• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sokaklardaki herkesin milletinin meşru menfaatlerini savunmak olduğuna emin misiniz.............

Sakın sizi galeyana getrenler bu ülkede kaos ortamının olmasından memnun olanlar olmasın............

Ne galeyanı arkadaşım? Biz örgütlenmedik, biz bıktık. Beni kimse cagırmadı ben gittim. An La Ta Bi Li Yor Mu Yum? Siz gazla calısıgınız icin hepimizi aynı biliyosunuz.

Beşiktaş'ta kimse YTÜ'ye gitmesin!

Kesin ve net bilgidir, sığınmayınız. İçeride polis var!

BJK Plaza'nın içinde ki doktorlar: 0536 978 03 28 0541 381 15 53 0536 420 88 73 0506 731 82 34

[ı]herhangi bir direnişe katılmadığınız ne kadar da belli?
Nerden gördünü< slogan atarken ağızlarını kapadıklarını, mantıken insan apzı kapalıyken nasıl slogan atsın.
Bugün beşiktaştan kadıköye gelen bir gruptuk herkesin de boyunluğu vardı sloganda attık ama ağzımızı kapatmadık çünkü bize gaz sıkan yoktu
[/ı]

ellerinde taş sopa yakıp yıkan yumruğu havada slogan atan peçe!!!!!!!li erkekleri görmediniz mi biraz zaping
yapın..................

Hep aynı kanalı izlemek fikir dünyanızı toy kılar...............

Annem, babam ve ben hepimiz ağlıyoruz..

Sevgilim de telefonda onun psikolojisi bizden berbat o Ankara'da.

Facede, twitterda öyle haberler var ki videolu..

İşkence yapılıyor resmen.

Vuranların elleri kırılsın yarappim. Nolur duy sesimizi !

delircem ya konuyu değiştirmeyin yardım lazım yardım tartışma değil!!!! O ortamı yaşayan bilir gidin durmayın gidemiyosanız numara adres paylaşın!!!

Son düzenleme:
Olaylar sürdükçe masum insanlar daha fazla zarar görecek, durdurulsun bu işkence ne olur :43:

Durdurulması için devlet büyüklerinin ılımlı yaklaşması gerekir, ama onlar ilk günden beri görmezden geliyorlar, hala hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar, çıkıp tv de , sadece ülkesi adına söz hakkına sahip olmak isteyen insanlara çapulcu diyor:31:
Ben hiç uzlaşmacı bi tavır göremiyorum

Ban'ım yeni acıldı zaten bismillah yine ban yicem. Zor tutuyorum kendimi yemin ederim.

Merhaba
Az önce aldığım bilgiye göre kullanılan uzun tüpler portakal gazıymış. fakat asla bu kimyasal bir silah değilmiş. 2 gaz arasındaki fark biri gözleri yaşartırken portakal gazı sürekli kusma hissi yaratan göz yaşartıcı gazdan daha etkiliymiş.

Biraz gazı aklar gibi oldu ama ben bu gaz hatta kimyasal gaz olayına kafayı çok takmıştım.

Dün gece Beşiktaş'da kızımın da bulunduğu topluluk portakal gazına maruz kalmışlar.
Geçici felç etkisi, nefes daralmasıyla yerlere seriyormuş. Bir an da yüzlerce kişinin yerlere serildiğine
nefes almaya çalışarak kıvrandıklarına şahit olmuş.
Nefes yollarının açılması için sırt bölgesi yumruklanmalıymış lakin kendime yardım edemezken kime
yardım edebilirdim diyor. Gaza daha uzaktan maruz kalanlar ön saftakilere yardım etmiş.
İnanılmaz acılarla direniyorlar gerçekten.
Her zaman olduğu gibi duyarlı sosyal paylaşımınızdan dolayı size ve KK'ne şükranlarımı sunuyorum. :72: :72: :72: :kkk:

Arkadaşlar arkadaşım hala çatıda mahsur kaldı çıkamıyor, kendisi kız yanında da kuzeni var. Şu an Sakarya'dalar.Kurtuluş nasıl? Mithatpaşa nasıl ya da sağlık sokağı soruyor her yere souyorum kimse bi şey net söyleyemiyor.Bilginiz olursa lütfen yazın....ANKARA için

yok arkadaşlar olmuyor
lütfen yazmayalım artık valla pes ettim ömrünüz gidiyor baska bir şey değil LÜTFEN CEVAP YAZMAYALIM. tek tek kiblicem parti vs propagandası yapanları başka türlü olmayacak.

