• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet var şimdi izliyorum kaskı da copu da elinde ama sanırım vicdan denen duygusunu kaybetmiş!! Allah görsün İnşallah!!

ablacım emsali düşünen kim,düşünseler bunu yaparlar mı? Allah'tan korkmaz mı bu kararı veren insanlar? yakında susmak bile sorun olacak durmak sorun olduğuna göre..

bu ülkede düşünmek suç canım
susmak da bence suç olmalı geç bile kalındı

evet başbakanın deyimiyle biri çapulcu diğeri % 50 :9: ..çok komikler ya biri her yer taksim diye bağırıyor geçen dün dayısı öğretmiş, diğeri de ona sus bağırma diye bağırıyor.ilginç bu çocuklar.

minik çapulcuya söyle %50 ikizinin aklını çelsin:4::4:

Ölenler için hepimiz çok üzüldük ama kimse onların aileleri kadar yanmadı, şimdi vicdanlar sızlamayacak mı?
Meşru müdafaa diyenler gerekçelerini ailenin gözlerinin içine baka baka nasıl açıklayacaklar?
Çok mu yanar döner olduk yoksa vicdanımız sızlamıyor mu, rahatça gözlerin içine bakar mı olduk?
Milyonlarca soru türetirim lakin sorulara tatmin edici cevapla karşılık verilemedikten sonra neye yarar:ssz:
Kendin sor kendin cevapla, dur, sus, düşünme...

belki gün gelir biz unuturuz bunu,gelecek sene bu günlerde herkes unutur ama ya o anne-babalar..ya evladını kaybeden aileler onlar unutacak mı? ateş düştüğü yeri yakmaz mı? sorular çok ama cevabı yok..tek cevabı var; meşru müdafaymış!!! Allah vicdan versin kalplere..

vicdan....ne güzel demişsiniz.Allah vicdan versin diye...dediğiniz gibi ateş düştüğü yeri yakıyor.o ana başını o ıslak yastığına her koyduğunda neler neler geçiyor aklından..peki ya vicdan sahibi olmayanlar..ben çok merak ediyorum.o yastığa nasıl başını koyup uyuyorlar... nasıl,nasıl,nasıl...

Günlerdir yazmıyorum tutuyorum kendimi ama dayanamadım daha fazla.

1.si Ethem Sarısülüğünün katili nasıl serbest bırakılır? Nasıl meşru müdafaa bu video gözlerimizin önünde izledik hepimiz.

2.si Başbakan konuşmasında bayrak sallarken üzerinde hiç bir şekil olmasın dedi. Kastettiği Atatürk resmi miydi şimdi anlamadım ben? Bir de üç hilalli bayrak olayı var tabi...

show tv yüzyılın en korkunc haberini yapıyor
dalga mı geçiyorlar şuan şoktayım

biber gazı çok yararlıymıs
tam bir ecza deposuymus içindeki maddeler
sigara içenlerin bronşlarını acarmıs
gribe iyi gelirmiş
üç beş kişiyle röportaj yaptılar güya cok iyi geldi bize diyorlar

ama yan etkiside varmıs gözde geçici KÖRLÜK burun mukozasında TAHRİŞ

show tv bir daha izlemem seni
gezidekiler ne diyordu medyayla ilgili aynen katılıyorum
yok artık ya

Günlerdir yazmıyorum tutuyorum kendimi ama dayanamadım daha fazla.

1.si Ethem Sarısülüğünün katili nasıl serbest bırakılır? Nasıl meşru müdafaa bu video gözlerimizin önünde izledik hepimiz.

2.si Başbakan konuşmasında bayrak sallarken üzerinde hiç bir şekil olmasın dedi. Kastettiği Atatürk resmi miydi şimdi anlamadım ben? Bir de üç hilalli bayrak olayı var tabi...

hiç şaşırmıyorum artık diyorum gene şaşırıyorum
ya bu ATATÜRK napmıs bu ülkeye ne bu nefret
iyi en azından bayrağın üstünde ayyaş resmi olmasın dememiş

şekile takıyorlarsa kafayı Atatürk şekil değildir
ampul ne oluyor onu bilemicem şekile benziyor ama:52::52::52:
belki de ampulü kastetmiştir basbakan artık o da rahatsız oluyordur

gribe iyi gelirmiş

yok artık ya

Ciddi olamazsın şaka mı bu? Bas bas bağırdılar ölümlere yol açabilir aşırısı diye. Bu kadar dalga geçemezler bence.

gribe iyi gelirmiş

yok artık ya

neden şaşırıyorsun melekcim,artık böyle..

ah bi de çikolata sosu katsalarmış kapsüllerin içine tam olacakmış,çikolatalı biber gazı :53:

insanlar artık gazeteciliğin ne olduğundan bile haberdar değiller.

