• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gezme tozma derdim

Haftasonu sabah bi çıkıyoruz akşam yemekten sonra evdeyiz :) kış geldi cuma akşamlarınıda sinema gnü ilan ettik.. haftasonu öğlen uğruyoruz eve 1-2 saat kızı uyutuyoruz. Öyle geçiyor işte.. ev beni basar,bunalırım ben. Gezin,gezmek iyidir :)
hah aradığım böyle bir şeydi işte :') çok güzel ben de ayda 2 günümü böyle ayırsam yetecek. siz her haftasonu diyorsunuz maşallah. neler yapıyorsunuz peki?

Son zamanlarda iyice ot gibi yaşadığımı düşünüyorum. merak ettim herkes benim gibi mi,istanbul'da yaşıyorum ve gezilecek görülecek tonla yeri var. sürekli festivaller vs oluyor. ama ya üşengecim ya parasızım ya da vaktim yok. yani kısaca hep bir bahane.
merak ediyorum siz n'apıyorsunuz? yani mesela her haftasonu geziyor musunuz? illa bir müze olmak zorunda da değil,avm bile olur.yoksa ayda yılda bir mi çıkıyorsunuz? kültürel etkinlikler yapıyor musunuz? yapıyorsanız bunun sıklığı nedir?
Valla canım senin sonun nasıl olur bilmiyorum, ben gezmeyi severdim kendim gibi gezgin biriyle evliyim. Ama şu son bir kaç haftadır çıkmak istemiyorum. Kendimce bahanelere sığınıyorum. Bugün zorla çıkarttı eşim. Hiç canım istemiyor. Alışveriş bile cezbetmiyor.

Canım bekarken çalıştığım zaman sevgilimle şimdi eşim yani her izin günümüzde mutlaka istanbulda bir cami müze avm hatta netten istanbulda nerenin yemegi restorani meshur arastirir giderdik evlendik yine aynıydi bebeğimiz oldu yazın bile hep gezdik piknikte dahil şimdi pek çıkamıyoruz kış bebek zor oluyor lakin yinede gidiyoruz sağa sola ben senin yerinde olsam İstanbul'un her yerini gezerim çok zevkli tabi maddiyatın uygun olduğunda şimdi çok özlüyorum vapurda martilara simit atmayi
benim her cumartesi karşıya geçmem gerekiyor. vapurda içeride oturup uyuyorum ben ahaha :D hatta ay ne yavaş gitti bu vapur 20 dakikayı geçti diye söyleniyorum.iyice cins oldum sanırım.
çok özendim ne güzel.

Son zamanlarda iyice ot gibi yaşadığımı düşünüyorum. merak ettim herkes benim gibi mi,istanbul'da yaşıyorum ve gezilecek görülecek tonla yeri var. sürekli festivaller vs oluyor. ama ya üşengecim ya parasızım ya da vaktim yok. yani kısaca hep bir bahane.
merak ediyorum siz n'apıyorsunuz? yani mesela her haftasonu geziyor musunuz? illa bir müze olmak zorunda da değil,avm bile olur.yoksa ayda yılda bir mi çıkıyorsunuz? kültürel etkinlikler yapıyor musunuz? yapıyorsanız bunun sıklığı nedir?
sahsen bir yere gidip gelememek beni delirtiyor ayagimin dibindeki avm ye bile gidip donmek yolda 2 saat demek haline geldi kaldiki daha uzak mesafeyi ciddi ciddi iki defa dusunuyorum
Ozellike istanbuldaki son donem kentsel donusume bagli insaatlar onlarin kamyonlari yol isgalleri dahada beter etti
O yuzden bu ara bayagi o tarifinize uyar oldum
Kisa mesafe sosyallesmeler sinema ,ihtiyaca bagli avm veya yuruyus olarak takiliyorm
Ha Taksim sultanahmet vb mekanlari falan unuttum zaten malum olaylardan

Valla canım senin sonun nasıl olur bilmiyorum, ben gezmeyi severdim kendim gibi gezgin biriyle evliyim. Ama şu son bir kaç haftadır çıkmak istemiyorum. Kendimce bahanelere sığınıyorum. Bugün zorla çıkarttı eşim. Hiç canım istemiyor. Alışveriş bile cezbetmiyor.
benim sonum hiç güzel olmadı :/ umarım toplarız.