Beşiktaş abbas ağa parkı güneş saati yanında akut kuruldu. Yaralılara tıbbi yardım yapılıyor. Yaralılar için paylaşın.

İNTERNETTEN ALINTIDIR!

SEVGİLİ DOSTLAR, LÜTFEN DİRENİŞTEKİ İNSANLARI KAYNAĞI BELİRSİZ YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİNİZ !! HÜKÜMETİN İSTEDİĞİ TAM OLARAK BİLGİ KİRLİLİĞİ VE KARIŞIKLIĞI YARATARAK KORKU ORTAMI OLUŞTURMAK !! KAMU MALLARINA ZARAR VEREN GRUPLARI LÜTFEN ÖNLEYİN !! ONLAR BİZŞM HAKLI DİRENİŞİMİZİ TERÖR EYLEMİ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN HÜKÜMET GÜDÜMLÜ GRUPLARDIR !! HER BİRİNİZİ BİR DİĞERİNİZE EMANET EDİYORUM !! SUSMAYACAĞIZ YILMAYACAĞIZ !!

Eski akpli başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener; halk tVYE BAĞLANDI

"Başbakan olayların ciddiyetini anlayamıyor, hala halkı kışkırtıyor, polis ve halkı karşı karşıya getiriyor. Tüm ülkeyi kendi düşüncelerine göre yönetmek istiyor, kendisine oy veren insanları da kandırıyor"

BUDA İNTERNETTEN BİR ARKADAŞTAN ALINTIDIR

İsmini vermek istemiyorum bugun bir is icin tanidigimi aradim nerdesin bulusalim dedim kendisi akp genclik kollarina uye,cok samimi oldugumuz icin bana taksimdeyiz dedi.bende geliyorum yoldayim dedim sakin gelme dedi uzerimde polis üniformasi var dedi sasirdim ilk once cunku kendisi bilgisayar programcisiydi buyuk bi sirkette,neden diye sordugumda ise bana ve genclik kollarindaki yaklasik 2.000 kisiye polis uniformasi verdiler ve halka karsi savasicaz...

Uyutma işini çok iyi becerdi desene yine, ben seyredemedim zaten sinir bozucu oluyor:31:

Yok yahu ne uyutacak.
Öyle şeyler söyledi ki, burada şoklar içinde kaldık.
Gülelim mi ağlayalım mı bilemedik.

O soğukkanlı başkandan eser yoktu bugün, gözlerde panik, sözlerden bolca saçmalama.

Yayın boyunca tüm arkadaşlar bilgi aktardı buraya:31:

ÖNEMLİ - TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANININ İSTEĞİ VAR!

"Arkadaşlar vakti olanlar acil servislere gidip yaralı arkadaşların fotoğraflarını çeksinler,kendi yaralarını fotoğrafla belgelesinler ve üşenmeden 2 satır dilekçe yazıp suc duyurusunda bulunun,nerde nasıl yaralandığınız ve 1 tanıkta ekleyiniz,baro birliklerine dilekçeler versinler çok ama çok önemli lütfen üşenmeyin,iktidara resmi yollardan yıpratmanın ve dünyanın devreye girebilmesi için dilekçeler ve belgeler çok önemli,toplayabildiğiniz kadar gaz fişeği vs toplayın."

T.B.B Başkanı Metin FEYZİOĞLU

** netim çokk yavaşladııı :S izmirde olupta neti yavaşlayan varmı?

ellerinde taş sopa yakıp yıkan yumruğu havada slogan atan peçe!!!!!!!li erkekleri görmediniz mi biraz zaping
yapın..................

Hep aynı kanalı izlemek fikir dünyanızı toy kılar...............

kazen yalvarıyorum susturun şu kadını yardım lazım yardım!!!!!!!!! Tahriğe gelmeyin arkadaşlar lütfen daha suratımızdaki kan izleri kurumadan bari yardım edelim burdan diye koşturdum yapmayın değmez!!!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X