• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar neden bu denli tepki duyuyosunuz...?
ece temelkuran yılmaz özdil neyse hasan karakaya da odur yazı dilinde.
ayrıca adamın dibidir. bikaç biiiiiiiipli kelimesini atarsak tamamına yakınına katılıyorum.

şu hazımsızlığı bırakalım artık. kanal 7, samanyolu neyse halk ulusal tv de odur.cumhuriyet,sözcü neyse akit ve milli gazete de odur
benim gözümde bunlar fanatik yayınlar bu kadar şaşırmayın şimdiye kadar nice yazılar yazıldı yazılmaya da devam edicek.
hepbirlikte yaşamaya devam.

Gerçek değil di mi bu yazdığın!? :53: seçimle iktidar oldu diye "istifası" istenemez mi mesela!? %90la başa gelse ne olur?Beğenmezse millet, istifasını ister.. Milli İrade bu demektir zaten... Demokrasi de...

“Taksim provokatörlerini kışkırtanlar”dan birisi, evet Mehmet Ali Alabora; oynadığı “İş Bankası’nın reklâmı”nan “2 trilyon lira” almış, iyi mi?..
Bu mu acı, bu mu çile?..

Refah içindeysen dünya umurunda olmayacak öyle mi?
İnsanlık tokken açın halinden anlamayı gerektirir.
Bana dokunmayan yılanın bin yaşamasını değil, başkalarına da zarar vermemesini sağlamayı gerektirir.

“Taksim provokatörlerini kışkırtanlar”dan birisi, evet Mehmet Ali Alabora; oynadığı “İş Bankası’nın reklâmı”nan “2 trilyon lira” almış, iyi mi?..
Bu mu acı, bu mu çile?..

Bana dokunmayan yılanın bin yaşamasını değil, başkalarına da zarar vermemesini sağlamayı gerektirir.

Madem konu maddiyat oluyor, neden Erdoganin yurt disindaki 8 banka hesaplarindan konusmuyor? Ancak IMF'ye borclari kalmadiklariyla övünuyorlar,neden sormuyorlar bunca para nereden geldi diye? Nasil o borc kapitildi diye? Nasil oluyorda bir basbakan Türkiyeyi satiyor?

Bu mu acı, bu mu çile?..

Zaten demokrasi, demokratiklik, özgürlük demek bir anlamda sadece kendi haklarını değil kendin gibi olmayanın, farklı olanın da haklarını savunmak, onların hakları için de mücadele etmek değil midir?

Son düzenleme:
Madem konu maddiyat oluyor, neden Erdoganin yurt disindaki 8 banka hesaplarindan konusmuyor? Ancak IMF'ye borclari kalmadiklariyla övünuyorlar,neden sormuyorlar bunca para nereden geldi diye? Nasil o borc kapitildi diye? Nasil oluyorda bir basbakan Türkiyeyi satiyor?
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tuşa bastı ve Türkiye'nin Uluslararası Para Fonu'na borcu kapandı. Peki şimdi nereye geldik? IMF borcu geri ödenirken, alınan dış borçlar 2013 Nisan sonu itibariyle 340 milyar dolara yaklaştı. Yani AKP döneminde 210 milyar dolar yeni borç alındı, dış borçlar yüzde 162 arttı. IMF boyunduruğu gitti, daha ağırı, kısa vadeli ve toleranssız banka kredileri olarak geldi. alıntı
Borçlar, yeni borçlarla bitirilebiliyorsa IMF borcu da bitmiş oluyor işte. :44:

Zaten demokrasi, demokratiklik, özgürlük demek sadece kendi haklarını değil kendin gibi olmayanın, farklı olanın da haklarını savunmak, onların hakları için de mücadele etmek değil midir?
Aynen öyle canım. Üstelik gezi ruhunda Türkiyenin Milli ve Kültürel değerleri, ekolojik değerleri varken, her bireyin ortak değerleri
için mücadele edilirken, Sanatçıların aldığı ücretlerle karalama kampanyasına girişilmesi anlaşılır gibi değil. :32:

İstanbul 6. İdaresi Mahkemesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Gezi Parkı ile ilgili "yürütmeyi durdurma kararı" na karşı yaptığı itirazı da reddetti.

