Bayrak asacaksanız yada sallayacaksanız üzerinde bişey olması dedi resmen. Ee Direnişte sallanan çoğu bayrakta Atatürk resmi vardı ama direk aklıma Atatürkü kastettiği geldi inşallah değildir, umarım değildir.
O varya o, kurban olsun ayyaşa tırnağı olamaz.
utanmadan logo diyor
chp duyuru yaptı ya ''Atatürk'lü bayraklar'' asın diye.adamın işi gücü chp,o kadar çokkk korkuyor chp den
....Polisimiz Taksimde destan yazdı.
.....Polisimiz hukuk dışına çıkmamıştır.
....Polisimizi yedirmeyiz .
durmak yok bölmeye devam !!!
Adalet kelimesinin bizim literatürümüzden çıkarılması lazım artık. Göz göre göre bir katil serbest kalıyor. Yakında komiser falan olur artık. Önü açık yani. Ne biçim bir ülke olduk çıktık, söyleyecek şey bulamıyorum.
bu gün taksimdeydim polis taksimi işgal etmiş halka yer yok,bide arınç ''kontrol altına alındı'' diyor.
divan otelinin önündeler gezi parkındalar akm nin önündeler Atatürk heykelinin ordalar yani kısacası çokkkk polis var.
50 yaşındayım bu kadar çok polis görmemiştim.
show tv yüzyılın en korkunc haberini yapıyor
dalga mı geçiyorlar şuan şoktayım
biber gazı çok yararlıymıs
tam bir ecza deposuymus içindeki maddeler
sigara içenlerin bronşlarını acarmıs
gribe iyi gelirmiş
üç beş kişiyle röportaj yaptılar güya cok iyi geldi bize diyorlar
ama yan etkiside varmıs gözde geçici KÖRLÜK burun mukozasında TAHRİŞ
show tv bir daha izlemem seni
gezidekiler ne diyordu medyayla ilgili aynen katılıyorum
yok artık ya
Benden de sevgiler demeden çekilemedim(bunun altına sığınıyorum ama aslında altında cevap hakkı oluşması var )
Eylemde yer alan çok arkadaşım var (yatılı kalanlarda dahil) , yakın akraba eşrafından da iki kuzenim ve meydan da olmasa da destekleyen abim.
Yani bende nabız yoklama konusunda epey materyale sahibim.Ve hep söylediğim gibi bu saydığım listeden biri hariç hepsi , bir şeyleri değiştirmek , artık dur demek için orada.O kalan bir kişide ne olursa olsun hükümet devrilsin derdinde.
Hepsi ile konuşuyorum , yol , yöntem farklı da olsa ortak paydaları ''memnuniyetsizlik'' .Zaten bu noktadan sonra ayrılıyor fikirlerim onlardan , ben son derece memnun olduğum için değil , yolu yanlış bulduğum için , üstelik devamının artık amaca hizmet etmediğini gördüğüm için ..diyerek susuyorum .
Anlaşıldı , hitchcock amca alacakaranlık kuşağı serisi ile bu konuda benden ayrılmayacak ve başa döneceğim.
Bu konudaki karşılıklı görüş ayrılıklarını manalandırmak , deve / hendek ilişkisinden zor oldu nedense.
Son not: Aslında şu her eylemci kendi sözcüsüdür sadece ; konusunuda tartışmak isterdim ama bugünlük benden bu kadar
Evet ethemin katili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış.
Bir de "bu demek değildir ki aklandı" deniliyor.
İyice salak yerine konuluyoruz artık.
Yazık çok yazık.
Hukuk devletiydik değil mi?
Bu ülkede olmayan adaletten bahsedene çok ağır konuşasım geliyor artık.
Eee med sen de ne kadar çok şey istiyorsun yargılanmaya alınmış ya daha ne olsun!!!!
Bunu diyen eminim çıkacaktır.Ethemin öldürüldüğü ayan beyan ortadayken bile bu yapılıyor kimbilir görmediğimiz duymadığımız ne canilikler var
Bir de direnişçilere işgalciler deniliyor.
Ya arkadaşlar, sabrımız falan mı deneniyor?
Nedir bu yapılanlar bana biri anlatabilir mi?
Hani cinnet geçirtmeye falan mı çalışılıyor?
Patlıcam artık yeter ya.
