• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
'Namus yemini ettiniz!'
Hacettepe öğrencileri hakkında Gezi Parkı olaylarında yaralılara müdahale ettiği için soruşturma açılması üzerine açıklama yapan Hacettepe Tıp Fakültesi rektörü mezuniyete damgasını vurdu

'SİZİ ENGELLESELER DE HASTANIZA BAKACAKSINIZ'

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı'nın kurucusu ve 11 yıl başkan vekilliği görevini yürüttükten sonra Hacettepe Üniversitesi Rektörü olan Prof. Murat Tuncer konuşmasında "Hipokrat Yemini, bir namus yeminidir. Görevinizi tam anlamıyla yapacaksınız. Hastanızdan sorumlusunuz. Sizi suçlasalar da engellemeye de çalışsalar hastanıza bakacaksınız. Hastanıza bakmak için hiçbir merciden 'izin almak' zorunda değilsiniz. Hekim, acil sağlık yardımı ihtiyacı olan bir hastasına müdahale etmek için yer, zaman, izin, kanun tanımaz" dedi.

İzmir sivas anması :72::72::72:

$1044674_571286412912780_1791504734_n.jpg

Yakılan yıkılan 3-5 otobüsün ardına düşüp sayfa sayfa aynı görüntüleri paylaşan arkadaşlardan,
Bugün yakılan 37 canımız için bir başsağlığı beklerdim.

Canın, maldan her daim önemli olması umuduyla.

'Namus yemini ettiniz!'
Hacettepe öğrencileri hakkında Gezi Parkı olaylarında yaralılara müdahale ettiği için soruşturma açılması üzerine açıklama yapan Hacettepe Tıp Fakültesi rektörü mezuniyete damgasını vurdu

'SİZİ ENGELLESELER DE HASTANIZA BAKACAKSINIZ'

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı'nın kurucusu ve 11 yıl başkan vekilliği görevini yürüttükten sonra Hacettepe Üniversitesi Rektörü olan Prof. Murat Tuncer konuşmasında "Hipokrat Yemini, bir namus yeminidir. Görevinizi tam anlamıyla yapacaksınız. Hastanızdan sorumlusunuz. Sizi suçlasalar da engellemeye de çalışsalar hastanıza bakacaksınız. Hastanıza bakmak için hiçbir merciden 'izin almak' zorunda değilsiniz. Hekim, acil sağlık yardımı ihtiyacı olan bir hastasına müdahale etmek için yer, zaman, izin, kanun tanımaz" dedi.

Herkes işini hakkıyla yapsa yeryüzü cennet olurdu. Çok duygulandım
happy-crying-smiley-emoticon.gif
Helal sana Prof. Murat Tuncer
winking-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

An itibariyle redhack diyaneti hackledi:ssz:

Bir kişi de yazmış "buraya girip din ve devlet işlerini de ayırabiliyoz mu" :60:
Ne güldüm :1:

Maraş katliamı, devlet açıklaması; dış mihraklar
Çorum katliamı, devlet açıklaması; dış mihraklar
Sivas katliamı, devlet açıklaması; Sivas'ı karıştırmak için Sivas'ın dışından gelen dış mihrakların adamları...
Gazi katliamı, marjinal grupların işi...
Roboski (uludere) katliamı, terör örgütünün oyunu!
Gezi olayları, faiz lobisinin işi...
Lice katliamı, uyuşturucu baronlarının işi...
İşte tüm hikaye bu:42:

Alıntı

[video=youtube;X0IwuFPStt0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X0IwuFPStt0[/video]

Son düzenleme:
Hem artık dış mihraklar vs. duyunca agresifleşmeye başladığım için, hem de tatile çıktığım buraya girmiyordum ne zamandır, hala ilerlemeye devam ediyormuş topic şaşırdım görünce :1:

Neyse şehir dışında olduğum istememe rağmen katılamadım ve ancak bugün izleme fırsatı bulabildim ama Gezi Direnişinin hoş sonuçların biri de bu yılki lgbt onur yürüyüşündeki katılımdır bana göre. Bu yıl ilk defa 50.000 civarında katılımcı olmuş, katılımcılar arasında desteklemek için gelen heteroseksüeller de yoğunluktaymış, hatta giden, civarlarda çalışan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla esnaf bayağı sempatiyle izlemiş geçiti. Farklılıklarımızla kucaklaşmamız, hayatın bize değmeyen noktalarına da karışma diyebilmemiz ciddi bir kazanımdır bana göre.

Son olarak Lice'yle, Sivasla ilgili de birkaç birşey yazacaktım aslında o günün muktedirlerinin yakanlara göz kırpan söylemlerinden, o günün şiddeti gözardı söylemlerinin bugünün iktidarınınkiyle nasıl benzeştiğinden bahsedecektim ama içim sıkıldı. Böyle renkli, keyifli şeylerden bahsedip bonus olarak Onur Yürüyüşünün kısa filmini verip bırakmak en iyisi.

nerdesin aşkım / where are you darling on Vimeo

Eki Görüntüle 747554 ....................................

Tarafsız haber yaparken Aziz Nesin'e çamur atmayı da ihmal etmemişler tabi

alın size bir aydın kişi(!)
ayrımcılığın,bölmenin,tabiri caiz ise ötekileştirmenin alası...
aziz nesin denilen bu kişi;halkı körüklemenin alasını yapmıştır...
sen rahat uyu eyy aziz o beğenmediğin imam hatipliler artık türkiyenin dört bir yanında...
dinci dediğin,küçümsediğin o insanlar şimdi mühendiste oldu,doktorda oldu,avukatta oldu...
tabii okumak bu aydınlara göre , sadece onlar gibi düşünenlerin hakkı...
karşı düşüncede olanalr okumayıp evde çoluk çocuk bakmak zorunda veya işçi kesiminden olmak zorunda
geçti artık onlar geçti...
11 sene evvel ihllerin önünü kestiler ama; Allah büyük biz dahada güçlendik
bende bir imam hatipliyim ve çok şükür şu an büyük bir firmada mali müşavirim...ve gurur duyuyorum bundanda...
demekki bu ihl lilerden korkmuş bu aydıncık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back