6. İdare Mahkemesi "Ret kararı"nı oy çokluğu ile aldı. Mahkeme Başkanı bu karara muhalefet etti. İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nin Topçu Kışlası ile ilgili nihai kararını 2 ay içinde vermesi ve açıklaması bekleniyor.

ayrıca adamın dibidir. bikaç biiiiiiiipli kelimesini atarsak tamamına yakınına katılıyorum.

şu hazımsızlığı bırakalım artık. kanal 7, samanyolu neyse halk ulusal tv de odur.cumhuriyet,sözcü neyse akit ve milli gazete de odur
benim gözümde bunlar fanatik yayınlar bu kadar şaşırmayın şimdiye kadar nice yazılar yazıldı yazılmaya da devam edicek.

hazımsızlık derken?

yılmaz özdilin bu denli küfür içeren yazsına hiç denk gelmedim
adamın adamın adamının dibidir

Ece temelkuran yılmaz özdil neyse hasan karakaya da odur yazı dilinde.
Ayrıca adamın dibidir. Bikaç biiiiiiiipli kelimesini atarsak tamamına yakınına katılıyorum.

şu hazımsızlığı bırakalım artık. Kanal 7, samanyolu neyse halk ulusal tv de odur.cumhuriyet,sözcü neyse akit ve milli gazete de odur
Hepbirlikte yaşamaya devam.

tabiki birde özgürlükten bahsederler ama iş kendi çıkarlarına dokununca hemen yasal süreç vs vs derler
ayşe arman denilen kadının yazdıklarını hiç okumadınız herhalde
başbakanb için neler yazdı çizdi
cumhuriyet,aydınlık,radikal gazeteleri neler yazdı çizdi
eee tabiki akiti,milli gazetesi,türkiyesi vs vs bu tür gazetelerde yazmakta gayet özgür bencede

tabiki birde özgürlükten bahsederler ama iş kendi çıkarlarına dokununca hemen yasal süreç vs vs derler
eee tabiki akiti,milli gazetesi,türkiyesi vs vs bu tür gazetelerde yazmakta gayet özgür bencede

Ne yazdı çizdi ne zaman insanlara küfür etti???

cumhuriyetin aydınlık ın radikalin siz yazmamıssınız ben ekleyeyim sözcünün de sizi yazdıklarınız kadar özgürlüğü var bu ülkede

ama o yazdığınız gazetelerin bazılarının sayfalarına aydın insanların kanları bulastı defalarca
internette bir arastırma yapın isterseniz
halkı galeyana getirip aydınları hedef gösterip yaptıkları öfke dolu mansetleri görmeniz 2-3 saniyenizi alıcaktır

küfürlü yazı yazan yazara kızgınlık duymadım aksine onun adına üzüldüm.yaşı ilerlemesine rağmen öfkesini kontrol edemiyor.dedemi örnek alsın,yaşıt sayılırlar.evde bela küfürü bırak yüksek sesle tartışılmasına bile müsaade etmez,kavga olunca hemen oda değiştirir.insan nefsine daima hakim olmalı.

parkon mahkeme kararını paylaştığın için teşekkürler.

sivasta ölenler unutulmadınız.şiirleriniz,kitaplarınız,türkülerinizle hep yanımızdasınız.dualarımız hep sizinle.

ne yazdı çizdi ne zaman insanlara küfür etti???

ayşe arman denilen kadının köşe yazısında okudum
bıktım hergün çıkıyor bu adam ve yine çıktı
yeter artık tipe bak yüzünü görmek istemiyorum vs vs gibi
sen bunu bir başbakana diyorsun ve sonundada diktatör diyebiliyorsan
bu adam diktatör olsa bunu yazmayı değil düşünmeyi bile aklına getiremessin
ki bu bayanında nasıl biri olduğunu az çok okuyan bilir:34:

cumhuriyetin aydınlık ın radikalin siz yazmamıssınız ben ekleyeyim sözcünün de sizi yazdıklarınız kadar özgürlüğü var bu ülkede

