cnn de alt yazı geçiyor şimdi son dakika olarak ''askerlik tanımı değiştiriliyor 35 maddelik tsk iç hizmet kanunu TBMM de'' diye yazıyor ...Bilgisi olan varmı içeriği hakkında?
obama kim ki... oda iradesi ile bisey yapamiyoru.. Konu derin burada konusulur mu bilmiyorum ama 500 yilllik düzen diye bir kitap var tavsiye eerim. Yazari tasvip edilmesede kitap derin arastirmalar sonucu kaynak beliritlerek olusturulmus.. Tavsiye ederim...
Harun yahya adiyla cikti ama hazirlayan kendisi degil.... kaynaklar dan derleme toplama bir kitap. zaten sanirim bir tek internetten bulabilirsin artikk.
ESKİ HALİ:
Askerlik: Türk vatanını, istiklal ve Cumhuriyetini korumak için harb sanatını öğrenmek ve yapmak mükellefiyetidir. Bu mükellefiyet özel kanunlarla vaz'olunur.
YENİ HALİ
Askerlik: Harp sanatını öğrenmek ve yapmak mükellefiyetidir.
fazla söze gerek yok sanırım..
Bir ırk,bir millet neden bu kadar önemli senin için? Bir Alman'ın,bir İngiliz'in ''ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım'' demesi ne kadar saçma ise bir Kürt'ün bir Ermeni'nin ''ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım'' cümlesini kurması bir o kadar saçmadır. Lütfen Akepe zihniyeti gibi şu faşist zihniyetinizi bırakın. En yakın olaya,Gezi eylemi vesilesi ile oluşan sivil itaatsizlik eylemine dönün yüzünüzü. Türkiye'nin daha refah bir ülke olabilmesi için Arap'ı da Kürt'ü de Türk'ü de Ermeni'si de sokaklara döküldü. Faşist bir ülkeden kurtulup,gerçekten demokratik,özgür,ferah,refsh bir ülke içindi bu sivil itaatsizlik eylemi.
Unutmayın,cinsiyet gibi ırk da kişinin kendi seçimi değildir. Faşizanca söylemleri bırakmalı bazı insanlar.
face de sorun yok. twıtterım yok ama.o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Kızlar konuyla hiç alakası yok ama birşey sorucam, face, twitter gibi alanlarda sorun yaşıyor musunuz şu an? Ben ulaşamıyorum da :44:
Kitabım geldi kızlar çok teşekkür ederim.
Haber : Ethem Sarısülük Türk bayrağını yakmış! haberi
Bu haberin gerçeklik payı nedir
aslı yok canım ethem 11haziranda bayrağın yakılması ise 14haziranda :) rahmetli hortlayıp yakmadığına göre asılsız haber tabiikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?