• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
açıklamalara bak yahu, fakir halkı yine can evınden vurmaya çalışıyor
ancak o kesimi kandırabılırsın Tayyıp
açlık insana her şey yaptırıyor işte.

senin sözlerinin benım beynımde hiçbir tesiri yoktur!

Pılis hıtılı, bibir gızını fızlı kıllanmışlar, incilitiyırız...

Taksim'den canlı yayın yapmayan kanallarımız Boşbakan'ın açıklamalarını canlı yayınlıyor...

Mahkeme kararına rağmen nasıl yapacakmış?
İyice padişah sanmaya başladı kendini.

3-5 gündür olan şey "estirilen bir hava olayı"ymış... Benim insanım insanca yaşayacağı yerleri bulsunmuş, kendisi cumhuriyet tarihinde belediye başkanı iken istanbula dikilen yetişmiş ağaçlar hiçbir dönemde dikilmemiş, şimdi ise 2 milyarın üzerinde fidan dikmiş, Türkiyeyi yeşiller noktasında güçlendirmek istermiş.

(Ağaçtan öteye gidemediği için muhabbet bir odun üzerinde dönüyor sadece)

DİKKAT DİKKAT.....İnternetin 3 saat içinde kesileceği söyleniyor arkadaşlar. Haber kaynağı da Habertürk olarak verildi. Doğru mu değil mi bilmiyorum, uyarmakta yarar görüyorum herkesi.
FACEBOOK, TWİTTER KAPATILIRSA DNS ADRESLERİ:
8 . 8 . 8 . 8 ve 8 . 8. 4 . 4 GOOGLE DNS

208 . 67 . 220 . 220 ve 208 . 67. 222 . 222 OPEN DNS
NOKTALAR ARASINDAKİ BOŞLUKLARI KALDIRARAK UYGULAYIN
Arkadaşlar word sayfasına kopyalayın, ELİNİZDE BULUNSUNNNN...(faceden alıntı)

sen benim gibi ve beni
işsiz bıkarktın ya
yeter artık diyorummmm
sonuna kadar destek!!!!!!!!!

RTE: Taksimdeki vatandaşlarımız dürüst değil

ben bir başbakan olarak soruyorum şimdi benim muhattabım kim???

:47:Allah senin şu saatten sonra artık muhattabın.Allah versin cezanı pislik herif!:47:

Çok üzüldüm:14: Bu kadın 100 yıl öküz gibi yaşayacağına, 1 gün yaşa adam gibi yaşa sözüne uyan bir kadın benim gözümde. Geçen de panzerin önüne atmıştı kendini tek başına, elinde bayrağıyla. Allah rahmet eylesin:14:

habere yalan haber diyen de çok canım umarım yalan haberdir

Ben olayların göbeğindeyim, herkes tek vücut, anlatamam öyle bir duygu ki

Gidebilirseniz gidin, olmazsa sosyal medyadan destek verin

Neler oluyor bu direniş meselesi nedir arkadaşlar ev taşıdıgım icin tv izleyemedim parkta agaçlar kesiliyormuş olaylar bundanmı kaynaklı yoksa başka şeylermi var yazarsanız çok sevinirım

RTE: Taksimdeki vatandaşlarımız dürüst değil

ben bir başbakan olarak soruyorum şimdi benim muhattabım kim???

:47:Allah senin şu saatten sonra artık muhattabın.Allah versin cezanı pislik herif!:47:

dürüst anlayışı ne merak ediyorum, göz kontağı bile kurmayalım önümüze bakalım, piki başbakanım diyelim, bizden dürüstü olmaz

Dertleri Topçu Kışlası'ysa kimse kusura bakmasın biz o tarihi kışlayı yapacağız

bize soruyooo benim muhattabım kim diyoooooo çıksana taksime herkes orda bırakta kanallar yayınlasın muhatabını gör dürüst değilmişiz doğru düzgün adama bak kendi bas bas bağırıyooo muhatabım nerde dediği insanlara konuşma hakkı vermiyoo kimi kandırıyosun sen beee...zaten hükümetin yapması gereken görevi olan işleri anlatıp bunları şunları yaptık daha ne istiyonuz bre densizler hadsizler diyo bize...hadi ordan diyorum bu panik neeee tayyip nolduuuu gülüm neden böyle uykusuz gergin gülümsemeye çalışan çaktırmayan bir ifade ile konuşuyorsun kabul et hadi delirmişsin kudurmuşsun bende hooşşşttttt diyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back