• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tencerem düşünce suçlusu,
tavam faşist,
bayrağım marjinal, düdüğüm tehlikeli.
annem ev hanımı aktivist, babam emekli demokrat,
çocuğum Atasever.
Ben neymişim be abiiiiiiiiiiii:27:

Başbakanın açıklamalarını dinleyememiştim, habertürkten okudum şimdi. Altındaki yorumlar canımı öyle yaktı ki, hiç kimse adaletsizliği görmek istemiyor!

Bilmiyorum ama Erdoğan konuşurken kendini öyle güzel savunuyor ki ilk defa dinleyen biri olsa inanıp ayakta alkışlar. :9:
Tehdit dedikleri de chp eğer 20 bin kişi götürürse ben 200 bin kişi götürürüm gibi bişey dedi. Bunu deme sebebi de adam oylar sonucu zaten yanında çok insanın olduğunu biliyor o yüzden kendine güveni var. Ardında diğer partilere göre çok insan olduğu için de çok rahat atabiliyor. Evet kişi sayısı olarak gerçekten çok fazla. Bu da ona daha çok güven veriyor ve çok rahat konuşuyor, sütten çıkma ak kaşık gibi maşallah.

Ayrıca eskiden bu kadar orman yoktu biz şehirde ormanlar yaptık o yüzden çevre kirliliği azaldı falan dedi. Üniversite yapmak için bir sürü ağaç kesilirken nerdeydi şimdiki eylemciler falan dedi. Yani baya baya adam çıkmış kendini daha da savunuyor cesaretine hayranım.

olay nicelik değil nitelik, 12 eylülde 12 martta insanlar sağcısı solcusu ölürken bu tip insanlar top oynuyodu etliye sütlüye karışmıyodu,o yüzdendir ki nice sağcı solcu pırıl pırıl genç yitip giderken bunlar palazlandı, bunların kanında vardır etliye sütlüye karışmamak, asla düşünemem kadınlı erkekli çoluklu çocuklu sabahlara kadar direniş gösterdiklerini, unutma ki zamanında menderes de çok pohpohlandı yoldan geçerken arabanın önüne eğilenler olurmuş, ama asılacağı zaman kimse gık demedi,demezler, yürekli insanlar değiller,otururlar kanepeye açarlar samanyolunu polyannacılık oynarlar hele ki bide rant kapıları varsa asla umurları olmaz

Eyy TAYYİP ne farkın var katil ESAD dan dikkat et seninde sonun KADDAFİ gibi olmasın

oraya doğru gidiyor sonu ama bizler şiddetle beslenen öfkesini linç le yatıştıran toplum değiliz...
geldiği gibi gitsin evine torun torba sahibi oldu ohhh miss gibi otursun dede olarak evinde yediği önünde yemediği arkasında çalıp çırptıkları ailecek bir ömür yeter nasıl olsa yesin içsin gezsin...yeterki gitsin kimsenin daha fazla canı yanmadan...
ama amacı ben gidersem yerime gelecek olanı ben belirlerim evimde de olsam Türkiyeyi idare ederim kuklalarım var onun en büyük kuklası köşkte oturuyor...diktatör işte...ben merkezli bencil kişilik..ama biz onu tanımıyoruz....

aşırı uç annemin elinden kepçeyle tavayı alarak etkisiz hale getirdim sayın abilerim.. merak etmeyin..

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
harikasın eyleme başlamadan müdehale etmişsin tayyip seninle gurur duyuyor:9::9::9:
ayyyy bu sana hakaret gibi gelmiş olabilir hemen silerim söle:9::9::9:

Elektirikleri kesiyorlarmış kessinler. Biz bu ülkenin ampulle söndüğünüde gördük.

DHKP C başta olmak üzere belirli birkaç "grubun" bayraklarının ne kadar çok olduğu dikkatinizi çekti mi???bu durum hiç hoşuma gitmiyor!!!!
Bende ilk senın gibi düşündüm ama sonra yanlarında ya allah bismillah diye yuruyen insanlarda var taraftarlarda yani herkez tek yurek diye umuyorum

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 34
arkadaşlar faceden şurdan burdan insanları bulunduğunuz şehirdeki eylem hakkında bilgilendirin. Facede gruplar çıldı çoğu kişinin haberi yok. Her şehir ayaklanmalı

AKP DHKP-C'den daha tehlikeli emin ol... Bir öğretmen arkadaş DHKP-Cli diye tutuklandı. Sadece bir dergiyi okuyor üye diye.... Medyanın kışkırtmalarına gelmeyin...

