Fakat kk da birbirimize girmeyi çok güzel başardık
Neden olabilir?
Mezhep ayrılıkları köken ayrılıklarına benzemez.
Bir kıvılcım kocaman yangına döner, söndüremezsin.
O yüzden diyoruz ya, Hatay, Tunceli gibi şehirler bu anlamda bıçak sırtıdır. Provakasyonlara gelmeyelim diye örgütleniyoruz, birleşiyoruz.
Provakatörlere, ayrıştıranlara inat.
Vallahi sebebi ben değilim:26:
bence basbakanin bir bildigi var...Yoksa insan kendi bindigi dali keser mi.. bu ülkede aleviler azinlik sayilmazlar, oylari tamamen kaybettiginin farkinda..Bence bir plani var ve bu hic hayra yorulcak gibi de degil. Hatay inanilmaz kültür harmani bir kenttir, alevisi, süryanisi, arabi , sii, sünnisiyle..
Evet bence de var.
İç savaş çıkarıp kaçacak gibi geliyor bana.
Alevisi sunnisi bu oyuna gelmez de.
Terörist başı serbest kalırsa, güneydoğuda kurtarılmış bölgeler artarsa bak sen olacaklara.
Tüm kötü senaryolarımı yazıyorum, biriniz bana abarttığımı söyleyin de içim rahatlasın azcık
Evet bence de var.
İç savaş çıkarıp kaçacak gibi geliyor bana.
Alevisi sunnisi bu oyuna gelmez de.
Terörist başı serbest kalırsa, güneydoğuda kurtarılmış bölgeler artarsa bak sen olacaklara.
bir yere kacmaz bence... amaci var, yoksa insan bu kadar kötü olamaz...
ayrica eger terorist basi serbest kalirda herkes yine rutin hayatina devam ederse, kimse bir daha Türküm, dogruyum demesin bence...
ayrica eger terorist basi serbest kalirda herkes yine rutin hayatina devam ederse, kimse bir daha Türküm, dogruyum demesin bence...
Kaçmaz be medim.
Ama ne yapmaya çalıştığına benim aklım yetmiyor.
Yıllardır hepberaber yaşayan Hatay halkını 1 yıldır kışkırtmaya çalışıyorlar. Önce alevilerin evlerinin işaretlendiği dolandı dillerde.Sonra Suriyeliler yerleştirildi, şimdide başbakanın ayrımcı açıklaması:26:
Beşlide kurmayı düşündükleri Kürdistan sınırında kalacak olan Hatay I'n önce halkını mı bezdirmeye çalışıyorlardır?
Tabii bu benim uçuk düşüncelerimde olabilir?
Kimbilir?
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen, hani bir Türkiye haritası vardı, hala da o harita mevcut ya neyssse, birkaç yıl önceydi sanırım bizim askerimiz Almanya'daydı galiba, o harita önlerine açılınca bulundukları mekanı terk etmişlerdi.
Amaç haritaya uygun hale getirmek ülkemizi
konu mezhep farklılıklarına gelince bende rahatsız oluyorum
basbakanı bu konuda takdir etmek istiyorum cemevlerine destek verilen calısmaların ilk defa bu hükümet catısı altında gerceklestirilmesinden ötürü
bir sonra ki gün bakıyorum 53 sünni vatandasım ölmüştür diyor
ölenler insan insan
sünni olsa ne alevi olsa ne ateist olsa ne satanist olsa ne
53 ocağı söndüren acı var ortada hala mezhep hala mezhep
bir rahat bırakalım kim neye inanıyorsa inansın
yeterki mevlaya inansın
ha öyle ha böyle ne farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?