Arkadaşlar dün yoğurtçu parkında gezi forumu yapanlara bıçaklı saldırıda bulunulduğu ve 2 yaralı olduğunu okudum, bilgisi olan var mı?
İnanmak istemediğim bir haber, lütfen yanlış olduğunu söyleyin.
Umarım doğru değildir ,direnişi belirli parklarda forumlar yaparak devam ettirmek Gezi ruhunun en önemli parçası diye düşünüyorum.
Hiçbirine katılma şansım olmadı bulunduğum yerden dolayı, ama netten takip ettiğim kadarıyla hiç kimseyi rahatsız edecek bir platform değil orası. Sadece demokratik bir platform.
ben bu yorum için ceza aldım ya Mune 'nin adaletine ölsem de inanmam artık zaten inanmazdım
Bunu topikte mi tartışmak istiyorsun? Hay hay tartışalım, beni ister adaletli bu ister bulma, bu topikte eylemi destekleyende ceza aldı, desteklemeyende ve hangi görüşü savunursa savunsun, yorumlarına dikkat etmeyen herkes ceza almaya devam edecek.
ben bu yorum için ceza aldım ya Mune 'nin adaletine ölsem de inanmam artık zaten inanmazdım
İçkine karıştı ! : Daha dün saat 23:47 de arabayla içki şişesini evimin önüne attı bütün mahalle balkona koştu..
Yatak odana karıştı: Yatak odanı kim napsın kürtler 7er 8er doğuruyor terörist sayısı artıyor adam alttan mesaj vermeye çalışıyor genç nesil azalıyor.. Çoğalalım diyor!
23 nisan 19 mayıs 29 ekim 10 kasım ları engellemesi bence de bir çok öğrenci içinde iyi oldu .. gereksiz masraf ve arbede..
Dağdakilerle iş birliği mi? ayıp ya ayıp adam terörü bitirmeye çalışıyor.
Bu gün Atatürk yaşıyor olsaydı , ABD ile kanka olurdu.. ABD nin zaten o zaman bilgeliğini çağdaşlığını getirdi..
Kimse ben Atatürk'ün askeriyim demesin önce oradaki holiganlar ülkenin başbakanına küfretmeyi bıraksın polise molotof atmayı bıraksın, sonra bir kendine baksın.
Ben bugün chp mhp bdp ülke için iyi bir şeyler yapsaydı onları da savunurdum..
Arkadaşlar dün yoğurtçu parkında gezi forumu yapanlara bıçaklı saldırıda bulunulduğu ve 2 yaralı olduğunu okudum, bilgisi olan var mı?
İnanmak istemediğim bir haber, lütfen yanlış olduğunu söyleyin.
Umarım doğru değildir ,direnişi belirli parklarda forumlar yaparak devam ettirmek Gezi ruhunun en önemli parçası diye düşünüyorum.
Hiçbirine katılma şansım olmadı bulunduğum yerden dolayı, ama netten takip ettiğim kadarıyla hiç kimseyi rahatsız edecek bir platform değil orası. Sadece demokratik bir platform.
bende neden kurt olunca hemen terorist yaftasi yapistiriliyor bunu anlamiyorum.......
Şu çözüm sürecinde hem kürtlere terörist yaftası uapıştıranlar, hemde PKK yı kürtlerin özgürlük mücadelesini veren bir örgüt gibi gösterenler beni çok sinirlendiriyor.
Bugüne kadar PKK yı terör örgütü görüp nefret eden tanıdığım bazı kürtler ,Öcalan ın adam yerine konulmasıyla birlikte PKK sempatizanı oldular.
Büyük bir merakla Akil raporlarının Hükümet te nası kabul göreceğini, hangi maddelerin ciddiye alınacağını bekliyorum
En yakın örnek lice olayı.
Çok bıçak sırtı bir konu olduğu için yorumsuz kalmayı tercih ettim.
Ama iktidar propagandası traji-komik.
Çözüm sürecini baltalamaya çalışan teröristler diyor protesto edenlere. Licedeki protestoculara sahip çıkan insanlara "aha pkkya sahip çıkıyor, yakaladım" muamelesi yapıyor.
Pkk ile masaya oturup anlaşma yapan sen değil misin?
Protesto edenler pkk ise, onlara sahip çıkanlar, senin masaya oturup barış imzaladığın pkkya sahip çıkıyor şekerim demek istiyorum
Lice olayında bende sessiz ve tarafsız kalmayı tercih ediyorum med.
Üzücü bir konu tabii, ama artık ok yaydan çıktı ve nasıl toparlayacaklarını çok merak ediyorum.
Bu kadar tavizden sonra daha pekçokları istenecek , ya iç savaş çıkacak(Allah korusun), yada o hep bahsettiğimiz harita gerçekleşecek.
Lice olayında bende sessiz ve tarafsız kalmayı tercih ediyorum med.
Üzücü bir konu tabii, ama artık ok yaydan çıktı ve nasıl toparlayacaklarını çok merak ediyorum.
Bu kadar tavizden sonra daha pekçokları istenecek , ya iç savaş çıkacak(Allah korusun), yada o hep bahsettiğimiz harita gerçekleşecek.
Tam da konuşulan konunun üzerine cuk oturdu bu haber :
[h=2]BDP'nin açıklamasında, 'Demokratik çözüm hamlesinin, hükümetin yerine getirmesini istediği ana talep sayın Abdullah Öcalan'ın özgürlüğüdür' denildi.
BDP'NİN TALEPLERİ
BDP, 'Hükümet Adım At' diyeceği başlıkları da şöyle sıraladı:
"Başta hasta tutsaklar olmak üzere tüm tutsaklar serbest bırakılsın
Karakol, baraj ve HES yapımları kesin olarak durdurulsun
Ekoloji tahribatı ve katliamı son bulsun
Askeri yığınak hali son bulsun. Asker, polis, akrep, TOMA, panzer halkın içinden kışlalara ve karakollara çekilsin.
Anadilde eğitim başlatılsın, anadilin kullanılması önündeki tüm engeller kaldırılsın.
TMK ve antidemokratik yasaların kaldırılsın.
Koruculuk kaldırılsın.
Seçim barajı düşürülsün.
Kadına karşı şiddete dönük gerekli tedbirler alınsın ve failler cezalandırılsın."
alıntı :
http://www.internethaber.com/bdpnin-ana-talebi-ocalana-ozgurluk-553690h.htm[/h]
Başbakan akil insanlar raporunu reddetmiş, kaçırmışım bunu, bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?