• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun gece telefonleri kestiler, insanlar wirelessini acti, sifreler yayinlandi.
Eger hem telefonlar, hem ag kesilirse orada olacaklardan korkarim arkadaslar.
Bu is iyiye gitmiyor. :50:

önceden diktirdiği ağaçlardan bahsedıyor.

kısacası; ben başka yerlere ağaçlar dıktırdım ve şuan buradakılerı ağaçları söktürcem avm yapılacak o kadar!
ister diker, ister sökerim! hesabı. konusmasındakı mımıklerı ve vücut dili aynen bu yönde.

Son düzenleme:
dürüst anlayışı ne merak ediyorum, göz kontağı bile kurmayalım önümüze bakalım, piki başbakanım diyelim, bizden dürüstü olmaz

adam yıktığı yeşilliğe ağaçlara takmış..e haliyle insan odun olunca alacağı muhattapta odunlar oluyor!!! insanlar can vermiş kan dökülüyor savaş çıkmış adam hala odunda ağaçta yeşilde yaprakta..nasıl yırtarım diye çırpınıyo şuanda o balık gibi!!!

rte taksimde 31 mart yobazlarının karargahı olan ''topçu kışlası'' yapımından geri adım atmayacağını,buna ilave akm atatürk kültür merkezi (akm) nin yıkılacağını açıkladı,polisin asla geri çekilmeyeceğini ve mahkeme kararının kendisini bağlamadığını canlı yayında ifade ediyor..
Herkes paylaşsın..ülkeyi iç savaşa sürüklemenin düğmesine şuan bastı..

Mahkeme kararına rağmen nasıl yapacakmış?
İyice padişah sanmaya başladı kendini.

Henüz mahkeme sonuçlanmadı bildiğim kadarıyla.
Bilirkişi raporu açıklandı.
Taksim gezi parkının kentsel planlamanın ilk örneklerinden biri olduğu için bozulmaması gerektiği şeklinde bilirkişi raporları.
Ama mahkeme bu raporları mı baz alır ,hükümetin isteklerinimi belli olmaz.

Adam benim muhattabım kim diyor yaaa:)) şaka gibi oradaki direnişçiler,biz duyarlı vatandaşlar bilmiyorsan öğren!!!halâ kendi yaptıklarını savunuyor ve halâ kışlayı yapacaz diyor kızlar sinir sistemim oynadı artık ne söylesek kendini haklı çıkartmak için yaptıklarını sıralıycak sen birşey yapma istemiyoruz Çek git başımızdan bize rahat ver huzur ver anlamadın mı?bu ağaç direnişi değil SENİ İSTEMİYORUZ bunu göremiyormusun!!!!

DİKKAT DİKKAT.....İnternetin 3 saat içinde kesileceği söyleniyor arkadaşlar. Haber kaynağı da Habertürk olarak verildi. Doğru mu değil mi bilmiyorum, uyarmakta yarar görüyorum herkesi.
FACEBOOK, TWİTTER KAPATILIRSA DNS ADRESLERİ:
8 . 8 . 8 . 8 ve 8 . 8. 4 . 4 GOOGLE DNS

208 . 67 . 220 . 220 ve 208 . 67. 222 . 222 OPEN DNS
NOKTALAR ARASINDAKİ BOŞLUKLARI KALDIRARAK UYGULAYIN
Arkadaşlar word sayfasına kopyalayın, ELİNİZDE BULUNSUNNNN...(faceden alıntı)

bu haber dün geceden beri var canım ben hemen kopyaladım bu numaraları...

Bende diyorum ki yalan görseller koyup insanları salak yerine koymayın. Emin olmadığınız kaynakları belli olmayan görsel ve yazıları araştırmadan lütfen eklemeyin.

haklıyken haksız yere düşürmeyin kimseyi

sor bunların hesabını" diyorlar. "bir vakit orman kuytuluklarına atılmanın, dipsiz kuyulara salınmanın, ahlaksızlıkların, namussuzlukların... sor bunların hesabını... makineye kaptırılan kol için sor, üzerine kurşun yağan bedenler için sor". güç veriyorlar, damarlarına taze kan oluyorlar akacaklarını bile bile...
tecavüze uğrayan küçük bedenler için sor,katır sırtında taşınan ölüler için sor,bombalanan sokaklar için sor,madenciler için sor,kürtaj yasağı için sor,iki ayyaş için sor,hayvan hakları için sor! sor bunların hesabını sor!

ülkenin başbakanı artık bunu gurur meselesi yapmış durumda bana göre.
polise geri çekil demek çok mu zor onun için ama yapmaz yapamaz yaparsa halka yenilmiş ölür.
ezanlar okunurken Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum.
bu bir direniş oldu artık

aha pislik bizlere sosyal medyayada laf attı..tweet atanları bu hakkı savununları o ağaçlarda sallandırılması lazımmış!!!!

ooovvvv şeytan bu!!!

Taksimden tweet atanlara ve biz sosyal medyadakilere faşist dedi şimdi :D Medya tarafından biz satın alınmışız. Polis çok zor şartlar altında çalışıyormuş. Molotoflu taşlı saldırıyormuş insanlar...

Halk Tv CHP'nin olduğu için ona da yükleniyo bak...

Aneeey sosyal medyada paylasim yapanlar fasist mis
Geriside militan ve satilmis. :50:
Onu orada alkislamayanlar var bir iki adam gordum sanki
Geriside meydanda

Henüz mahkeme sonuçlanmadı bildiğim kadarıyla.
Bilirkişi raporu açıklandı.
Taksim gezi parkının kentsel planlamanın ilk örneklerinden biri olduğu için bozulmaması gerektiği şeklinde bilirkişi raporları.
Ama mahkeme bu raporları mı baz alır ,hükümetin isteklerinimi belli olmaz.

Dün jet hızıyla alındı mahkeme kararı.
Akşamüzeri açıklandı.
Bilirkişi raporuna uygun olarak yürütmeyi durdurma talebinin kabulüne... şeklinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back