7 tam gün
Neden olduğunu sorma, hiç yaramı deşme
yok sormammm:)) geyik topigi acalim sinirlenince oraya gecelim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 tam gün
:
Med senin karizma fena çizilmiş
Yakında senin rengini herkeş gri zannedecek
Benim adım büdü de bari havan olsun
4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi
:
Med senin karizma fena çizilmiş
Yakında senin rengini herkeş gri zannedecek
Benim adım büdü de bari havan olsun
o durum da kötü ya en iyisi ben hiiiiiiiiç atar yapmayayım
7 tam gün
çok ban yiyen üyeler toplanıp tencere tava çalacağız bu sisteme karşı haberiniz ola
çok ban yiyen üyeler toplanıp tencere tava çalacağız bu sisteme karşı haberiniz ola
Kazen'i bir düşün, sonra beni canlandır gözünde ve bırak tencereyi kazan çalsan işe yarar mı, ben söylemeyeyim sen ver cevabını
Kazen'i bir düşün, sonra beni canlandır gözünde ve bırak tencereyi kazan çalsan işe yarar mı, ben söylemeyeyim sen ver cevabını
bir de su yönden bakalim bence... Banlandikca banlandikca alevleniverme, sinirlenme, agresif yönümüzü törpüleyebildik... Sakin ve huzuru bulduk belkide:)))) hahah sonuncusuna bende inanmadim:))
4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi
yan topiklerden şikayet var çok ses oluyomuş diye yine ban yeriz bilemiyorum yani
iste gercek direnisci!
keske tencere tava smiley olsaaaa :2::2::2::2::2::2::2:
Ben çok çaldım, bilirim
Hiç işe yaramaz jelo
Cezanı ye çık, hiç yorulma
bir de su yönden bakalim bence... Banlandikca banlandikca alevleniverme, sinirlenme, agresif yönümüzü törpüleyebildik... Sakin ve huzuru bulduk belkide:)))) hahah sonuncusuna bende inanmadim:))
Ben bir kere tam 3 ay mapusta kaldım Geldikten bir hafta sonra yine ban yedim ahahahahha
Ben bir kere tam 3 ay mapusta kaldım Geldikten bir hafta sonra yine ban yedim ahahahahha