• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün 17.00'de istiklal caddesi üzerinde binlerce kişi şu soruya cevap arayacak: "yasak ne ayol?" gelsenize! LGBT Onur Yürüyüşü #direnayol

Her yerdeyiz ayol! - Ayşe ARMAN - Hürriyet

$BN9Tux1CAAIEGFW.jpg

Son düzenleme:
Belki ufak ama Gezi'yle ilgili insanın içini ısıtan bir not: Bugün Abbasağa forumu konuşmacılarından birisi anlatmış: Yaptıklarımız bir işe yarıyor mu diye düşünüyoruz ya hani.Geçen Taksim'de elimde valizlerimle Havas'a binmek için zar zor yürüyordum.Bir sokak çocuğu yaklaşıp 'yardım edeyim mi abla?' diye sorunca büyükşehir insaninin güvensizliği ile 'gerek yok' deyip hızlıca ilerlemeye başladım. Çocuk arkamdan 'siz bize çok yardım ettiniz ya hani' dedi. Öyle deyince bir utandım ki."

Ayy ayşegül çok duygulandım.Gezi parkında dikkatimi çekmişti.Kimsesiz insanlar, sokakta yaşayanlar çok sevinmişlerdi karınları doyuyor güvenle yatıyorlardı oralara.İçlerinde koklama maddesi kullananlarda vardı.Çok üzülmüştüm.İnsan tek başına bir şey yapamıyor.
Devlet yapabilir bu güce sahip.

Suriyelileri toplayıp maaşa bağladı,üniversite dahil okulları koşulsuz açtı.İnsanlığından mı yaptı yoksa???
Bizim bu alışkanlığı edinmiş çocuklarımız himaye altına alınan suriyelilerin 5/1 i dir bence.

Marjinaller ugrayamıyorum bayadır.Bı kolaçan edeyim dedim ne oluyor ne bitiyor:ssz:

Ayy ayşegül çok duygulandım.Gezi parkında dikkatimi çekmişti.Kimsesiz insanlar, sokakta yaşayanlar çok sevinmişlerdi karınları doyuyor güvenle yatıyorlardı oralara.İçlerinde koklama maddesi kullananlarda vardı.Çok üzülmüştüm.İnsan tek başına bir şey yapamıyor.
Devlet yapabilir bu güce sahip.

Suriyelileri toplayıp maaşa bağladı,üniversite dahil okulları koşulsuz açtı.İnsanlığından mı yaptı yoksa???
Bizim bu alışkanlığı edinmiş çocuklarımız himaye altına alınan suriyelilerin 5/1 i dir bence.

Hala forumlara katılan sokak çocukları var abileri ablaları ellerinden geldiğince destek olmaya çalışıyor devletin yapması gereken şeyi onlar yapmaya çalışıyor bağımlılıktan kurtarmak için ilgili kişilerle irtibat kurup ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar, benim facem yok ama bildiğime göre bir sayfada oluşturdular orda

Son düzenleme:
Su haberi okudunuz mu?????????? :53::53::53::53::53:
Konuyla alakali degil ama göstermeden, sizinle paylasmadan edemedim.
Arınç: Mehter varsa önce mehterle başlanır - Milliyet

sen haberin altındaki yorumları okudunmu,bir kaçını kopyalayım

--Mehter marşını siz giderken çalacaklar

--Başbakanın ayrı sen ayrı komedisin...,

--birileri bunlara osmanlinin 100 yil once yikildigini, bizim T.C oldugumuzu hatirlatmasi gerekiyor.

--Bizim de seni görünce moralimiz bozuluyor, biz bir şey diyor muyuz.

--nedir bu bitmez tükenmez osmanlı aşkınız? keşke ozamanlarda yaşasaymışsınız.

bugün 17.00'de istiklal caddesi üzerinde binlerce kişi şu soruya cevap arayacak: "yasak ne ayol?" gelsenize! LGBT Onur Yürüyüşü #direnayol

Her yerdeyiz ayol! - Ayşe ARMAN - Hürriyet

Okumanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler ayşegül.Bu konuda bilmediğim kanunlardı.Sayende bir şeyler öğrenmiş oldum ve üzüldüm.
Sen busun o yüzden ceza kesme hakkım var.Üstelik sana ceza kesersem bana puan olarak geri dönüyor ve ben yükseliyorum.

Bu nasıl bir iğrençliktir.Sözel ötekileştirmeye dayanamazken kanunen ötekileştirme yapılıyor.
İnsanız insan.

Son düzenleme:
Aslinda cok uzun bir cevap yazacaktim, youtube videolari ekliyecektim,... ama sonradan vazgectim.
Boyle fesat düsünen bir insanin,kendi vicdansizligini Islam ile örtmek istiyen birine deger olmadigini düsünerek vazgectim.
pardon ama ne demek istediğinizi gerçekten anlaya madım fesatlık derken ne kasteddiniz??? ilginç gerçekten ilginç......

!!!!!!???????????

Eklentiler

• $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $images (2).jpg
    $images (2).jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $images (6).jpg
    $images (6).jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $images (5).jpg
    $images (5).jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $images (3).jpg
    $images (3).jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar, eylemlerin faydası yok.
Herkes hesabını sandıkta görsün.

Türkiyemizin gücünü rahatsız edici bulan birileri var. ve Bunların ekmeğine de yağ sürülmüş olunuyor.

Başbakanımız, bizler de yurtdışında yaşayan Türkler Ailelerimiz Eş Dost sizinleyiz!
Dik Dur Eğilme, Halk seninle...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back