Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ama Erdoğan konuşurken kendini öyle güzel savunuyor ki ilk defa dinleyen biri olsa inanıp ayakta alkışlar.
Tehdit dedikleri de chp eğer 20 bin kişi götürürse ben 200 bin kişi götürürüm gibi bişey dedi. Bunu deme sebebi de adam oylar sonucu zaten yanında çok insanın olduğunu biliyor o yüzden kendine güveni var. Ardında diğer partilere göre çok insan olduğu için de çok rahat atabiliyor. Evet kişi sayısı olarak gerçekten çok fazla. Bu da ona daha çok güven veriyor ve çok rahat konuşuyor, sütten çıkma ak kaşık gibi maşallah.
Ayrıca eskiden bu kadar orman yoktu biz şehirde ormanlar yaptık o yüzden çevre kirliliği azaldı falan dedi. Üniversite yapmak için bir sürü ağaç kesilirken nerdeydi şimdiki eylemciler falan dedi. Yani baya baya adam çıkmış kendini daha da savunuyor cesaretine hayranım.
Eyy TAYYİP ne farkın var katil ESAD dan dikkat et seninde sonun KADDAFİ gibi olmasın
aşırı uç annemin elinden kepçeyle tavayı alarak etkisiz hale getirdim sayın abilerim.. merak etmeyin..
Bende ilk senın gibi düşündüm ama sonra yanlarında ya allah bismillah diye yuruyen insanlarda var taraftarlarda yani herkez tek yurek diye umuyorumDHKP C başta olmak üzere belirli birkaç "grubun" bayraklarının ne kadar çok olduğu dikkatinizi çekti mi???bu durum hiç hoşuma gitmiyor!!!!
AKP DHKP-C'den daha tehlikeli emin ol... Bir öğretmen arkadaş DHKP-Cli diye tutuklandı. Sadece bir dergiyi okuyor üye diye.... Medyanın kışkırtmalarına gelmeyin...
Ülkücüler namaz kılarken devrimciler onları korumak için nöbet tutuyorsa bitmiştir bu iş. #direngaziparki
bende çıkıyorum çocuklarımla yanıma bir kaç tane ventolin fıs fıs,bez maske,limonda alacağız
heee bide cezvemle tahta kepçemi aldım
arkadaşlar faceden şurdan burdan insanları bulunduğunuz şehirdeki eylem hakkında bilgilendirin. Facede gruplar çıldı çoğu kişinin haberi yok. Her şehir ayaklanmalı
Eki Görüntüle 725949
Doktorlar desteğe geldiler. Yer : Asmalımescit...