• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kaçıyorum, yarın çok daha güzel haberlerle uyanmam dileğiyle,
İyi geceler hepinize.

Eki Görüntüle 741723

Bunu görünce aklıma, dün Taksim'de karanfil atıpda karşılığında gaz yiyen, güzel yürekli insanlarımız geldi. İnanıyorumki onlarda bu güzel yürekleri, faşizme karşı dik duruşlarıyla ve mizah anlayışlarıyla Türkiyede birçok şeyi değiştirceklerdir...

Eki Görüntüle 741723

Bunu görünce aklıma, dün Taksim'de karanfil atıpda karşılığında gaz yiyen, güzel yürekli insanlarımız geldi. İnanıyorumki onlarda bu güzel yürekleri, faşizme karşı dik duruşlarıyla ve mizah anlayışlarıyla Türkiyede birçok şeyi değiştirceklerdir...

tomalısını yapsakmı bunun

seni bi kaplıcaya falan mı götürsek napsak ki şöyle bi sakinlersin belki,gerçi kaplıca deyince aklıma babaannem geliyo ya :37:

hahahahahahah cok güldüm bunaaa..:))

esimde deli mi acaba diye düsünmeye baslicak yakinda... ikidir cok sesli gülüyorum:))

Son düzenleme:
Bu smiley banlanmaktan cekenlere gelsin:

$[bilder.4ever.eu] smiley mit einer langen zunge, nadel, daumen hoch 148274.jpg

Katılıyorum mune sana :34: benim gibi az ceza puanlı üyelere kötü örnek Elmayra :9: 3.ay ban mı olur yahu

evet parkon ve elmayrayı kınıyorum hatta çok kınıyorum biz puanı az olanlara kötü bi örnek oluyorlar işte de kınadım :15:

hahahahahahah cok güldüm bunaaa..:))

esimde deli mi acaba diye düsünmeye baslicak yakinda... ikidir cok sesli gülüyorum:))

sen bi de bunun devamında ki hikayeyi bilsen olaylar olaylar :27:

neyse ben kaçar çapulcu ve çapulcu olmayan herkese iyi geceler:3:

Ben de BDV de ojelerimi kurutayım :1: sonra da yatayım. Harika bir pazartesi olsun bizim icin. Öpüyorum coook.

evet parkon ve elmayrayı kınıyorum hatta çok kınıyorum biz puanı az olanlara kötü bi örnek oluyorlar işte de kınadım :15:

sen bi de bunun devamında ki hikayeyi bilsen olaylar olaylar :27:

neyse ben kaçar çapulcu ve çapulcu olmayan herkese iyi geceler:3:

anlat ama sonraaaaa.. simdi uykudan gözlerim kapaniyor:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back