İNTERNETTEN ALINTIDIR!
SEVGİLİ DOSTLAR, LÜTFEN DİRENİŞTEKİ İNSANLARI KAYNAĞI BELİRSİZ YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİNİZ !! HÜKÜMETİN İSTEDİĞİ TAM OLARAK BİLGİ KİRLİLİĞİ VE KARIŞIKLIĞI YARATARAK KORKU ORTAMI OLUŞTURMAK !! KAMU MALLARINA ZARAR VEREN GRUPLARI LÜTFEN ÖNLEYİN !! ONLAR BİZŞM HAKLI DİRENİŞİMİZİ TERÖR EYLEMİ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN HÜKÜMET GÜDÜMLÜ GRUPLARDIR !! HER BİRİNİZİ BİR DİĞERİNİZE EMANET EDİYORUM !! SUSMAYACAĞIZ YILMAYACAĞIZ !!
Eski akpli başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener; halk tVYE BAĞLANDI
"Başbakan olayların ciddiyetini anlayamıyor, hala halkı kışkırtıyor, polis ve halkı karşı karşıya getiriyor. Tüm ülkeyi kendi düşüncelerine göre yönetmek istiyor, kendisine oy veren insanları da kandırıyor"
BUDA İNTERNETTEN BİR ARKADAŞTAN ALINTIDIR
İsmini vermek istemiyorum bugun bir is icin tanidigimi aradim nerdesin bulusalim dedim kendisi akp genclik kollarina uye,cok samimi oldugumuz icin bana taksimdeyiz dedi.bende geliyorum yoldayim dedim sakin gelme dedi uzerimde polis üniformasi var dedi sasirdim ilk once cunku kendisi bilgisayar programcisiydi buyuk bi sirkette,neden diye sordugumda ise bana ve genclik kollarindaki yaklasik 2.000 kisiye polis uniformasi verdiler ve halka karsi savasicaz...