• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:
:9:
Med senin karizma fena çizilmiş:9:
Yakında senin rengini herkeş gri zannedecek :60:
Benim adım büdü de bari havan olsun:60:

hayim düştü vardı bir ara survivorda hatırlıyomusunuz
durmadan düşüyordu yerlere yatıyordum onu izlerken
medi gri görünce aklıma halim geliyor aynı onun gibi
med banlandı med gene banlandı .......

Son düzenleme:
4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi:ssz:

çokmuş yaaaaa:ssz::ssz::ssz:
e napıcaz dikkat edicez zaten son iki cezadan sonra pambık gibi oldum bir hoşgörü bir sağduyu patlaması yaşıyorum ki sormayın gitsin:9::9::9::9::9::9::9:

bir de su yönden bakalim bence... Banlandikca banlandikca alevleniverme, sinirlenme, agresif yönümüzü törpüleyebildik... Sakin ve huzuru bulduk belkide:)))) hahah sonuncusuna bende inanmadim:))

Son düzenleme:
Kazen'i bir düşün, sonra beni canlandır gözünde ve bırak tencereyi kazan çalsan işe yarar mı, ben söylemeyeyim sen ver cevabını:51:

Yaramaz RTE beye yaramadı kazene ve sana sökmez :1::1::1:toplanıp gaz bombası atsak su sıksak su tabancalarıyla :1::1::1:

Son düzenleme:
bir de su yönden bakalim bence... Banlandikca banlandikca alevleniverme, sinirlenme, agresif yönümüzü törpüleyebildik... Sakin ve huzuru bulduk belkide:)))) hahah sonuncusuna bende inanmadim:))

Ben bir kere tam 3 ay mapusta kaldım :D Geldikten bir hafta sonra yine ban yedim ahahahahha

4-5 gün içerde kalırsın, aman dikkatli olun, 50 puana ulaşınca 1 haftadan başlıyor banlı kalma süresi:ssz:

son 10 pointim demek ki,ban yolcusu kalmasın :24:

ben kendi donumu kendim işlemeye başlayayım kenarına da kadiş yazayım :6:

yan topiklerden şikayet var çok ses oluyomuş diye yine ban yeriz bilemiyorum yani :9::9::9::9:

:1::1::1: ban yemeden olmaz ya ekmek su gibi alışkanlık yapıyor zamanla:9:

iste gercek direnisci! :27::27::27:
keske tencere tava smiley olsaaaa :2::2::2::2::2::2::2:

Sorma feci sardım ben bu olaya RTE beyin her konuşmasında daha çok direnişçi oluyorum :23:

Son düzenleme:

parkonum ayva datlum bunu bi tekrar tekrar oku istersen bak arkadaşımız ne yazmış :21:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back