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç , gündeme dair Sözcü.com.tr ye konuştu. Meclis Başkan Vekilliği için deneyimine ve iç tüzük konusunda ki bilgilerine güvenen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç Meclis Başkanvekilliği için aday olduğunu söyledi. Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündemi değiştirmek için kendisini ateşe atarsa şaşmayacağını kaydetti. Dünya görüşleri açısından, Cumhurbaşkanı ile Başbakanın arasında fark olmadığını ifade eden Kamer Genç, AKPnin oylarının %30lara gerilediğini ifade etti. Haber Kamera : Cengiz AldemirBen bu konuda yazmayacağım.
Ayarlayamıyorum öfkemi de cümlelerimi de.
Gencecik insanlar öldü gitti.
Katilleri serbest.
Ben bu konuda yazmayacağım.
Ayarlayamıyorum öfkemi de cümlelerimi de.
Gencecik insanlar öldü gitti.
Katilleri serbest.
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç , gündeme dair Sözcü.com.tr ‘ye konuştu. Meclis Başkan Vekilliği için deneyimine ve iç tüzük konusunda ki bilgilerine güvenen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç Meclis Başkanvekilliği için aday olduğunu söyledi. Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “ gündemi değiştirmek için kendisini ateşe atarsa şaşmayacağını kaydetti. Dünya görüşleri açısından, Cumhurbaşkanı ile Başbakanın arasında fark olmadığını ifade eden Kamer Genç, AKP’nin oylarının %30’lara gerilediğini ifade etti. Haber – Kamera : Cengiz Aldemir
:13::13::13::13:
ne oluyor bana ya göbek atasım var
göbeğimde dolu biri beni durdursun
Med çözemedim çözemiyorum.Kafa durdu amaç ne iç savaş çıkarmak mı hala insanların sabrını zorlamak niye?
En son 5 gün ban alınca ben de pek yazmıyorum artık buralara.Çünkü çoğu şey benim tahammül sınırlarımı aşıyor.
Bu olay beni yıktı okuduğumdan beri öfkemi kontrol edemiyorum.Umudum yok artık hiçbir şeyden.
Ya jelo ben de anlamıyorum inan.
Alana gitmeyenler ne demek istediğimi anlamayacak, ama çok büyük bir kalabalık var alanlarda.
Ben izmirden bahsediyorum.
İstanbulda, Ankarada ve diğer illerde de müthiş bir kalabalık var.
Polis nasıl kalıyor biliyor musunuz direnişçi halkın içinde?
Eki Görüntüle 742257
İşte böyle kalıyor.
O halk istese ne yapar tahmin edilemiyor mu bu?
Haftalardır "yakıp yıkan, taşlı sopalı teröristler" diye yaftaladıkları direnişçiler dua etsinler ki "fazlaca insan".
Amaç nedir ya?
Birilerinin cinnet geçirip silahlanması falan mı?
Bunun için mi uğraşılıyor nedir?
"Adaletin bittiği yerde anarşi başlar" sözünü kimse duymadı mı?
Ahmet Şahbaz, yani ethem'in katili polis, beni kurtarmazsanız verdiğiniz tüm hukuka aykırı emirleri açıklarım demişti hatırlarsan..
Ettiği tehdit yerini bulmuş anlaşılan.
Adaletin kan sızdıran terazisini geçtim, vicdanın da mı yok be arkadaş?
Ya jelo ben de anlamıyorum inan.
Alana gitmeyenler ne demek istediğimi anlamayacak, ama çok büyük bir kalabalık var alanlarda.
Ben izmirden bahsediyorum.
İstanbulda, Ankarada ve diğer illerde de müthiş bir kalabalık var.
Polis nasıl kalıyor biliyor musunuz direnişçi halkın içinde?
Eki Görüntüle 742257
İşte böyle kalıyor.
O halk istese ne yapar tahmin edilemiyor mu bu?
Haftalardır "yakıp yıkan, taşlı sopalı teröristler" diye yaftaladıkları direnişçiler dua etsinler ki "fazlaca insan".
Amaç nedir ya?
Birilerinin cinnet geçirip silahlanması falan mı?
Bunun için mi uğraşılıyor nedir?
"Adaletin bittiği yerde anarşi başlar" sözünü kimse duymadı mı?
Ahmet Şahbaz, yani ethem'in katili polis, beni kurtarmazsanız verdiğiniz tüm hukuka aykırı emirleri açıklarım demişti hatırlarsan..
Ettiği tehdit yerini bulmuş anlaşılan.
Adaletin kan sızdıran terazisini geçtim, vicdanın da mı yok be arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?