hiç şaşırmıyorum artık diyorum gene şaşırıyorum
ya bu ATATÜRK napmıs bu ülkeye ne bu nefret
iyi en azından bayrağın üstünde ayyaş resmi olmasın dememiş

şekile takıyorlarsa kafayı Atatürk şekil değildir
ampul ne oluyor onu bilemicem şekile benziyor ama:52::52::52:
belki de ampulü kastetmiştir basbakan artık o da rahatsız oluyordur

Bayrak asacaksanız yada sallayacaksanız üzerinde bişey olması dedi resmen. Ee Direnişte sallanan çoğu bayrakta Atatürk resmi vardı ama direk aklıma Atatürkü kastettiği geldi inşallah değildir, umarım değildir.

O varya o, kurban olsun ayyaşa tırnağı olamaz.

ah bi de çikolata sosu katsalarmış kapsüllerin içine tam olacakmış,çikolatalı biber gazı :53:

ben bu sıcaklarda buz gibi milk shakeli biber gazı istiyorum. ne güzel olur:27:

Ciddi olamazsın şaka mı bu? Bas bas bağırdılar ölümlere yol açabilir aşırısı diye. Bu kadar dalga geçemezler bence.

bu haberi yapanlara sıksınlar madem o gazı
şok içinde izledim haberi
kızlar sakın izlemeyin bu kadar ....bipppp........... kanalı

Evet ethemin katili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış.
Bir de "bu demek değildir ki aklandı" deniliyor.

İyice salak yerine konuluyoruz artık.

Yazık çok yazık.

Hukuk devletiydik değil mi?

Bu ülkede olmayan adaletten bahsedene çok ağır konuşasım geliyor artık.

Son düzenleme:
Ben cok üzüldüm arkadaslar... Tüm bu kumpasin yasaniyor olmasina cok üzülüyorum. Tüm bu kumpasa hakli, onaylar ve tutkuyla bakan düsüncelerin var oldugunu düsündükce ben cok üzülüyorum. Bütün bu cirkinligin ve yalanlarin bitmesini istiyorum. Cok sey söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum....

Adalet kelimesinin bizim literatürümüzden çıkarılması lazım artık. Göz göre göre bir katil serbest kalıyor. Yakında komiser falan olur artık. Önü açık yani. Ne biçim bir ülke olduk çıktık, söyleyecek şey bulamıyorum.

gribe iyi gelirmiş

yok artık ya

bu haberi dinlemedim ama siz Show tv demeseniz zaytung haberi olduğunu zannederdim.

TTD Bilimsel Komite Başkanı Prof. Dr. Elif Dağlı gazın insan sağlığını doğrudan etkilediğini belirterek şöyle konuştu: “Bu gazların aşırı dozda kullanılması uluslararası sözleşmelere aykırı. Kalıcı akciğer rahatsızlıklarına neden oluyor. Şu ana kadar biber gazına maruz kalmış 356 kişide yaptığımız solunum testleri sonuçları şöyle: yüzde 78’i öksürüyor, yüzde 74’ü göğüs ağrısı çekiyor, yüzde 50’si balgamlı, yüzde 3’ü kanlı balgamlı öksürüyor.” böyle bir açıklama yapılıyor. kaynak: Biber gaz kimyasal silah - Hrriyet GNDEM

kalkıp alay eder gibi yalan haber yapabiliyorlar. vali çıkıp suyu seviyorlar, suyun üzerine atlıyorlar minvalinde sözler edip gülebiliyor, ilaçlı su deniliyor kimyasal olmadığı iddia ediliyor ama görüntülere ulaşılıyor, çoluk çocuk demeden gazdan etkilenenleri gözlerimizle görürken ve burada da birkaçımız bizzat o gaza maruz kalmışken artık işler öyle çığrından çıkmış ki, eskiden en azından örtük bir şekilde yalan söylenip, gerçeklerin üstünü örtmeye, muğlak meseleleri yalnızca aklamaya çalışanlar bugün nereden o cesareti alıyorlarsa göz göre göre yalan söylüyorlar. yazıklar olsun.

:60:

oğlumun biri ama çok seviyor başbakanı,ne zaman tv de çıksa başbakan dedem çıkmış diye yapışyor tv ye :52:

Ee iyi o zaman, biri niye çok sevdiğini, diğeri niye endişe duyduğunu açıklasın birbirlerine.
Sende bu açıklamaları bize iletirsen biz de birbirimizi anlamış oluruz.
Allah bağışlasın canım. :nazar:
smiley%20(318).gif
:nazar:

....Polisimiz Taksimde destan yazdı.

.....Polisimiz hukuk dışına çıkmamıştır.

....Polisimizi yedirmeyiz .

:ssz::ssz::ssz::ssz: durmak yok bölmeye devam !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back