İstanbul'a yapay kanal,yapay adalar vs yapılmasının hiçbir olumlu tarafı yok yalnız.Dubai'nin aynı şekilde yaptığı adalar şuan batmakta.Kanal projesinin altında çok başka planlar var zaten ama hiçbirinin bize yani sade halka bir faydası yok emin olun.
Hollywood kucağını açmış bizi beklemiyor malesef.Hani başarı olarak onu baz alıyorsanız,anadili İngilizce olmayan ünlü Hollywood oyuncusu varla yok arası birşey zaten.Oyunları size saçma salak gelebilir ama bu ülke olayları hakkında konuşma haklarını yok etmez heralde.Evet,sade vatandaş gibi onlar da çıkıp diyorlar "yatak odama dokunma,özgürlüğüme dokunma, ağacıma dokunma,sanatıma dokunma.!!" diye.Üstelik karalanmayı,itibarsızlaştırılmayı göze alarak
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için 2009 yılında Kayserili iş adamı Ahmet Hattata ait Ankaranın Gaziosmanpaşada kiralanan villa da yıllardır tartışılıyor. Bu villaya 2009da 234 bin lira ödendi. Bu rakam 2010da 486 bin liraya çıktı. 2011de 529 bin, 2012de 572 bin lira ödendi. Villanın bugünkü aylık kirası da 50 bin lirayı buluyor. (alıntı)
İstanbul 6. İdaresi Mahkemesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Gezi Parkı ile ilgili "yürütmeyi durdurma kararı" na karşı yaptığı itirazı da reddetti.
6. İdare Mahkemesi "Ret kararı"nı oy çokluğu ile aldı. Mahkeme Başkanı bu karara muhalefet etti. İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nin Topçu Kışlası ile ilgili nihai kararını 2 ay içinde vermesi ve açıklaması bekleniyor.
tabiki birde özgürlükten bahsederler ama iş kendi çıkarlarına dokununca hemen yasal süreç vs vs derler
ayşe arman denilen kadının yazdıklarını hiç okumadınız herhalde
başbakanb için neler yazdı çizdi
cumhuriyet,aydınlık,radikal gazeteleri neler yazdı çizdi
eee tabiki akiti,milli gazetesi,türkiyesi vs vs bu tür gazetelerde yazmakta gayet özgür bencede
Bu adam Elit dediğiniz tabakayı sizinle eşitlemedi hanımefendi, onları hiçe saydı, aşağıladı.
Polise orantısız güç kullandırttı, bazılarını hapise attı.
Şu yazdıklarınıza bakılırsa sizde bu durumdan zevk almışsınız.
Şunu unutmayın, türbanla Müslüman olunmuyor.
Kul hakkı yemek ve fitne düşünmek en büyük günahlardandır.
Ayrıca toplumda sizin bahsettiğiniz o Elit ,türbanlıları aşşağılayan kesimi ben hiç görmedim, birkaç örnek üzerinden genelleme yapmayın.
Hangi gelenekler onlar acaba?Kendinden olmayanı karalamak mı?Kendisi gibi düşünmeyeni susturmak mı?Kendine muhalefet edeni yok etmeye çalışmak mı?Hangisi?Sayın Başbakanımız bugünkü konuşmasında, Bizim gençlerimiz geleneklerini öğrenememiş, geleneği olmayanın geleceği de olmaz.
Gençlerimize geleneklerimizi öğretmemiz lazım dedi.
Kendisi Rahmetli annesinin ayaklarının altını öpermiş değil mi? :44:
Hangi gelenekler onlar acaba?Kendinden olmayanı karalamak mı?Kendisi gibi düşünmeyeni susturmak mı?Kendine muhalefet edeni yok etmeye çalışmak mı?Hangisi?
Ben gezi parkıyla ilgili birşey söylemedim.Kanal projesi,marmaray,yapay adalar gibi projelere karşı çıkanlar için yazdıklarınıza cevaben yazdım.Ama madem konu oraya geldi söyleyeyim,gezi parkı olaylarının halka faydası olmaz olur mu,bir kere asla bir araya geleceğini tahmin etmeyeceğimiz farklı gruplar omuz omuza yürüdü orada.Halkımız birlik beraberlik olmayı,koşulsuzca paylaşmayı,karşısındakinin kim olduğuna bakmadan yardım etmeyi yeniden keşfetti orada.gezi parkında olan olaylarında halka hiçbir faydası yok emin olun zararı var hatta!!!
orhan pamuk 1 milyon ermeniyi katlettik dediği için nobele layık görüldü yoksa babalarının hayrına verdiklerini düşünmüyorum.
fatih akının kekilliyi oynattığı filmi altın ayı almıştı hatırlıyorum.ama bir elin parmaklarını geçmez bunlar.
yok ben hollywoddan geçtim bunları bollywoodda bile oynatmazlar
orhan pamuk 1 milyon ermeniyi katlettik dediği için nobele layık görüldü yoksa babalarının hayrına verdiklerini düşünmüyorum.
fatih akının kekilliyi oynattığı filmi altın ayı almıştı hatırlıyorum.ama bir elin parmaklarını geçmez bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?