Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
protesto toplantıları için dyoki: toplanın tamam ama o topluluklarda tahrik edici tek bi kelime duyarsam sizin toplandığınızın 2katını toplarım!!

bu herf neyle kimi tehdit ediyor yaa???

Bi insanı Kasımpaşa'dan çıkarabilirsiniz ama Kasımpaşa'yı içinden çıkaramazsınız.

yapılacak avm de
Bülent arınçın oğlu ortakmış
bende diyordum bu adamlar zengin oldu
biz niye fakirleştik işsiziz!!!!!!!!!!!!!

Ben bir ceviz agaciyim gezii parkinda
Ben bir ceviz agaciyim geziii parkinda
Ne sen bunun farkindasin
Nede polis farkinda.

Uyan kardes, bir sokecen bin dikecez.
Bir yikacan, bin yapacaz.
Yolcular vardir, hancilar vardir.
Muhur kimdeyse suleyman odur.
Suleymana kalmamis, sana mi kalacak.

protesto toplantıları için dyoki: toplanın tamam ama o topluluklarda tahrik edici tek bi kelime duyarsam sizin toplandığınızın 2katını toplarım!!

bu herf neyle kimi tehdit ediyor yaa???

işi gücü tehdit değilmi zaten aba altından sopa gösteriyor esada halkına zülm ediyorsun bende senin komşunum buna dur demezsem bu ülkenin başbakanı olarak öbür dünyada Allah bana sorar bunu diyor dengesiz bu ilahi adaleti ne sanıyor acaba onu bile kendi amaçları için kullanıyor..Allah işini gücünü herşeyini eline ayağına dolandırsın inşallahhh...

neden üzerinize alındınız anlamadım sizin sadece 2 görseliniz sahte, dikkat edin haklıyken haksız duruma düşürmeyin bizi dedim suç mu ettim ?

Rica ederim suç ettiniz demedim.
Benim paylaştığım görselin akabinde gelince uyarınız haliyle alındım.
İfade ediş şeklinizi sert bulduğumu söyledim o kadar.
Sonuçta hiçbirimiz çocuk değiliz.
Uyardığınız konuda hak veriyorum size, üslubunuz dikkatimi çekti ve bunu belirttim.
Sizi suçlamadım.

Taksim de zarar gören hayvanlara ücretsiz bakan veterinerler;

-Vetplus : 2164546 -Beşiktaş
-Pıtış : 2512464 -Taksim
-Papsivet : 2934672 -Taksim
-Taurus : 2369387 -Beşiktaş
-Anipoli : 2446694 -Cihangir
-Atakent : 4704050 - Halkalı
-Yeniköy Vet. : 2330015 -Yeniköy

Arkadaşlar tek zarar gören canlı insanlar değil. Lütfen sıkça paylaşalım..

Tencere, tava , duduk, bayrak hazirlanin hanimlar aksama
Evdende olsa destegiz.
Fasist degil yutseveriz.
Baskiya, zulme, ben yaptim olduya karsiyiz.
Vicdanimiz bir torba komurden beyaz, bir paket makarnadan hafif.

Son düzenleme:
gece 2'ye kadar oturdum sanki ben uyumasam kimsenin canı yanmayacaktı...
araya haftasonuda girdiğine göre bu iş günlerce devam edecek, Cem Yılmaz'ın dediği gibi ahaliyi aptal yerine koymanın elbet bir bedeli olacaktı
zamanında tv'lerden Mübarek'e Kaddafiye'e seslenen halkını dinle çekil diyen el tayyip efendi kendisi ihracatçılara masal anlatıyor, bu milletin neye ne zaman nasıl tepki vereceği hiç belli olmaz bugün ülkücü arkadaşlarımızla işçi partili arkadaşlarımız bir arada bi direniş gösteriyosa bunu hem tebessümle hem de takkeyi öne alarak bi yorumlamamız lazım

Twitterda herkes bir olmuş durumda...

Selçuk Erdem: Sen 1 milyon insanı sokağa dök, biz onlara sarılırız, ellerinden tutarız. Aptal mısın?

Refika'nın Mutfağı: Fotografa bakalim paylasalim.. Bugun yasamamizin memleket ve degerleimize sahip cikmanin tariflerini yapma gunu..

Tekirdag Emniyet Md. Ali Yilmaz "Tekirdag ve cevresinde yapilacak olan destek eylemlerine mudahalemiz olmayacaktir" dedi. Bastır Tekirdağ!!!

polisin müdehalesini kınıyorum
artık polislerden soğudum!!!!
bir insan kendi halkına bunu yapamaz
birde askeri tehdit ediyor sana gaz bombası sıkarım diyor.
askerler halkı orduevlerine sokuyor gazdan etkilenmesin diye
ve askerler halka gaz maskesi dağıtıyor.
askerimiz iyiki varsın!!!!!!!!!!!!!!!

Erdoğan gibi Türkiye'de hitabeti kuvvetli bi adam daha yok.
Adam toplum önünde süper ve etkileyici konuşuyor, zaten insanlarının oy vermesinin büyük sebebi de bu bence.

ağaçları kesmemişler söküp başka yere dikmişler valla ben bi tek ocağımıza incir ağacı diktiğine şahit oldum o sebepten bi ağacı daha söküp dikmesine seyirci kalamıyorum kavak ağacı diye söker incir ağacı olarak ocağımıza diker...
çok sıkıldım gerçekten üslubundan tahrik edici beden dilinden bakışından görmek istemiyorum artık kendisini ciddi kutuplar oluştu artık bunun sebebi taraflı tutumudur kına yaksın şimdi...

Adam toplum önünde süper ve etkileyici konuşuyor, zaten insanlarının oy vermesinin büyük sebebi de bu bence.

etkilediği kesimler belli zaten
diğer kesimlerin bazıları ise, tamamen çıkar için oy kullandılar.

Kemal Kılıçdaroğlu bugün Kadıköy'de yapmayı planladıkları mitingi iptal ettiklerini açıkladı.
Hürriyet.com

Şarkıcı Göksel: Birazdan sahnede olmam gerekiyor..Kalbim Istanbul sokaklarinda..Bu aksamki gorevimi tamamladiktan sonra yaninizdayim #direngeziparki

Bir bana mı itici geliyor?
Sürekli tehdit, argo ve hakaret. Buna güzel deniyorsa ben de çok güzel hitab ederim
Oy almasının tek sebebi dini kullanması bence,

he marjinalim. 32 yasinda bankada calisan evli bi kadinim. kocam en cok zeytinyagli dolmami sever. en sevdigim dizi kuzey guney.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…