Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdaki fikirlerimiz dışında biz aynı forumu paylaşıyoruz.Aynı şeyi o arkadaş söyleseydi anlayış görürmüydü

Merhaba Elif;
evet aynı forumu paylaşıyoruz bunun aksini yazmadım zaten Zeynep arkadaşım ben ''a'' yazsam banlanıyorum yazdığı için bunun üzerine yaptığım bi espiri sadece çok üzerinde durmayın bana yazsa anlayış görürürdü, ben gülerdim o da okuyunca gülmüştür diye düşünüyorum ha yazarsa kırıldım diye özür dilerim sorun yok...

Son düzenleme:
Çarşı grubunun dikkat çeken bir diğer tavrı nükleer enerji santrallerine karşı duruşudur. 2005/2006 sezonunda bazı maçlardan önce açtıkları "Çarşı Nükleer Santrallere Karşı" yazılı pankartlarla dikkat çekmiş ve Sinop'ta düzenlenen Nükleer karşıtı gösterilere katılmışlardır. 2006/2007 sezonunda İnönü Stadyumu'nda oynanan Galatasaray derbisinde ise Greenpeace örgütü ile birlikte "Nükleersiz Türkiye" yazılı bir pankartla gösteri yapmışlardır.
2007 yılında kuruluşunun 25. yılını kutlayan Çarşı, bu sebeple düzenleyeceği etkinliklere Kızılay'a topluca kan bağışında bulunarak başlamıştır. 21 Nisan 2007 günü oynanan lig maçı öncesi Beşiktaş'ta kurulan çadırlarda 250'den fazla kişi kan vermiştir.
25. yılın anısına düzenlenen bir başka sosyal etkinlik ise "Hediyeni kap, Minitürk'e gel" sloganı ile 25 Nisan 2007'de kimsesiz çocuklara oyuncak ve kırtasiye dağıtılan organizasyon olmuştur. Sosyal konularda yaptıkları eylemlerden biri de 2008 yılında Almanya'da neonaziler tarafından kundaklanan Türk ailenin evinin önündeki eylemleri olmuştur.
Grubun dikkat çeken ve ulusal basında yer alan tavırlarından biri de Mart 2008'de oynanan Galatasaray maçı öncesi resmi sitelerinde alkol karşıtı bir slogan yerleştirip, maç günleri alkol alınmaması kararıdır.
Grubun öncülüğünde Beşiktaş taraftarı, 27 Ekim 2011 tarihindeki Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bitiminde atkılarını sahaya atarak Van'daki depremzedelere yardımda bulunmuşlardır
Beşikaş Çarşı Taraftar Grubu, il trafik kodu 65 olan Van için 20 Kasım 2011 tarihindeki Beşiktaş-Galatasaray maçının 65. dakikasında üstlerini çıkararak soğukla mücadele eden depremzedelerin durumuna dikkat çekmiştir.
Mavi Kapak Kampanyası, LÖSEV'e ve Köy okullarına, sokak hayvanlarına yardımlarda bulundular.
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği'nin 2012 Yılı Empati Ödülü, Van Üşüyor sloganıyla depremzedelere destek veren Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubu'na verildi
Her zaman her türlü adaletsizliğe, zulme karşı oldular...

Doğuş Yayın Grubu'ndaki kriz NTV Tarih dergisi ile devam etti. Genel Yayın Yönetmenliğini Gürsel Göncü'nün yaptığı NTV Tarih'in Temmuz sayısı için hazırlanan Gezi Parkı temalı kapak grup yönetimde tartışmalara yol açtı.
Kapağa itiraz eden yönetimin son sayısını basmadan dergiyi kapatma kararı aldığı ileri sürülürken, Doğuş Yayın Grubu yöneticilerinin derginin yayın hayatına ilişkin son kararını hafta başında vereceği konuşuluyor.

bugün 17.00'de istiklal caddesi üzerinde binlerce kişi şu soruya cevap arayacak: "yasak ne ayol?" gelsenize! LGBT Onur Yürüyüşü #direnayol

Her yerdeyiz ayol! - Ayşe ARMAN - Hürriyet

Eki Görüntüle 745160
Ayşe Arman LGBT'lerle sık sık röportaj yapar zaten.Yine güzel bir röportaj olmuş.Bu toplumda en çok haksızlığa uğrayan,ezilen,dışlanan insanlar onlar.Yine de kimseye bir düşmanlıkları kinleri yok sadece hayata tutunmaya çalışıyorlar bir şekilde.

