Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erdoğan gibi Türkiye'de hitabeti kuvvetli bi adam daha yok.
Adam toplum önünde süper ve etkileyici konuşuyor, zaten insanlarının oy vermesinin büyük sebebi de bu bence.

Aynen.. Bizimde eşimle yaptığımız tespit bu.

aşırı uç annemin elinden kepçeyle tavayı alarak etkisiz hale getirdim sayın abilerim.. merak etmeyin..

Başbakan: "Panzerler insanları eziyor diye tweet atanları ve bunlara sahip çıkan faşist densizleri gördüm."

Hitler de bağıra çağıra argoyla yedirerek konuşurdu, o da içkiyi sigarayı sevmez yasaklardı herkes onun istediği gibi yaşasın düşünsün isterdi, sonu malum

DHKP C başta olmak üzere belirli birkaç "grubun" bayraklarının ne kadar çok olduğu dikkatinizi çekti mi???bu durum hiç hoşuma gitmiyor!!!!

'''Teşekkürler Gezi Eylemcileri. Sayenizde İnönü ve AKM nin de şehir parkı olma ihtimai belirdi. Biraz Dimyata pirince giderken hesabı oldu'''
atılan bir mesaj.

özgüven sahibi insanlar .
ama haberleri yok ki güvendikleri %50 kesim 2010dan önce mutluydu.
birazı ve bariz artık gerçekten mutsuz.
bunun bile farkına varsa bazıları zaten %50 demeye dilleri varmaz.

Ülke icin birilerinin umudu bitmis. Ben anlayamadim durumu, umudun asil yeserdigi an bu andir. Düsünebiliyor musunuz, ideolojik düsüncelerden uzak, dili, dini, rengi ne olursa olsun insanlar AKP`nin baski politikalarina karsi birlesmis durumda. Yabanci basin bunu Türk Bahari olarak adlandiriyor. Türk basinin ezilmisligi ve Türk polisinin orantisiz gücü konusuluyor. Amnesty International dünyayi Türk polisinin zulmüne karsi eyleme davet ediyor. Gülse Birsel`in dedigi gibi millet " ehhhh yetti beaaa" diyor.
Anladiniz mi simdi?

Insanlar ayaklanmadikca, sustukca, birseylerin degisecegi yoktu. Dünya Türkiye`deki özgürlüklerin giderek kisitlandigini, dine göre kanunlarin cikmaya basladigini tartisirken, benim medyam susarken, Tayyip AKP`yi övmeye devam ediyor. Yalanlar ardi ardina diziliyor.

Emek Sinemasi, tiyatrolar, alkol satislari derken derken Tayyip sandi ki ne zaman kükrerse o zaman cil yavrusu gibi dagilacak millet. Asarim keserimler ise yaramadi sanki bu sefer, he?

Hitler de bağıra çağıra argoyla yedirerek konuşurdu, o da içkiyi sigarayı sevmez yasaklardı herkes onun istediği gibi yaşasın düşünsün isterdi, sonu malum

yılmaz özdil demişti bunlar çocukluğunu gençliğini yaşayamamış insanlar
hitler güzel sanatlardan atılmıştı bunun da elinden topunu almışlar
bela oldular milletlerine
kendileri çalıp oynamak istediler
ama milletler oyunlardan sıkıldı

keşke olay bu kadar saptırılmasa.
keşke bunun parti çatışması olmadığı anlaşılsa

evet aynen öyle psikolojik sorunlu geçen sene dediği bu seneyi tutmuyo, hatta bigün dediğini diğer gün yalanlıyo
nasıl dersiniz etkili konuşuyo diye, tüm konuşmalarını analiz edin bakalım etkileniyomusunuz gülüyomusunuz
1.gün: NATO'nun ne işi var Libya'da
2.gün: NATO Libya'nın Libyalılara ait olduğunu göstermek için oradadır
nerenizle gülmek isterseniz artık

Bir bana mı itici geliyor?
Sürekli tehdit, argo ve hakaret. Buna güzel deniyorsa ben de çok güzel hitab ederim
Oy almasının tek sebebi dini kullanması bence,

Bilmiyorum ama Erdoğan konuşurken kendini öyle güzel savunuyor ki ilk defa dinleyen biri olsa inanıp ayakta alkışlar.
Tehdit dedikleri de chp eğer 20 bin kişi götürürse ben 200 bin kişi götürürüm gibi bişey dedi. Bunu deme sebebi de adam oylar sonucu zaten yanında çok insanın olduğunu biliyor o yüzden kendine güveni var. Ardında diğer partilere göre çok insan olduğu için de çok rahat atabiliyor. Evet kişi sayısı olarak gerçekten çok fazla. Bu da ona daha çok güven veriyor ve çok rahat konuşuyor, sütten çıkma ak kaşık gibi maşallah.

Ayrıca eskiden bu kadar orman yoktu biz şehirde ormanlar yaptık o yüzden çevre kirliliği azaldı falan dedi. Üniversite yapmak için bir sürü ağaç kesilirken nerdeydi şimdiki eylemciler falan dedi. Yani baya baya adam çıkmış kendini daha da savunuyor cesaretine hayranım.

DHKP C başta olmak üzere belirli birkaç "grubun" bayraklarının ne kadar çok olduğu dikkatinizi çekti mi???bu durum hiç hoşuma gitmiyor!!!!

AKP DHKP-C'den daha tehlikeli emin ol... Bir öğretmen arkadaş DHKP-Cli diye tutuklandı. Sadece bir dergiyi okuyor üye diye.... Medyanın kışkırtmalarına gelmeyin...

Ülkücüler namaz kılarken devrimciler onları korumak için nöbet tutuyorsa bitmiştir bu iş. #direngaziparki

erkek arkadaşımı aradım: gel beni taksime götür, öyle uzaktan eyleme yan çıkmak olmaz
ne kadar çok olursak o kadar iyidir, bir faydan dokunsun insanlığa geç kalma dedim.
işi varmış kimbilir ne zaman gelır

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…