzden arkadaşları her teneffüste birşeyler alıp yiyorlarmış kızım da heves ediyor, bana bir gün dedi ki glutensiz bisküvi varmış yiyebilir miyim, üzerinde yazıyor diye, tamam dedim, sonraki kontrolde eşimin de küçük kızımın da değerleri düşmüştü büyük kızımınki tavan yapmıştı