• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha :) bir gün uzun yazilarimin kurbani olacagim, hatta konu kapanmis ben hala neden eklenmiyor bu ya?? diye aval aval bakacagim sanirim :):):):) :9::9::9::9::9:

banlansan da merak etme bak çamaşır neyin getiririm ben sana söz:29:sen uzun uzun yazmaya devam et güzel yazıyorsun:31:

Son düzenleme:
Bu videoyu izler misiniz? Deşifre edilmiş hali
[video=youtube;0daS16bs6jY]http://www.youtube.com/watch?v=0daS16bs6jY[/video]

Buda Ethem'i terorist olmakla suçlayanlara. Orada sallanan bayrak Kaldıraç adlı bir derginin bayrakları. Biraz göz gezdirdim nette tek bir terör olayında göremedim.
$hhh.jpg

Son düzenleme:
Mune önceden sen gelince herkes kaçardı, şimdi bir rehavet çöküyor üzerimize, hoş bir ferahlık:9:
Sonumuz hayır olsun inşallah:26:

evet ama bu aba göstermeniz de beni cok güldürdü.. gercekten hormonlardan.. bugün yemek yerkende aglamistim, sonra halime gülmeye baslamistim:))

:))) yerim senin hormonlarını ben :21: kız mı erkek mi? Hayırlı doğumlar olsun inşallah ne zaman doğum adını ne koyacaksın? Çapulcu mu :1:

:18:
Bu videoyu izler misiniz? Deşifre edilmiş hali
[video=youtube;0daS16bs6jY]http://www.youtube.com/watch?v=0daS16bs6jY[/video]

Buda Ethem'i terorist olmakla suçlayanlara. Orada sallanan bayrak Kaldıraç adlı bir derginin bayrakları. Biraz göz gezdirdim nette tek bir terör olayında göremedim.
Eki Görüntüle 742351

Ben telefondan videoyu izleyemiyorum,
Şu fotoğraftaki pankartı merak ettim yanlız, ne yazıyor orda:26:

Mune önceden sen gelince herkes kaçardı, şimdi bir rehavet çöküyor üzerimize, hoş bir ferahlık:9:

evet ya mune abla gelsin diye bekliyorum
güvende hissediyorum kendimi
cellladını bekleyen idam mahkumu gibiyim(abarttım mı biraz):53:

:18:

Ben telefondan videoyu izleyemiyorum,
Şu fotoğraftaki pankartı merak ettim yanlız, ne yazıyor orda:26:

Pankartta "Özgürlük kırıntıları değil iktidarı iste! Örgütlen!" yazıyor.
Kaldıraç isminin altında ve üstünde de "Özgür bir dünya için" ve "İnsan tarihin öznesidir, değişir değiştirir" yazıyor

Sol dergisiymiş sanırım.

:))) yerim senin hormonlarını ben :21: kız mı erkek mi? Hayırlı doğumlar olsun inşallah ne zaman doğum adını ne koyacaksın? Çapulcu mu :1:

Amin insalllahhh.. 21. haftaya kadar erkekti babasinin göz nuruydu.. Artik benim Melegim. Adi melek olucak insalllah teyzesi..Capulcu melek...

:nazar:
Pankartta "Özgürlük kırıntıları değil iktidarı iste! Örgütlen!" yazıyor.
Kaldıraç isminin altında ve üstünde de "Özgür bir dünya için" ve "İnsan tarihin öznesidir, değişir değiştirir" yazıyor

Sol dergisiymiş sanırım.

Çok sağol canım.
Senin ortalama bir bilgisayarla okuduğun yazıları, farkettiğin bayrakları Türkiye Cumhuriyeti polisi savcısı terör örgütü bayrağı sanabililiyor.helal olsun onlara ne diyeyim ki:50:

Hakikaten parkon bunun psikolojik aciklamasi ne olsa ki? :D:D:D

Hmmmm şimdi bu durum iki şekilde açıklanabilir:ssz:
1)- eskiden konu dışı, geyikten banlanıyordunuz, şanıma yakışmıyor geyikten ban yemek diyerek kaçma gereği duyuyordunuz, ee şimdi burası siyasi bir topik karizması var, burada banlanmak gurur kaynağı olarak gözükebilir, çok haşin fikir paylaştım düşünce suçlusu olarak yatıyorum içeride baabında:51:

2)- Amannnn yine mune geldi, geldiyse mutlaka banlar, kasmaya gerek yok banlasın bari, özümsedik kadını, banlarsa mune banlar, polemik bahane, banlanmak şahane gibi psikolojinizin altüst olduğu bir ruh hali içersinde olabilirsiniz:ssz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back