• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
#direnankara cebeci cok kalabalık kurtulusa gtmeyn. gaz bombası var kızılaydan uzak durun arasokakalra geln

ellerinde taş sopa yakıp yıkan yumruğu havada slogan atan peçe!!!!!!!li erkekleri görmediniz mi biraz zaping
yapın..................

Hep aynı kanalı izlemek fikir dünyanızı toy kılar...............

keşke başka kanallar verse de izlesek hanımefendi, inanın tek kanal olması bizi de rahatsız ediyor.
ayrıca şu satılan biber gazları var ondan edinin evinizde sıkın havayı soluyun sona o soluduğunuz havadaki gazı 1000le çarpın direniş alanlarında olan aynen bu işte. o zaman anlarsınız o peçeleri ancak

Ankara'da polis Güvenpark'ı eli bıçaklı cemaatçilere bırakmış, direnişcileri kurtuluşa kadar püskürtmüştür.
kolej, kızılay yangı yeri...
polis mekanlara ve yardım eden halkın evlerine gözaltı baskınlarına başlamış durumda.
bir yere sığınan arkadaşlar asla dışarı çıkmasınlar... güvenli hiç bir yer yok!
revirler yıkılmış vaziyette doktorlar ve yaralılar göz altında...
gözaltına alınacaklar asla direnmesin ve karakolda kameralı bir odaya sokulduğuna emin olsun. avukat görüşme odalarına girmeyi asla kabul etmesinler o odalarda kamera yoktur. ve avukat gelmeden asla konuşmasınlar... ankara barosuna ulaşın 70 kişilik bir avukat ekibi hazır! Herkes önce kendine sonra yanındakilere dikkat etsin mümkün oldukça bir arada hareket edin. çatışmalar kurtuluşa kadar gelmiş vaziyette...
destek için özel harekat timi devreye girmiştir dikkat edin dostlar! geceniz aydın yolunuz açık olsun... herkesin sağ salim günü atlatması dileğiyle...

Alıntıdır

PhotoHouse sifre: Z02fd6z02fd6 WIFI ADI: CHANEL ŞİFRE: sezinstyle Vişnezade akaretler kablosuz internet EduketHomeStudio şifre : direnbjk

AVUKAT! Kocaeli .Nuray 533 774 0246, Antalya Nusret 532 71152 83, Bursa Aslı 533 208 9231

Çapa doktorları İnönü'nün Tünel çıkışında önlükleriyle bekliyor. Yaralıların oraya ulaşmasına yardımcı olun.”

Ankara Emniyet Müdürlüğü - Gözaltına Alınanlar

94467550521883621701332.jpg

Bir insan, bir eğitimci, bir kadın, bir türk, bir müslüman olarak sokaklardaki şiddetin her türlüsünü

kınıyorum..........................

Yapılanlar doğru mu kırmadan dökmeden olmuyor mu...............

şiddet kültüründen beslenenleri kınıyorum.................

Ben Başbakanın Ruhunu bilirim. Gezi parkına AVM yaparak YOLSUZLUK peşindedir!..

Abdüllatif Şener | Eski Akp'li Başbakan Yardımcısı

ellerinde taş sopa yakıp yıkan yumruğu havada slogan atan peçe!!!!!!!li erkekleri görmediniz mi biraz zaping
yapın..................

Hep aynı kanalı izlemek fikir dünyanızı toy kılar...............

ne kadar ilginç....hep aynı şeyleri izlemekten oluyor bunlar....bu körü körüne bağlılık nedir arkadaşım.....aradaki sivil polisleri gömüyor musun.........aynı şapkayı takmışlar ortalığı yakıp yıkıyolar....meydanı boş bırakırlar mı......eccik saksıyı çalıştır

On ve kesın bılgı sıhhıye ordu evıne gıtmeyın, yardımmıs gıbı ıcerı alıp polıse teslım edıyorlar nolur cook acıl yayın

İNTERNETTEN ALINTIDIR!

SEVGİLİ DOSTLAR, LÜTFEN DİRENİŞTEKİ İNSANLARI KAYNAĞI BELİRSİZ YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİNİZ !! HÜKÜMETİN İSTEDİĞİ TAM OLARAK BİLGİ KİRLİLİĞİ VE KARIŞIKLIĞI YARATARAK KORKU ORTAMI OLUŞTURMAK !! KAMU MALLARINA ZARAR VEREN GRUPLARI LÜTFEN ÖNLEYİN !! ONLAR BİZŞM HAKLI DİRENİŞİMİZİ TERÖR EYLEMİ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN HÜKÜMET GÜDÜMLÜ GRUPLARDIR !! HER BİRİNİZİ BİR DİĞERİNİZE EMANET EDİYORUM !! SUSMAYACAĞIZ YILMAYACAĞIZ !!

Eski akpli başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener; halk tVYE BAĞLANDI

"Başbakan olayların ciddiyetini anlayamıyor, hala halkı kışkırtıyor, polis ve halkı karşı karşıya getiriyor. Tüm ülkeyi kendi düşüncelerine göre yönetmek istiyor, kendisine oy veren insanları da kandırıyor"

BUDA İNTERNETTEN BİR ARKADAŞTAN ALINTIDIR

İsmini vermek istemiyorum bugun bir is icin tanidigimi aradim nerdesin bulusalim dedim kendisi akp genclik kollarina uye,cok samimi oldugumuz icin bana taksimdeyiz dedi.bende geliyorum yoldayim dedim sakin gelme dedi uzerimde polis üniformasi var dedi sasirdim ilk once cunku kendisi bilgisayar programcisiydi buyuk bi sirkette,neden diye sordugumda ise bana ve genclik kollarindaki yaklasik 2.000 kisiye polis uniformasi verdiler ve halka karsi savasicaz...

inanamıyorumm :53:

başbakan bu konuda 2 gündür her konuşmasında kışkırtıcı demeçler veriyor.
gözünü resmen para bürümüş, ülkedeki gerginliğin geldiği sevıyeye değil de, hala oraya yapılacak beton parçasını düşünüyor.
bir de 3 günlük geziye çıkıyor
ingilterede tek bir asker öldürüldü diye, ingiltere başbakanı bütün ziyaretlerini yarıda kesip ülkesine geri dönmüştü
ülke yöneten ve sadece koltuğunu düşünen insan oldukça, her gün daha da artarak milyonlar sokaklara dökülecektir.

Bir insan, bir eğitimci, bir kadın, bir türk, bir müslüman olarak sokaklardaki şiddetin her türlüsünü

kınıyorum..........................

Yapılanlar doğru mu kırmadan dökmeden olmuyor mu...............

şiddet kültüründen beslenenleri kınıyorum.................
hea ya. bizde kınadığımız için burdayız zaten:ssz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X