• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar polisleri eleştirirken şunu bilmenizde yada hatırlamanızda fayda var

ONLAR DEVLET MEMURU VE BİREYSEL HAREKET ETMİYORLAR VERİLEN EMİR NEYSE ONA UYUYORLAR

hayır değinmek istedim.
sanki polis denilen grup kendi çapında anti düşünce grubu:27:

konuyu dağıtmak istemiyorum kızlar ama eLmayRa_
user-offline.png
nın cezası ne zaman bitecek bilen varmı

bugün ankara kolej/kurtuluş civarında yapılan direniş yürüyüşünde siyasi partiler ön safhalarda, kürdistan propagandası sloganlar yapıyordu. direniş gündengüne ideolojikleşiyor.

bu eylem daha ilk başladığı anda siyasal bir çerçevede içerisinde kendine yer buldu.........

Osmanlıdan soğumanıza gerek yok
şimdi yaşanan hiçbirşey Osmanlı devleti tarafından organize edilmedi
devletin içinde çıkan çatlak sesler dolayısıyla oluyor tüm sıkıntılar
Osmanlı'ya bir garezim elbette yok.Açıkçası genel olarak hükümetteki ve toplumda son zamanlarda yaygınlaşan Osmanlı özentisi bende bir antipati yarattı artık.

Son düzenleme:
camiler afet gibi deprem savaş vs gibi zamalarda evvelcede kullanılmış ki kullanılmasıda normal bu olaylarda da yaralı ve doktorların orada olması normal ama şunu da kabul etmek lazım orada doktor kılıklı hırsız, terör örgütü üyesi, asker kaçağı vs çıkmışsa herkes yaralı idi yada yardım eden doktordu demek yanlış olur hani burada hiç kimse demedi ki o hengamede içki içebilecek yada içmiş olan kavga eden birileride olmuş olabilir orada....hani bkış açımız genişya ambulans parçalayan ortalığı kırıp geçiren insanların her türlü davranışı sergileyebilme ihtimalini unutuyoruz sanırım.... sizin yaşadığınz olayda tamamen o yaşlı insanın anlayışsızlığı noksansız olan müslümanlar değil islamdır....

Aslinda cok uzun bir cevap yazacaktim, youtube videolari ekliyecektim,... ama sonradan vazgectim.
Boyle fesat düsünen bir insanin,kendi vicdansizligini Islam ile örtmek istiyen birine deger olmadigini düsünerek vazgectim.

Son düzenleme:
Belki ufak ama Gezi'yle ilgili insanın içini ısıtan bir not: Bugün Abbasağa forumu konuşmacılarından birisi anlatmış: Yaptıklarımız bir işe yarıyor mu diye düşünüyoruz ya hani.Geçen Taksim'de elimde valizlerimle Havas'a binmek için zar zor yürüyordum.Bir sokak çocuğu yaklaşıp 'yardım edeyim mi abla?' diye sorunca büyükşehir insaninin güvensizliği ile 'gerek yok' deyip hızlıca ilerlemeye başladım. Çocuk arkamdan 'siz bize çok yardım ettiniz ya hani' dedi. Öyle deyince bir utandım ki."

Belki ufak ama Gezi'yle ilgili insanın içini ısıtan bir not: Bugün Abbasağa forumu konuşmacılarından birisi anlatmış: Yaptıklarımız bir işe yarıyor mu diye düşünüyoruz ya hani.Geçen Taksim'de elimde valizlerimle Havas'a binmek için zar zor yürüyordum.Bir sokak çocuğu yaklaşıp 'yardım edeyim mi abla?' diye sorunca büyükşehir insaninin güvensizliği ile 'gerek yok' deyip hızlıca ilerlemeye başladım. Çocuk arkamdan 'siz bize çok yardım ettiniz ya hani' dedi. Öyle deyince bir utandım ki."
Gece gece algı seviyem düştü anlamadım valla...Çocuk yardım ettikler için mi yardım edeyim demiş yoksa iğneleme mi yapmış?

Gece gece algı seviyem düştü anlamadım valla...Çocuk yardım ettikler için mi yardım edeyim demiş yoksa iğneleme mi yapmış?

Sokak çocukları gezi parkında ötekileştirilmeden yaşamanın mümkün olduğunu görmüş hissetmişlerdi.
Midelerini ve ruhlarını doyurmuşlardı. Onların belki de yardım sandıkları durum gezi ruhu için eşitlik
ilkesiydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back