Ethem'in kafasına kurşun sıkan polis bile serbest kaldıktan sonra "Pala Remzi"nin ceza almasını beklemiyorduk zaten değil mi
arkadaşlar ehliyet değişim parası 15tlye düşmüş galiba
millet de helal olsun be 85tl indirdiler diyo
adamlardaki uyanıklığa bakarmısınız ağızlarını 100liradan açtılar sonradan 15liraya düşürdÜler sevimli gözükeceklerya basında
bunlar halka iyiden iyiye saf beyinsiz muamelesi yapmaya başladılar
Yok be canım ne sevimli görünmesi.. İşin suyunu çıkardılar bir de yandaşları da ödeyecek bu parayı yazık onlara..
yoksa sanmıyorum bize şirin gözükecek olsalar insanları nişan alıp vurdurmazlardı.. Lobnaydı adı sanırım konuşma yeteneğini kaybetti vücudunun yarısı felçli.. hayatı karardı.. Allah yardımcısı olsun..
Bugün Ayşe Armanın Lobna'nın kardeşiyle yaptığı röportajı okuduğumda çok kötü oldum(
Yok be canım ne sevimli görünmesi.. İşin suyunu çıkardılar bir de yandaşları da ödeyecek bu parayı yazık onlara..
yoksa sanmıyorum bize şirin gözükecek olsalar insanları nişan alıp vurdurmazlardı.. Lobnaydı adı sanırım konuşma yeteneğini kaybetti vücudunun yarısı felçli.. hayatı karardı.. Allah yardımcısı olsun..
zaten canım adamın bizi halkından gördüğümü varki biz onun düşmanlarıyız
bizim için parmağını kıpırdatmaz bunu öğrendik artık
ama birde onun kör,sağır yandaşları,Kılları var onlara sevimli gözükmek amaçları bize değil
olmaz olurmu canım bu adamı ciddiye almasalardı bugün bu olaylar yaşanırmıydı
yalnız hayret ettim bu sefer niye ağlamamış
Kendisi bile inanmıyordur söylediklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?