Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yil önce bugün, bir kac saat sonra 33 can, sadece din adina alindi... Unutmadik, unutmayacgiz....
bunun islamla müslümanlıkla alakası yok. ben müslümanım diyen birinden böyle bişey yapması asla beklenmez. müslümanlık bu değil. bu apaçık insanları birbirine kırdırmak için islamı kılıf edinmeye çalışan vicdansızların yaptığı bir katliam. bu nedenle ifadelerimize dikkat edelim. bu başka bişey.

20 yil önce bugün, bir kac saat sonra 33 can, sadece din adina alindi... Unutmadik, unutmayacgiz....

sevip sevmediğinizi bilemem
ben sadece bu kişiyede aydın deniliyor diye örnek verdim...
Ki bu olayda yine aynı şekilde aziz nesin denilen kişinin kışkırtmaları sonucu meydana gelmiş bir olay..
Her insan kendine göre biraz aydındır
bu lafımın arkasındayım
cb adını bilmeyen o kişi, belkide bizim bile bilmediğimiz bir konu hakkında bilgi sahibi olabilir...
Aydınlık derken ben bilgi,kültür anlamında demiyorum
bazı kişiler için kullanılan sıfatla ilgili söylemiştim bunu

Hazımsızlık derken ki kastım elit mekanlarda bir türbanlıyla yanyana oturmayı mimar, mühendis,doktor olarak aynı statüyü paylaşmayı yakıştıramıyo kendine kaymak tabaka, neden efendim ben imtiyaz sahibiyim öyle ya herkes haddini bilecek...!!!
doktor kapısından köpek gibi kovulduğunu bilirim insanların.kaymak tabaka karşısında her zaman el pençe divan durulmalıdır.
ne zaman ki bu hükümet tüm insanları aynı kefeye koydu, her konuda eşitlik sağladı işte ozaman bu kaymak tabaka kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaya başladı.
ben imtiyaz sahibiyim, beni sıradan halkla nasıl bir tutarsın, sonrasında gezi olayları malum...

hala mı türban ve başörtüsü meselesi?

size her konuda eşitlik sağlanmış ve bundan çok memnunsunuz. adınıza çok sevindim.

ama madem bu yazdıklarınızdan zamanında şikayetçiydiniz, eşit muamele görmediğinizi ima ediyordunuz, şimdi neden siz toplumu ayrıştırıyorsunuz? bu yorumunuza akıl sır erdiremedim.

doktor kimi köpek gibi kovuyor? kim kaymak tabaka?

kim kuyruğuna basılmış kedi gibi? o ciyaklayanlar gezi parkındakiler mi?

Tepedekilerin imanlı,müslüman,bol dindar falan oldukları yok!
Bunu kullanarak tepede kalmaya ve bundan rant sağlamaya çalışanlar onlar!
Bu sebeple ve başka sebeplerle (oooooo daha büssürü sebeplerle ki her biri dile getirildi burda da) ordan inmelerini istiyorum.

Ben orada müslimanik islam yahudi vs. Telaffuz etmedim. Yeniden okuyunuz ve lütfen dikkat ediniz bir dahaki sefere. Hemen birilerini kötülemek icin firsat kollamayiniz. Ortada bi ayip var kiniyoruz hep birlikte suclulari

Aydınlık Gazetesi köşe yazar Sabahattin Önkibar;

"Hayrünnisa Hanımın kaprisi için ayda 49 milyar !

Konu TBMM'de Dışişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken gündeme geldi.

CHP'liler Ahmet Davutoğlu için kiralanan malikanenin aylık kirasının ne kadar olduğunu sordu.

Bakan Davutoğlu kem küm etti rakamı açıklamadı ama CHP'nin soru önergesine Dışişleri Bakanlığı bürokrasisinden gönderilen yazılı cevapta şu ifadeler var:
"Sayın Davutoğlu için kiralan mülk için 49 bin (milyar) lira kira ödemesi ve şu ana kadar 1.7 milyon (trilyon) lira kira ödemesi yapılmıştır."

Önce şunu soralım, Ankara'da bir ev için ayda 49 milyar lira olacak şey midir?

Ve ikinci soru:
Dışişleri Bakanlığı'nın konutu yani bakanlığın bir lojmanı var mıdır?

Vardır.

Peki Davutoğlu niçin o konutta değil de ayda 49 bin (milyar) kira ile oturuyor?

