Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki ufak ama Gezi'yle ilgili insanın içini ısıtan bir not: Bugün Abbasağa forumu konuşmacılarından birisi anlatmış: Yaptıklarımız bir işe yarıyor mu diye düşünüyoruz ya hani.Geçen Taksim'de elimde valizlerimle Havas'a binmek için zar zor yürüyordum.Bir sokak çocuğu yaklaşıp 'yardım edeyim mi abla?' diye sorunca büyükşehir insaninin güvensizliği ile 'gerek yok' deyip hızlıca ilerlemeye başladım. Çocuk arkamdan 'siz bize çok yardım ettiniz ya hani' dedi. Öyle deyince bir utandım ki."
Ayy ayşegül çok duygulandım.Gezi parkında dikkatimi çekmişti.Kimsesiz insanlar, sokakta yaşayanlar çok sevinmişlerdi karınları doyuyor güvenle yatıyorlardı oralara.İçlerinde koklama maddesi kullananlarda vardı.Çok üzülmüştüm.İnsan tek başına bir şey yapamıyor.
Devlet yapabilir bu güce sahip.
Suriyelileri toplayıp maaşa bağladı,üniversite dahil okulları koşulsuz açtı.İnsanlığından mı yaptı yoksa???
Bizim bu alışkanlığı edinmiş çocuklarımız himaye altına alınan suriyelilerin 5/1 i dir bence.
Su haberi okudunuz mu??????????
Konuyla alakali degil ama göstermeden, sizinle paylasmadan edemedim.
Arınç: Mehter varsa önce mehterle başlanır - Milliyet
bugün 17.00'de istiklal caddesi üzerinde binlerce kişi şu soruya cevap arayacak: "yasak ne ayol?" gelsenize! LGBT Onur Yürüyüşü #direnayol
Her yerdeyiz ayol! - Ayşe ARMAN - Hürriyet
pardon ama ne demek istediğinizi gerçekten anlaya madım fesatlık derken ne kasteddiniz??? ilginç gerçekten ilginç......Aslinda cok uzun bir cevap yazacaktim, youtube videolari ekliyecektim,... ama sonradan vazgectim.
Boyle fesat düsünen bir insanin,kendi vicdansizligini Islam ile örtmek istiyen birine deger olmadigini düsünerek vazgectim.
Ne güzel söylemişler:))
ÇAPULCULAR OLDU MU, MEYDANLARA DOLDU MU - YouTube
Bu da konu ile alakali :)
[video=vimeo;69379484]http://vimeo.com/69379484[/video]
BİR BAŞBAKAN İKİ ERDOĞAN (1) Recep Erdoğan Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan - YouTube
bunlar hep fotomontajdır kesin
Ne güzel söylemişler:))
ÇAPULCULAR OLDU MU, MEYDANLARA DOLDU MU - YouTube
ayyyy heryeri kırıp döküyorlar dimi aysegül(!)
!!!!!!???????????