aha pislik bizlere sosyal medyayada laf attı..tweet atanları bu hakkı savununları o ağaçlarda sallandırılması lazımmış!!!!
ooovvvv şeytan bu!!!
Gerçekten bu cümleyi mi kurdu? Pes pes pes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha pislik bizlere sosyal medyayada laf attı..tweet atanları bu hakkı savununları o ağaçlarda sallandırılması lazımmış!!!!
ooovvvv şeytan bu!!!
bize soruyooo benim muhattabım kim diyoooooo çıksana taksime herkes orda bırakta kanallar yayınlasın muhatabını gör dürüst değilmişiz doğru düzgün adama bak kendi bas bas bağırıyooo muhatabım nerde dediği insanlara konuşma hakkı vermiyoo kimi kandırıyosun sen beee...zaten hükümetin yapması gereken görevi olan işleri anlatıp bunları şunları yaptık daha ne istiyonuz bre densizler hadsizler diyo bize...hadi ordan diyorum bu panik neeee tayyip nolduuuu gülüm neden böyle uykusuz gergin gülümsemeye çalışan çaktırmayan bir ifade ile konuşuyorsun kabul et hadi delirmişsin kudurmuşsun bende hooşşşttttt diyorum...
O ağaçları nereye dikeceğimizi ben biliyorum ama ahhh MUNE ahhh sen elimi kolumu cenemi bağlıyosuncikmis bizimki bagiriniyo kac hektar orman agac diktik hic okumuyo musunuz gazete diye sinirlerimi kaldiriyo
Dün jet hızıyla alındı mahkeme kararı.
Akşamüzeri açıklandı.
Bilirkişi raporuna uygun olarak yürütmeyi durdurma talebinin kabulüne... şeklinde.
Bende diyorum ki yalan görseller koyup insanları salak yerine koymayın. Emin olmadığınız kaynakları belli olmayan görsel ve yazıları araştırmadan lütfen eklemeyin.
haklıyken haksız yere düşürmeyin kimseyi
twitterden falan paylaşım yapanları
o ağaçlarda sallandırmak lazımmıs
dedimi gerçekten.
Olur, öyle yaparım da kimseyi salak yerine koymak için bir şey yapmış değilim.
Sert olmadı mı biraz?
Taksimden tweet atanlara ve biz sosyal medyadakilere faşist dedi şimdi Medya tarafından biz satın alınmışız. Polis çok zor şartlar altında çalışıyormuş. Molotoflu taşlı saldırıyormuş insanlar...
Halk Tv CHP'nin olduğu için ona da yükleniyo bak...
Bende diyorum ki yalan görseller koyup insanları salak yerine koymayın. Emin olmadığınız kaynakları belli olmayan görsel ve yazıları araştırmadan lütfen eklemeyin.
haklıyken haksız yere düşürmeyin kimseyi
twitterden falan paylaşım yapanları
o ağaçlarda sallandırmak lazımmıs
dedimi gerçekten.
yok onu demedi de baya ağır bi sözcük olan faşistler dedi....