• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tv yi kapattım başım çatladı alaycı, bu sefer ne yapsam da gündemı değiştirsem, şüpheci sesinden...

halk tvde alt yazı geciyor polis müdahalesinde atv muhabirinin parmagı koptu diye

vay arkadaş ne sandıkmış!

Şu an sanatçılar kitabevleri akp içinde-dışında pek çok siyasetçi ve halk Twitter'da birleşip Taksime gitme planlaması yapıyor :41:

Sel Yayıncılık: Yesilin daniskasi icin saat 15.00 ve 19.00'da Taksim'e! Gerci simdi de gelebilirsiniz, sokaklardayiz.. #DirenGeziParki #occuppygezi
BeniEngelleme.org ‏:RTE "Kimse bizi çevre düşmanı olarak suçlayamaz" (Hâlâ Anlamamış) #occupygezi #occupyturkey #occupytaksim #direngaziparki
Erdil Yasaroglu :Bütün gece oradaydım ve tek bir terörist bile görmedim. Sadece biz vardık.

Kimse yanlış anlamasın.. Amacım konuyu saptırmak veya başka türlü anlatmak değil..
Polisler hep böyleydi, bize karşı, güneydoğuya karşı hep böyle zalim, gaddar, acımasızdılar..
Biz polisleri hep böyle tanıdık Güneydoğuda, Mardin'de..
Bi yürüyüşte hemen biber gazıyla zehirlerlerdi insanları, maçtan sonra sevinçlerini kutlayan insanlara biber gazı sıkan yine polislerdi, 12 yaşındaki çocukla babasını evlerinin kapısında öldüren yine polisti.. Kardeşi istiklal marşını okumadı dayak yedi diye savunan gencecik öğretmeni sabah işine giderken öldüren yine polisti!!!
Bu olay bazı şeyleri açığa çıkardı bence..
Hepimiz kardeşiz, birbirimizi anlayalım, ayırım yapmayalım..
Ben Kürtsem balkonuma türk bayrağı asacak kadar da Türk'üm..Bu ayırıma bi son verelim, ülkemize sahip çıkalım..
Böyle yobazlara meydanı bırakmıyalım, kenetlenelim birbirimize..

şu yazın beni çook duygulandırdı
keşke hepsi senin gibi olsa...

ya zaten doğrulugundan emin olmadıgımızı altına not ediyoruz
ne olur ne olmaz diye yani amac kötü olabilir mi?

Ne bileyim öyle bir ithamla karşılaşınca, kendimi ortalık karıştırmaya çalışan biri gibi hissettim.
Yani kimsenin zekasını küçümsediğim yok.
O yüzden böyle bir çıkış yapılması şaşırttı ve afallattı beni.

Bu konularda konuşmayı tercih etmiyorum genelde.
Çünkü bir milletin dış düşmanları unutarak kendi içinde bölünmesini,
savaşırcasına tartışmasını izlemeye dayanamıyorum.

Cemaatçiler, akp yandaşları,sağcılar, solcular kelimelerini hiç bir zaman kullanmadım.
Kızgınlığım direk şahısın kendisinedir. Genellemeleri sevmiyorum.
Birilerine haksızlık ediyorum gibi geliyor.

Ders Hayat Bilgisi..
Konu Ulu önder Atatürk'ün ülkemize getirdiği temel hak ve özgürlükler..
-Atatürk neden ulu önder çocuklar?
-Çünkü Türkler'in Ata'sı öğretmenim.
-Neler yapmış da Türkler'in Ata'sı olmuş peki?
-Düşmanları yurdumuzdan atmış çünkü.

Çocuklardan biri parmak kaldırır.
-Öğretmenim peki düşmanları yurdumuzdan attık.
Ama neden bir millet kendi milletiyle savaşır?
İnsanın kendi milleti düşmanı olur mu?
................
Haberlerde izliyoruz..?

Bir 2. sınıf öğrencisi.
Buyrun cevaplayın..

Ben bu zeki çocuklarımız için hala ümitliyim.
Allah'tan ümit kesilmez.:ssz:

Bu son damlaydı artık. SENİ VE YALAKA KÖPEKLERİNİ İSTEMİYORUZ. Evet bize yeni bir hükümet lazım ama yeni bir medya da lazım. Kendi kanallarımız dizi yayınlarına, güzellik yarışmasına yer verirken dünya basını TÜRKİYE'NİN GERÇEKLERİ'ni yayınlıyordu.

Bir kaç ağaç kestik yerine yenilerini dikeriz diyor:)) bu kadar basite alıp alay ediyor pes diyorum pesss

protesto toplantıları için dyoki: toplanın tamam ama o topluluklarda tahrik edici tek bi kelime duyarsam sizin toplandığınızın 2katını toplarım!!

bu herf neyle kimi tehdit ediyor yaa???