Hayrünnisa hanımın kaprisi için!

Ne imiş efendim, Cumhurbaşkanımızın eşleri kocası Dışişleri Bakanı iken kaldığı o konutu çok sevmişti de, onu boşaltmak istememiş ve köşkle beraber iki yeri ortak kullanıyormuş!

Hanımefendi Çankaya Köşkü yetmedi mi de bir de Dışişleri Konutunu gasp ediyorsun?

Siz o konuta el koymasaydınız, Davutoğlu için her ay 49 milyar kira ödenmeyecekti."

Ben orada müslimanik islam yahudi vs. Telaffuz etmedim. Yeniden okuyunuz ve lütfen dikkat ediniz bir dahaki sefere. Hemen birilerini kötülemek icin firsat kollamayiniz. Ortada bi ayip var kiniyoruz hep birlikte suclulari
lütfen siz de yeniden okuyunuz çünkü ben kimseyi kötülemedim. kesinlikle kötüleme ifadeleri yok zaten niyetim de o değildi. yazıdan bölye anlaşılıyor belki siz de o niyetle yazmadınız ama böyle anlaşılıyor. nedeniyse bu katliamı yapanlar hepimizin bildiği üzere tekbir getirip iddialara göre camiden namazdan çıkan kimseler. sizin yazınızda din adına deyince aklımıza doğal olarak başka bişey gelmiyor. tekrar ediyorum belki amacınız bu değildi ama öyle anlaşıldı ayrıca benim yazdığımda sadece size değil olaya bi tepki aslında.

Bu adam Elit dediğiniz tabakayı sizinle eşitlemedi hanımefendi, onları hiçe saydı, aşağıladı.
Polise orantısız güç kullandırttı, bazılarını hapise attı.
Şu yazdıklarınıza bakılırsa sizde bu durumdan zevk almışsınız.
Şunu unutmayın, türbanla Müslüman olunmuyor.
Kul hakkı yemek ve fitne düşünmek en büyük günahlardandır.
Ayrıca toplumda sizin bahsettiğiniz o Elit ,türbanlıları aşşağılayan kesimi ben hiç görmedim, birkaç örnek üzerinden genelleme yapmayın.

Ben bilemem o canilerin hangi dinden olduklarini. Allahu ekber sesleri ile geldiklerini söylüyorsunuz. Dedigim gibi ben bilemem o caniler nedir neye inanmislar. Din adi altinda islediler bu vahseti. Sözümde devam ediyorum yani

Ben bilemem o canilerin hangi dinden olduklarini. Allahu ekber sesleri ile geldiklerini söylüyorsunuz. Dedigim gibi ben bilemem o caniler nedir neye inanmislar. Din adi altinda islediler bu vahseti. Sözümde devam ediyorum yani
bakın bu yazınız bile aslında çok şeyi değiştirdi. çünkü 'din adına' başka bişey, 'din adı altında' ise çok başka bişey.bu defa ki demek istediğinizi daha iyi açıkladı diye düşünüyorum.

Gerçek değil di mi bu yazdığın!? seçimle iktidar oldu diye "istifası" istenemez mi mesela!? %90la başa gelse ne olur?Beğenmezse millet, istifasını ister.. Milli İrade bu demektir zaten... Demokrasi de...

bu yazdıklarını bi önceki seçim üzerinden analiz edelim.
ne denildi tehlikenin farkındamısınız, cumhuriyet elden gidiyo, cumhuriyet mitingleri ve erken seçim.
sonuç artan oylarla ak parti yeniden iktidar.

bu gün yine aynı olaylar yatak odama dokunma,özgürlüğüme dokunma, ağacıma dokunma,sanatıma dokunma.!!
burada anti parantez şu kendini sanatçı diye adlandıran şahıslara değinmek istiyorum. bu insanlar uluslararası arenada ne gibi bir başarı alde etmiş,bir ödül kazanarak türk milletinin göğsünü kabartmış..?hollywod'da oynadıkları birkaç saniyelik figüran sahnelerden başka bişey yok ellerinde birde tvlere çıkıp ballandıra ballandıra anlatırlar bunu.karşılarındaki de üzümlü kek ya.
biçoğunun yaptığı değerlerime sövmek, saçma salak oyunlar sergilemek.

velhasıl bugün erken seçime gidilse tekrardan ak parti iktidar .chp nin iktidara gelmesi mümkün değil bugüne dek halkın değerleriyle barış içerisinde olduğunu gösteren tek bir adımı yok.gelse bile devleti yönetmeyi beceremez yıllardır muhalefetteler bi tecrübeleri yok ülkeyi batırırlar MAZALLAH.

