Amin canımmm, Allah razı olsun. Ben de hala inanamıyorummm Müsait olunca ararım kuzum öptüm kocaman
Sağolasın keleş ablam İnşallah inşallah
ayyy daha pek minikkkkk. Rabbim saglikli hamilelik versin insaalllahhh...Hayirli evlat olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımmm, Allah razı olsun. Ben de hala inanamıyorummm Müsait olunca ararım kuzum öptüm kocaman
Sağolasın keleş ablam İnşallah inşallah
ayyy daha pek minikkkkk. Rabbim saglikli hamilelik versin insaalllahhh...hayirli evlat olsun...
evet evet minik çapulcum o benim Amin, sizinki de hayırlı olsun.
empati kuramayan liderler oldugu sürece,hep bana diyen zihniyetler oldugu sürece ben türk solunun kurtulacagina inanmiyorum...Sözcü gazetesinin yaptığı 'Türk solunu kim kurtarır?' başlıklı ankette, Mustafa Sarıgül %30.9 oy oranıyla birinci olmuş. Kılıçdaroğlu %27 küsürdü.
Bunlara da yazar deniliyorsa!!!
Hasan Karakaya: 'Ulan kalt.k, ulan...' haberi
Kendini kaybetmis heralde..:26:Bunlara da yazar deniliyorsa!!!
Hasan Karakaya: 'Ulan kalt.k, ulan...' haberi
Yasal islem capulcular icin gecerli,hatirlatmak istedimbu adam sürekli olarak nefret söylemi yaptığı halde, bunca zamandır hakkında yasal bir işlem başlamadığından dolayı hayret ediyorum.
Kendini kaybetmis heralde..:26:
Bide yazinin altindaki yorumlara baktim,eyvah ki ne eyvah...
bu adam sürekli olarak nefret söylemi yaptığı halde, bunca zamandır hakkında yasal bir işlem başlamadığından dolayı hayret ediyorum.