Ya jelo ben de anlamıyorum inan.
Alana gitmeyenler ne demek istediğimi anlamayacak, ama çok büyük bir kalabalık var alanlarda.
Ben izmirden bahsediyorum.
İstanbulda, Ankarada ve diğer illerde de müthiş bir kalabalık var.
Polis nasıl kalıyor biliyor musunuz direnişçi halkın içinde?
Eki Görüntüle 742257
İşte böyle kalıyor.
O halk istese ne yapar tahmin edilemiyor mu bu?
Haftalardır "yakıp yıkan, taşlı sopalı teröristler" diye yaftaladıkları direnişçiler dua etsinler ki "fazlaca insan".
Amaç nedir ya?
Birilerinin cinnet geçirip silahlanması falan mı?
Bunun için mi uğraşılıyor nedir?
"Adaletin bittiği yerde anarşi başlar" sözünü kimse duymadı mı?
Ahmet Şahbaz, yani ethem'in katili polis, beni kurtarmazsanız verdiğiniz tüm hukuka aykırı emirleri açıklarım demişti hatırlarsan..
Ettiği tehdit yerini bulmuş anlaşılan.
Adaletin kan sızdıran terazisini geçtim, vicdanın da mı yok be arkadaş?
Anarşik yorumlarımı, sivri dilimiiiii, ban yiyip gümlememi özlediniz miiii?
Ben sizi cok özledim, aşağıdan sezercik gibi baktım hep size
yalnız katıl vurup kacıyor denmesı cok manasız olmuss..100kısı tek basına olan polıse tas atıyor..polıs uyarı atesı acıyor...ve kacmak zorunda zaten sız gormussunuzdur mutlaka ölduresıye kuvvetle yakın mesafeden atılan tasları...yanı o toplulugun aslaaaaaaaaaa masum vatandas olduguna ınanmıyorumm...
yalnız katıl vurup kacıyor denmesı cok manasız olmuss..100kısı tek basına olan polıse tas atıyor..polıs uyarı atesı acıyor...ve kacmak zorunda zaten sız gormussunuzdur mutlaka ölduresıye kuvvetle yakın mesafeden atılan tasları...yanı o toplulugun aslaaaaaaaaaa masum vatandas olduguna ınanmıyorumm...
ceza almıcam dediğimde her seferinde alıyorum ya sürgün yiyorum valla ama bunada susamam masum değildi de neydi? teröristmiydi? katilmiydi?tecavüzcümüydü neydi yahu? hakkını arayan gencecik bi arkadaşımızdı hadi onuda geçtim her ne şartla olursa olsun bu ülkede polis bir sivile silah sıkamaz! polis karşıtı değilim düşmanı hiç değilim ama buda söylenmez !
zamanında 17 yaşında bir çocuğuda aynı şekilde asıp sonradan pişman olduklarını açıkladılar ne değişti vicdanlarımı rahatladı yoksa siz(!) görüşlü insanların gözünde tirajlarımı arttı ! bence vicdanları rahatlamadı çünkü hiç yoktu ve maalesefki halada yok!
Yazılana cevap yazmayacağım çünkü yazacağım cevap biliyorum ki beni 15.gün yasaklayacakiçimden evden sesli söylüyorum
yorma kendini, gözleri degil tek vicdanlari da örtülmüs...Rabbim yardim etsin cok kötü günler bizi bekliyor olabilir. Müsliman ve sucsuz bir kardeslerinin ölmesinden pirim saglayip sevinebilen bir kisim var ise, cok kötü günler bizi bekliyor demektir...
ölen bir insanın arkasından masum değildi demek,birde sadece suçu orada olmakken,nasıl bir vicdandır .anlayamıyorum
şurada sokakta ezilen bir kedi gördüğümde ağlamaktan ölürken bir insan için bunun denmesi beni şoklara soktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?