Ben bu insanlara hakkımı helal etmiyorum.
Gezi olaylarındaki hasar benim vergimden ödeniyor, haram olsun diyenler bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum.
Bu arada 49 milyara Boğaz'da bir yalıda oturulur.
Kimin evi kiralandıda o zengin ediliyor Ankara da onuda merak ettim.

bu keyfi bir harcamaysa bende hakkımı helal etmem. yakıp yıkan provokatörlerin zararını öderken de helal etmem böyle devletin keyfi harcamalarına da helal etmem.

ya varya haklı haksız konusuna girip kendimi hiç yormaya niyetim yok tv de izlediklerim midemi yeterince bulandırıyor zaten her gün yeni olay yeni ölümler yeni saldırılar bıktım vallahi tek sorun ne gezi parkı ne iktidar ne de terör ülkemizde bu kadar olay varken akp chp mhp kim gelirse gelsin bu oyunlar bitmeyecek...
ama artık huzur istiyorum bıktım olaydan...
ya hep kötü yönlerini görüyoruz her olayın (saldırılar hariç) medya desen şaşırmış sanki abartıyı sever zaten
marmaray yapılıyor kanal projesi gündemde yapay adalar da yapılacak sanırım (yanlış hatırlamıyorsam) var bunlara da ses var ama yapılınca kullanılmayacak mı marmaray... veya adaya geziye gidilmeyecek mi?
iyi eleştirip sonra hizmeti kullanalım halk bu kadar oy veriyorsa iktidar kuvvetlenecek illaki
ama olayların bu kadar çarpıtılması doğru mu eylem yapıldı haklı veya haksız tamam ama o kadar zarar niye
zarar verenin de cebinden çıkor benimde doğrumu sizce
inanın haberleri ws gwçiyorum ev de gözü kör olan sakat kalan bir sürü insan var yazık...

Bu yazıyı ancak cahil bir insan yazabilir.Hakaretlerle,yalan yanlış ifadelerle dolu bir yazı.Hadi bu adamcağız belki böyle sivrilerek birilerine yaranmaya çalışıyor da,bu üsluptaki birini savunanlara diyecek birşey bulamıyorum ben asıl.
Hollywood kucağını açmış bizi beklemiyor malesef.Hani başarı olarak onu baz alıyorsanız,anadili İngilizce olmayan ünlü Hollywood oyuncusu varla yok arası birşey zaten.Oyunları size saçma salak gelebilir ama bu ülke olayları hakkında konuşma haklarını yok etmez heralde.Evet,sade vatandaş gibi onlar da çıkıp diyorlar "yatak odama dokunma,özgürlüğüme dokunma, ağacıma dokunma,sanatıma dokunma.!!" diye.Üstelik karalanmayı,itibarsızlaştırılmayı göze alarak

İstanbul'a yapay kanal,yapay adalar vs yapılmasının hiçbir olumlu tarafı yok yalnız.Dubai'nin aynı şekilde yaptığı adalar şuan batmakta.Kanal projesinin altında çok başka planlar var zaten ama hiçbirinin bize yani sade halka bir faydası yok emin olun.

Bir düzeltme yapma gereği duydum.yasemencim sen eğer Nobel,Pulitzer,Cannes,Altın ayı,Seattle,Dünya müzik ödülleri,Fransa sanat ödülleri,dünya tiyatro ödülleri,fahri doktora unvanları,sanat nişanelerini,60 ülkeden gösterilen türk dizilerini,20 ülkede turne yapan tiyatro festivallerini uluslararası ödüllerden saymıyorsan o senin fikrindir.saygı duyuyorum.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için 2009 yılında Kayserili iş adamı Ahmet Hattat’a ait Ankara’nın Gaziosmanpaşa’da kiralanan villa da yıllardır tartışılıyor. Bu villaya 2009’da 234 bin lira ödendi. Bu rakam 2010’da 486 bin liraya çıktı. 2011’de 529 bin, 2012’de 572 bin lira ödendi. Villanın bugünkü aylık kirası da 50 bin lirayı buluyor. (alıntı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…