Nükleer Santrale Karsı pankartının acıldıgı maç oradaydım.Bir kez daha gurur duymustum taraftar grubumla o derbi günü.

Bu Vandakı depremzedeler için sahaya atılan atkılar.Bundan bile içinde zerre iyi niyet olmayan fitne fesat insanlar armasında Turk bayragı varken yerlere attılar deyip olayları her zamankı gibi farklı noktalara cekmek ıstemıslerdı.Bu tarz ınsanlar sadece burada degıl heryerde!!

Buda şehitlerimiz ıcın acılan dev bayrak.Bu macın akabinde bu dev bayrak diger takımların taraftar gruplarınaödünç verilip Türkiyenin diğer statlarında da dalgalanmıstır.Yıne öncü olmaktan gurur duydugum bir etkınlık dahadı bu.

Cok anlamlı bir pankart.Fazla soze gerek yok.

Ben Galatasaraylıyım ama Çarşı grubunun önünde saygıyla eğiliyorum ve her zaman takdir ediyorum :))

Son düzenleme:
Size dedim ki burada eylemle ilgili yıkıp yaktılar, yok yakmadılar diyerek karşılıklı ispat çabasına girmeyin, fotolar videolar paylaşmayın.
Hala inatla foto paylaşıp duruyorsunuz, birbirinizi fesatlıkla suçluyorsunuz.
Konuyu yorumlayamaz hale geldiniz, yorum yok, ispatlama inatlaşma var, neler oluyor sizlere?

iş belliki kutuplaşmaya fanatizme gidiyor yakıp yıkanlar oldu olmasaydı burda ispat çabasına giren birçok arkadaşıma soruyorum sağduyu mesajlarını niye yazdık ?

şunu diyebilirsiniz evet yakıp yıkan oldu ama onlarla beraber buna karşı çıkıp çevreyi temizleyip sağduyu mesajları verenlerde oldu ...

ben bu yorum için ceza aldım ya Mune 'nin adaletine ölsem de inanmam artık zaten inanmazdım

Arkadaşlar dün yoğurtçu parkında gezi forumu yapanlara bıçaklı saldırıda bulunulduğu ve 2 yaralı olduğunu okudum, bilgisi olan var mı?
İnanmak istemediğim bir haber, lütfen yanlış olduğunu söyleyin.

ben bu yorum için ceza aldım ya Mune 'nin adaletine ölsem de inanmam artık zaten inanmazdım

senin görüşlerinin tam tersini savunan birçok arkadaşım benim gibi çok defa ceza aldı yani tek taraflı değil işi polemiğe götürmeden kesmiş açık ve net tek taraflı bakmamak lazım olaylara kaç gündür tepemizde ve bu konu ağır bi konu onun üstüne birçok konuyuda yönetiyor bende ne yani bunun içinmi ceza aldım dedim çok kez ama empati yaptım sonradan haklıydı!

bende duydum doğrumu değilmi bilmiyorum ama annem köpürüyodu yine..

bende neden kurt olunca hemen terorist yaftasi yapistiriliyor bunu anlamiyorum.......

bende duydum doğrumu değilmi bilmiyorum ama annem köpürüyodu yine..

Umarım doğru değildir ,direnişi belirli parklarda forumlar yaparak devam ettirmek Gezi ruhunun en önemli parçası diye düşünüyorum.
Hiçbirine katılma şansım olmadı bulunduğum yerden dolayı, ama netten takip ettiğim kadarıyla hiç kimseyi rahatsız edecek bir platform değil orası. Sadece demokratik bir platform.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…