gezi parkı eylemlerinin sonucu ya hani topic,
bu sefer bir kaç gündür bireysel kaçışımı yazmak istedim ,
tartıştık , anlatamadık bazı şeyleri olur dedim siyasettir inattır ısrar dır vs.vs.
uzak kalmaya çalıştım haber alabileceğim ortamlardan ama olmuyor kafamı nereye çevirsem yalan görüyorum okuyorum ,bin türlü plan mı var , neler oluyor ve neden düşüncesi geçiyor aklımdan ,adam vuran polisi serbest bırakmışlar ,o anne ye ne diyeceğiz, peki polisi tutuksuz yargılamak neden ? yani özelliklemi yapıldı gündem bununla ilgilenirken ortada dönen diğer konular hasır altı mı ediliyor ?
polis bir nevi serbest bırakılarak aslında hedef mi gösterildi ?
ya tecavüz davası ,biz bu dünyada koruyamadığımız çoçuklar varken nasıl yaşayacağız,koruyamıyorken çoçukları (henüz kadınlara bile gelemedim ) nasıl 3 çoçuk yapın diyebilieceğiz ?
kadınlar bu kadar şiddet görüyorken hala açık saçık giyinmesi tecavüze bilmem neye davetiye çıkartır diye düşünebilen başka başka kadınlar var ,ağlayamiyorum
hani her şeyde muhteşem olan sayın başbakanımız var ya bir kısmımıza çapulcu demekle başlayıp olayları devam ettiren !!! ,cizredeki asayiş ekibi için de bir şeyler söylese idi keşke de ,
başka ülkenin meselesi gibi uzaktan izlemeseydik olayı , yoksa başka ülkemi gerçekten , (şu sıralar şöyle bircümle var ,İzin var gidelim taksimi ezzelim diyenlerden aynı performansı görmek isteriz )
çok dağınık cümlelerim biliyorum çünkü ne yazık ki aklım almıyor çoğu şeyi ,aklım almadığı içinde düzgün cümleler oluşmuyor bir türlü ,
kısacası bireysel olarak çok ama çok güvensizim çoğu şeye sonuçta ,ve bir o kadar da inatçıyım gelecek için (Hak verilmez,ALINIR )