Ülkücüler namaz kılarken devrimciler onları korumak için nöbet tutuyorsa bitmiştir bu iş. #direngaziparki

yok arkadaşım ben kışkırtmalara gelmem, çok sevdiğim bi özelliğimdir. ama kafamda soru işareti oluşturan olaylar var.

bu illegal oluşumun (DHKP c) naif bir amaçla taksim gezi parkı meetingi eylemi için toplandığına da ihtimal vermem.

bende çıkıyorum çocuklarımla yanıma bir kaç tane ventolin fıs fıs,bez maske,limonda alacağız
heee bide cezvemle tahta kepçemi aldım

bende çıkıyorum çocuklarımla yanıma bir kaç tane ventolin fıs fıs,bez maske,limonda alacağız
heee bide cezvemle tahta kepçemi aldım

kararlılıgınızı tebrik ederim:kkk: ama cocuklarınızı götürmeyin lütfen:50:

Basbakani dinlerken cok sasirdim, dedim ki iste gercek politikaci budur! Adam sanki dünya kendi ülkesindeki vahseti konusmuyormus gibi: "Yok yok bu ideolojik bir oyun, Istanbul Büyüksehir Belediyesi`ni almaya calisiyorlar" diyor. Hicbir dönemde benim belediye baskanligim dönemindeki kadar agac dikilmedi diyor. Kisacasi resmen cirpiniyor, birseyleri aciklamaya calisiyor kendi bildigi politikaci yalanlariyla. Fakat gururuna yediremediginden anlayamiyor ki, bu halk coktan uyandi, bu halk coktan canindan bezdi. Kisi basina düsen milli gelirin arttigindan bahsedip, bu protestocularin zihniyetindekilerin insanlarin gecekondularda yasamasini istediklerini söylüyor, gelirin artmasini istemediklerini, halkin sefalet icin yasamasini istediklerini söylüyor. Yahu canim basbakan etme gözünü seveyim, sen kendini böyle savunacak bu hallere düsecek insan miydin? Böyle savunma olur mu? Kendin sonradan dinlesen eminim kendine kizarsin. Kim demisti hatirlamiyorum, Hindistan`in dünyanin en büyük dördüncü besinci ekonomilerinden biri oldugu bilinirken, yoksullugun da sefaletin de en yogun ülke oldugunu hatirlatmislardi sana, hala ekonomi naralari atma istersen.

arkadaşlar faceden şurdan burdan insanları bulunduğunuz şehirdeki eylem hakkında bilgilendirin. Facede gruplar çıldı çoğu kişinin haberi yok. Her şehir ayaklanmalı

dun geceden beri saniye saniye bu tarz haberleri yayınlıyorum hesabımdan...
ve eminim farkında olmayan daha bir sürü insan var herkes duyurmalı acil..

ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ İŞLETMELER ÜCRETSİZ, EKMEK VE SU DAĞITIYOR, LÜTFEN PAYLAŞIP MEYDANLARDA OLAN CANLARIMIZA YARDIM EDELİM..

1. Hilton Oteli
2. Galatasaray Lisesi
3. Bahçeşehir Üniversitesi - Beşiktaş
4. Ulusal Kanal
5. İtalyan Hastanesi
6. Bilgi Üniversitesi - Dolapdere
7. Saint Michel Fransız Lisesi
8. Harbiye Orduevi
9. Oda Tiyatrosu (0212 266 77 43)
10. Kara Kedi (Benetton yan pasajında 3. kat)
11. Alman Lisesi
12. İnsan Hakları Derneği
13. İstanbul Teknik Üniversitesi
14. Avusturya Lisesi
15. Sen Jorj Hastanesi
16. Bilgi Öğrenci Yurdu - Tophane
17. Garajistanbul
18. Şermola Performans
19. Kumbaracı50
20. Sainte Pulcherie Lisesi - Alman Hastanesinin Karşısındaki Sokak
21. Flavio - Rus konsolosluğu karşısı
22. Beyoğlu Yeşil Ev (24 saat hizmette olacak)
23. Uluslararası Af Örgütü - Galatasaray - 212 361 6217
24. Greenpeace Akdeniz Ofisleri sabaha kadar açık. İstiklal, Kallavi sokak, soldan ilk kapı, en üst kat.
25. Mimarlar Odası
26. Durock
27. Kiki
28. Rixos

Dört nala gelip uzak Asyadan
Akdenize bir kisrak basi gibi uzanan
Bu memleket bizim

Bilekler kan içinde
Disler kenetli
Ayaklar çiplak
Ve ipek bir haliya benzeyen toprak
Bu cehennem, bu cennet bizim

Kapansin el kapilari
Bir daha açilmasin
Yok edin insanin insana kullugunu
Bu davet bizim

Yasamak bir agaç gibi tek ve hür
Ve bir orman gibi kardesçesine
Bu hasret bizim

Nazım Hikmet

İzmir Karşıyaka Çarşıda Taksim'e destek için toplanan İzmirlilere polis kasklarını ve teçhizatını yanına almayıp yanlarında oturarak destek veriyor. Çarşı karakol eylemcileri alkışlarla karşılıyor.

UYARI LÜTFEN PAYLASALIM!!!
Van'da yaşayan bir polis memurundan şu tavsiye geldi şu an "Toma ve panzerlerin egzozuna ıslak bez sokulursa motorları duruyor..Camları beyaz boyayla boyanırsa tamamen etkisiz kalıyorlar..insanlar Tomaları yumruklayarak güçlerini harcamasınlar söyleyin...Arkadaki polisler eylemcilerin tomaya taş atarak güçlerinin bitmesini bekler hep" Şu anda Van'da uykusuz bir polis memuru bu ... LÜTFEN PAYLAŞALIM ...

faceden alıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back