• Beğen
Reactions: Yeu
aynen öyle. yolda geçiyor bütün vakit,ben ankara'dan istanbul'a geldim. ankara'da böyle değildim. istanbul da beni yemiş bitirmiş olabilir,bir sinemaya gitmek bile zulm oldu bana burada.
sahsen bir yere gidip gelememek beni delirtiyor ayagimin dibindeki avm ye bile gidip donmek yolda 2 saat demek haline geldi kaldiki daha uzak mesafeyi ciddi ciddi iki defa dusunuyorum
Ozellike istanbuldaki son donem kentsel donusume bagli insaatlar onlarin kamyonlari yol isgalleri dahada beter etti
O yuzden bu ara bayagi o tarifinize uyar oldum
Kisa mesafe sosyallesmeler sinema ,ihtiyaca bagli avm veya yuruyus olarak takiliyorm
Ha Taksim sultanahmet vb mekanlari falan unuttum zaten malum olaylardan

Ben kisi evde gecirmeyi sevenlerdenim sogukta cikmayi hic sevmiyrm heleki ankara gbi biyerde yasiyosan...yazlari daha cok gezerim

Haftasonu çıkıyoruz gunun bir vakti illaki ama tüm gün degil.
2 3 saat falan.yazin daha uzun oluyor tabi bu süre.
Kisin cok cetin gectigi bir sehirde yasiyoruz ve kucuk kizimizla kar oynamak ve avm disinda pek etkinligimiz olamıyor ki zaten kpss hazirlandigim icin gezerken bile yarimim...aklim derste atanamamakta.
Öyle yani: )

Sirf gezmis olmak icin geizlmezki.bundan zevk almiyorsaniz sosoyaleseyim diye gezmek bana sacma geliyor.
Bende cok sevmem gezmeyi avm hele basar beni yorar onun yerine evde yayilmak beni daha mutlu eder.
Bir de cafe ye bile giderken kafadengi arkadas olmali tek basima gidersem sikar yani.

Sirf gezmis olmak icin geizlmezki.bundan zevk almiyorsaniz sosoyaleseyim diye gezmek bana sacma geliyor.
Bende cok sevmem gezmeyi avm hele basar beni yorar onun yerine evde yayilmak beni daha mutlu eder.
Bir de cafe ye bile giderken kafadengi arkadas olmali tek basima gidersem sikar yani.
ben normalde çok severdim ama son 3-4 yılda böyle oldum. ondan diyorum ki bir-iki kendimi zorlarsam eski moduma dönerim belki. ayrıca ben de avm hiç sevmem gezmem de. gezilecek bir yeri de yok zaten. misal istanbul akvaryum'a falan gitmeyi istiyorum bayağıdır,haftaya giderim umarım (bir bahane bulmadan)

Çocuklarım olunca öyle her yere gidemiyorum.sinema tiyatro hayal.aslinda annemlerle birakabiliriz ama zaten bir işimiz falan olunca bırakıyoruz e ben de çalışıyorum bakıyorlar çok ekstra şeylere bırakmıyoruz artik.avmye sık giderim her hafta sonu mutlaka ,hava iyiyken bir yerlere çay içmeye gideriz yine hafta sonları bir de arkadaşlara oturmaya.yazlari da tatil.onun dışında birşey yapamiyoruz

Çocuklarım olunca öyle her yere gidemiyorum.sinema tiyatro hayal.aslinda annemlerle birakabiliriz ama zaten bir işimiz falan olunca bırakıyoruz e ben de çalışıyorum bakıyorlar çok ekstra şeylere bırakmıyoruz artik.avmye sık giderim her hafta sonu mutlaka ,hava iyiyken bir yerlere çay içmeye gideriz yine hafta sonları bir de arkadaşlara oturmaya.yazlari da tatil.onun dışında birşey yapamiyoruz
peki avm'de n'apıyorsunuz alışveriş mi?
yine de az buçuk bi'şeyler yapıyor musunuz.

Back
X