gezme tozma derdim

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
148
Son zamanlarda iyice ot gibi yaşadığımı düşünüyorum. merak ettim herkes benim gibi mi,istanbul'da yaşıyorum ve gezilecek görülecek tonla yeri var. sürekli festivaller vs oluyor. ama ya üşengecim ya parasızım ya da vaktim yok. yani kısaca hep bir bahane.
merak ediyorum siz n'apıyorsunuz? yani mesela her haftasonu geziyor musunuz? illa bir müze olmak zorunda da değil,avm bile olur.yoksa ayda yılda bir mi çıkıyorsunuz? kültürel etkinlikler yapıyor musunuz? yapıyorsanız bunun sıklığı nedir?

Reactions: Yeu
benim de öyle 24 saat ekoseli battaniyem ve film. ama bu iyice asosyal olmama sebep oldu artık yaşım henüz 23.

yeni bir enkazdan çıktım şu an erkek milletini çekebilecek psikolojide değilim. bekarlığımın tadını çıkarmak istiyorum açıkçası ama tembellik mi var artık neyse. şöyle sürekli orayı burayı gezen insanlara hayranım. insanın ufkunu açıyor çünkü,çok okuyandan çok şey bildikleri kesin.
En guzel yaş bence

Bir erkek arkadaş yap hemen :)

Haftasonu sabah bi çıkıyoruz akşam yemekten sonra evdeyiz :) kış geldi cuma akşamlarınıda sinema gnü ilan ettik.. haftasonu öğlen uğruyoruz eve 1-2 saat kızı uyutuyoruz. Öyle geçiyor işte.. ev beni basar,bunalırım ben. Gezin,gezmek iyidir :)

hah aradığım böyle bir şeydi işte :') çok güzel ben de ayda 2 günümü böyle ayırsam yetecek. siz her haftasonu diyorsunuz maşallah. neler yapıyorsunuz peki?

hah aradığım böyle bir şeydi işte :') çok güzel ben de ayda 2 günümü böyle ayırsam yetecek. siz her haftasonu diyorsunuz maşallah. neler yapıyorsunuz peki?

Kızınız duruyormu siz sinemadayken akıllı uslu?
Bi ben beceremiyom heralde bu çocuklarla rahatça heryere gitmeyi..
En son dün akşam avm de kendini yerde pas pas yapmıştı benim kız

Hayranım valla şu çocuklarla rahatça gezmeyi başarabilene

Canım bekarken çalıştığım zaman sevgilimle şimdi eşim yani her izin günümüzde mutlaka istanbulda bir cami müze avm hatta netten istanbulda nerenin yemegi restorani meshur arastirir giderdik evlendik yine aynıydi bebeğimiz oldu yazın bile hep gezdik piknikte dahil şimdi pek çıkamıyoruz kış bebek zor oluyor lakin yinede gidiyoruz sağa sola ben senin yerinde olsam İstanbul'un her yerini gezerim çok zevkli tabi maddiyatın uygun olduğunda şimdi çok özlüyorum vapurda martilara simit atmayi

Haftasonu sabah çıkmasak akşam çıkarız o da olmadı gece çıkarız. Bütün gün evde oturulmaz. Sadece avm'ye gitmeyiz çok mecbur kalmadıkça, mecbur olunca da sabah erken gider alacağımızı alır kaçarız. Avm gezme kültürü yok bizde pek.

Genceciksin henüz, kapatma kendini eve. Senin yaşındayken tozunu attırırdım ben ortalığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…