ama o yazdığınız gazetelerin bazılarının sayfalarına aydın insanların kanları bulastı defalarca
internette bir arastırma yapın isterseniz
halkı galeyana getirip aydınları hedef gösterip yaptıkları öfke dolu mansetleri görmeniz 2-3 saniyenizi alıcaktır

evet benim yazdığım gazeteler dedi değil mi gidin böyle yapın diye
sizin yazdıklarınız maaşallah sütten çıkmış ak kaşıklar mübarek
aydın insan dediğiniz kim allah aşkınha
her insan kendince aydındır
peki bu aydınlardan hiç mi galeyana getiren yok
aziz nesinin şu lafını hiç unutmam
bu imam hatip mezunu bozuntuları birgün okuyup
yükselip devlet yönetiminde söz sahibi olacaklar
onun için engellemek lazım
alın size bir aydın kişi örneği
size göre bu kişide aydındır ama bana göre sizin bahsettiğiniz
ayrımcılık ve kinden başka birşey değildir...

Beğeniler kişiden kişiye değişiyor, adamın eski yazılarını da şöyle bir baktım, küfürlü bir dili var.. Ayrıca yalan dolan ve abartmalarla bezenmiş yazıları da oldukça fazla.

Şimdi bu adamın küfürlü dilini beğenip, eylemdekilere ana avrat küfür ettiği yazısına gık çıkarmayıp, amerikalı show programcısının erdoganın adıyla yaptığı içinde gay geçen kelime oyununa tepki gösterenler maalesef aynı kişiler.

İroni?

entelektüel seviyesi oldukça yüksek,aydın,merhametli bir arkadaşım bugün fb'ta Sivaslıyım diye beni suçlamayın,sivas insanı iyidir,candır yazmış.okuyunca yüreğimi dağladı.sen merak etme dost kimse kimseyi,koca bir ili,tarhini suçlamıyor,suçlayamaz.birkaç cani ile koca bir halkı birbirinden ayırmasını biliriz dostum.

entelektüel seviyesi oldukça yüksek,aydın,merhametli bir arkadaşım bugün fb'ta Sivaslıyım diye beni suçlamayın,sivas insanı iyidir,candır yazmış.okuyunca yüreğimi dağladı.sen merak etme dost kimse kimseyi,koca bir ili,tarhini suçlamıyor,suçlayamaz.birkaç cani ile koca bir halkı birbirinden ayırmasını biliriz dostum.

Sivas linin, Ahmet in Ayse nin ne sucu var.. Kisiler degil düsünceler, yanlis inanclar, yanlis yönlendirmeler sucludur...

ayşe arman denilen kadının köşe yazısında okudum
bıktım hergün çıkıyor bu adam ve yine çıktı
yeter artık tipe bak yüzünü görmek istemiyorum vs vs gibi
sen bunu bir başbakana diyorsun ve sonundada diktatör diyebiliyorsan
bu adam diktatör olsa bunu yazmayı değil düşünmeyi bile aklına getiremessin
ki bu bayanında nasıl biri olduğunu az çok okuyan bilir:34:

evet benim yazdığım gazeteler dedi değil mi gidin böyle yapın diye
sizin yazdıklarınız maaşallah sütten çıkmış ak kaşıklar mübarek
aydın insan dediğiniz kim allah aşkınha
her insan kendince aydındır
peki bu aydınlardan hiç mi galeyana getiren yok
aziz nesinin şu lafını hiç unutmam
bu imam hatip mezunu bozuntuları birgün okuyup
yükselip devlet yönetiminde söz sahibi olacaklar
onun için engellemek lazım
alın size bir aydın kişi örneği
size göre bu kişide aydındır ama bana göre sizin bahsettiğiniz
ayrımcılık ve kinden başka birşey değildir...

belki bu sayfadaki arkadaslarımdan bile bana kızanlar olucaktır ama Aziz nesin örnegini yanlıs kişiye verdiniz
Aziz nesin i sevmem
cesur olduğu söylenir ama ben öyle düşünmem
hatta cok kızgınım bile ona
ayrıca her insan aydın değildir
aydın insanın tanımını okumanızı tavsiye ederim
ülkenin cumhurbaskanının adını bilmeyenleri izletti tv ler bize
ya o kadar örnek verilebilir ki
her insan aydın değildir
hatta cok az insan aydındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back