Yüzlerce İTÜ'lü öğrenci NTV binasının önünde sabahladı yine haber yapılmadı! #GeziParkıCanlaBaşla

pic.twitter.com/q1JWWSkZd2
$BLqp250CMAIOCAv.jpg

Ne bileyim öyle bir ithamla karşılaşınca, kendimi ortalık karıştırmaya çalışan biri gibi hissettim.

ben de paylasıyorum geceden beri
amac bilinçlenmek. ne haddimize salak yerine koymak?altına da hep düşüyoruz emin olmadıgımızı. burada aynı amac için bulunuyoruz

Bu adam utanmadan ' Biz Milliyetçiliği Ayaklar Altına Almış bir Hükümetiz ' bile demişken şu saatten sonra her türlü cümleyi beklerim.

Unuttuğun birşey var Tayyip efendi, bu millet'in damarlarında ki kan, içlerinde ki ATATÜRK sevgisiyle seni ayaklar altına alır.

Edepsiz söylediğin cümleler yetti artık, Esad mı diktatör sen mi?

Boşuna çırpınma Tayyip ne yaparsan yap bi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK değilsin ve olamayacaksın!!

Yüzlerce İTÜ'lü öğrenci NTV binasının önünde sabahladı yine haber yapılmadı! #GeziParkıCanlaBaşla

pic.twitter.com/q1JWWSkZd2
Eki Görüntüle 725938

Arkadaşlar,

Gezi parkı olaylarını biliyorsunuzdur. Biber gazından etkilenerek kalp krizi geçiren İTÜ mezunu Linux Kullanıcıları Derneği üyesi Kerem Can Karakaş vefat etmiştir. Medyada hiç haber yok. (Haberler için en doğru kaynak tweetlerdir) Bütün gün meydanda biber gazından nasibini alanlardandım ve dinlenmek için şimdi eve gelebildim yarın tekrar gideceğim. Gün boyunca pek çok insanla konuşma fırsatım oldu. Pek çok kişi Kerem Can Karakaş'ın tarifine uyan birinin meydanda kalp krizi geçirip öldüğünü ve polisin cesedi hemen alandan uzaklaştırdığını söylediler. Balmumcu'da Atv önünde öldüğü yalandır. Kerem Can Karakaş'ı şahsen tanırdım. Cenazesi bugün (1 haziran) öğle namazında Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. Kerem arkadaşımızı bu son yolculuğunda yalnız bırakmayalım. İTÜ'lüler olarak vefamızı ve Gezi Parkı'na desteğimizi gösterelim. Eski rektörümüz Muhammed Şahin'le de görüştüm yollar açık olursa cenazeye geleceğini söyledi.

Yarın Karacaahmet ve gezi parkında görüşmek dileğiyle

Bizzat arkadaşımın okulun resmi bir sitesinde ki mesajı bu...

Mal bulmuş mağribi gibi edasıyla yapılan bu paylaşım hiç hoş olmamış.

Bilgi akışının olmadığı bir ortamda bu tip yanlış resimler veya bilgiler yayınlanabilir. Sonuçta bir grubu yeren bir fotoğraf olmadıkça ne zararı vardı.

O fotoğrafın doğru olmaması, Taksim'in kalabalığını azaltıyor mu ?

Olur, öyle yaparım da kimseyi salak yerine koymak için bir şey yapmış değilim.
Sert olmadı mı biraz?

neden üzerinize alındınız anlamadım sizin sadece 2 görseliniz sahte, dikkat edin haklıyken haksız duruma düşürmeyin bizi dedim suç mu ettim ?

ya zaten doğrulugundan emin olmadıgımızı altına not ediyoruz
ne olur ne olmaz diye yani amac kötü olabilir mi?

evet altında not olanlara değil zaten tepkim, hatırlarsanz dün gece de bir tane panzer ezmiş kişinin fotoğrafı yayınlanmıştı.

Kimseyi salak yerine koyduldugu yok Kazen.
Aksine provakasyona ve ideolojik tartismalara karsi da kenetlendik.
Sadece fikrini her platformda ortaya koyacak kadar duzeyli paylasimlar yapiliyor.
Tahrik bizim isimiz degil.
Aksine gelmemeye calisiyoruz.
Konulan resimler gercek, gazetelerde de olan resimler.
O konuda saglam duruyoruz, durucaz. :31:

görselleri google üzerinde aratıp kaynağına bakarak yayınlayın diyorum. Dünden beri yayınlanan görsellerde çok fazla sahte görsel yayınlandı.

Ya bu bilinçli yapılıyor ya bizi salak olarak görüyorlar ya da en mantıklısı hiç araştırmadan ne görünürse paylaşılıyor.

Biraz araştırın lütfen

senin için olduğunu zannetmiyorum.
sosyal medyada falan o kadar çok haber geziyor ki aralarda sallamasyonlarda var.
çıkar için konmuş şeyler de.:34::34:

ya arkadaslar siz tehditlere neden şaşırıyorsunuz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back