Gezsemde sıkılıyorum hep bunalımda gibiyim

1-)Üye tavsiye verin demiş
2-)Devlet kresleri ve anaokullari var
3-)Ben sinif öğretmeniyim havadan konusmuyorum. Sinifin icinde 30 tane cocugu idare ediyorum.Örnek olarak youtubedan marakasi salla videosuna düsmeyecek bebek,cocuk tanimiyorum. Petsiseye baklagil doldurulup verilir sallar güler
4-)Kasiyerlik,satis danismanligi,sekreterlik,müsteri jizmetleri de is kapsamina girer
5-)Kimseye güvenerek cocuk yapılmaz.
6-)Bunlari cocuk yapmadan önce düsünecektinjz.
7-)Herkesi uzmanlik alani hakkinda konussun
1 anneyim yeteri annelik başkasının çocuğuna bir süre bakmaya benzemez
1 kimseye sitem ermedim çocuğuma bakmıyorlar diye
3 hicbir devlet kredi anaokulu akşama kadar olmaz yarim gündür ve birinin götürüp getirmesi gerekir.
4 kasiyerlik vs işlerinde max 3 bin alirsin
5 aldigin bu para ne kreşe ne de anasifina yeter cebe kalan 5 kuruş olur
6 cebe kalan 5 kuruş için çocuk mağdur edilmeye degmez

Kızlar ben ne kadar gezsemde eve donup 2 çocukla başbaşa kalınca bunalıyorum benim gibi olan var mı merak ettim. Kafam hiç dağılmıyor yani cocuklarda kücük sürekli gezilmiyor tabi ve çıkmakta sıkıntı oluyo cünkü küçükler.mecbur heryere eşimle gitmek zorundaym onunda işi oluyor sık çıkamıyoruz
ama arada bi cıksamda gelince aynı sekılde bunalım takılmaya devam ediyorum hele ki buaralar 3-4 gündür surekli uykum var kafam ağır ve boğuluyor gibiyim evin içinde. Sürekli boş bakıyorum geçmişi/geleceği düşünüyorum bazen gereksiz yere eşime sarıyorum.yani tam da anlatamadığım bi his var. Yemek yapmak yemek su içmek hiçbişey içimden gelmiyor cocuklar icin zoraki kalkıyorum. Ne önerirsiniz bana... nası aşabilirim bu durumu.

oğlum 1 kızım 3 yaşında.
Aaaa selamm benim hayat ve hislerimi yasıyorsun demekkk:rolleyes:Snden farkım bende 3 cocuk olması.Tavsiyem sabir sabir bol sabir...Cocuklar büyüyecek elbet bizde normal hayatımıza döneceğiz kader arkadaşım...😅

1 anneyim yeteri annelik başkasının çocuğuna bir süre bakmaya benzemez
1 kimseye sitem ermedim çocuğuma bakmıyorlar diye
3 hicbir devlet kredi anaokulu akşama kadar olmaz yarim gündür ve birinin götürüp getirmesi gerekir.
4 kasiyerlik vs işlerinde max 3 bin alirsin
5 aldigin bu para ne kreşe ne de anasifina yeter cebe kalan 5 kuruş olur
6 cebe kalan 5 kuruş için çocuk mağdur edilmeye degmez
Ay size uzuun uzuuun anlatamayacagim siz evde 2 tanesiyle basa cikamiyormussunuz biz 30 tanesiyle basa cikıyoruz üzerine siz gibi her seyi cok bilen velilerle mesai saari disinda uğrasiyoruz. Ama özbakimi dahil olmadigi icin annelik kadar zor olmaz. Esinin eli armut toplamıyor herhalde. 9 yasindaki cocuga da özbakim,ödev yapma,planlama, kendi kendine calışma becerisi kazandiramadiysaniz lütfen sikayet etmek yerine aynayi kendinize cevirin. Birlestirilmis siniflarda dahi kendi kendine calisma becerisi kazandiriyor öğretmenler. Üye tavsiye istemis otur ağla derdine yan mı diyelim. Konu sahibi sizin durumunuz icin konusmuyorum lütfen yanlis anlamayın bebeklere yapılacak bir sey yok tabii ki benimki sadece ineriydi en dogrusunu siz bilirsiniz

Çocuğum yok bende bunun çocuğum olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyordum Konu başlığı eşittir ben yani aynı ...
Hepimiz Depresyondayız

X