• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınızda benim gibi biri varken daha çok banlanırsınız:ssz: gülerken, aman banlanmayayım usluyum derken soğuk zindanlara atarım sizi, neyseki tecrübeli banlılar var içeriye paçalı don ve erzak bırakıyorlar:51:

Nasılda kendini biliyorsun mune :ssz: ban senin soy adın gibi :1:

paçalı don iyi oluyor bana getiren çok oldu ha bide çekirdek çıt çıt çıtlamak için :9:

Bu konu basligi resmen "GEYIK" konusuna dönüstürülmüstür, görevlileri görev basina cagiriyorum!!!! :21::21::21::21::21:

Ben simdiye kadar sadece bir kere o da 2 sene önce banlanmistim. Konumumu korumak adina sizleri ispiyonluyorum :nazar::nazar:

:9::9::9::9:

Başınızda benim gibi biri varken daha çok banlanırsınız:ssz: gülerken, aman banlanmayayım usluyum derken soğuk zindanlara atarım sizi, neyseki tecrübeli banlılar var içeriye paçalı don ve erzak bırakıyorlar:51:

benim erzak listem biraz kabarık
kızlar not alın:
süt,peynir,pekmez ceviz meyve
bunlarsız bırakmayın beni
miomoreye de bırakın bunlardan

O süre öyle birkaç ay değil, birkaç yıl sonra pasif oluyor, tabii yeni puanlar aktifliğini koruyor, hemen heveslenmeyin yani:9:

Poff zamanla demiştim ama 4 yıl sürmüş benim :1: Var sen hesapla :)

benim erzak listem biraz kabarık
kızlar not alın:
süt,peynir,pekmez ceviz meyve
bunlarsız bırakmayın beni
miomoreye de bırakın bunlardan

Süt icemiyorum ben hakkimi sana veririm Melekcimm.. ceviz de yiyemiyorummm, pekmez bulamadim burada trük bakkali bulmak zor. zaten icemezdimm. Meyve yeterli bir de yumurta ama günlük olsun lütfen:))

artık paçalı donlar falan bitti abla o kadar çok kişi mapusa girdi ki valla bütçe sarsıldı :14:
İçeri para bırakayım, dılardaki arkadaşlarınıza sipariş verirsiniz:ssz:
Valla seni mumla aradım şahsım ve ben:ssz:
Ayrıca hizmet yoktu, cezaevi koşulları feciydi bu sefer:19:

Ama bir daha banlanırsam bu konuya girmicem karar verdim:25:
Kib günlüğü yaptım 1 hafta içinde.

Mesajlara cevaplarımı kib yapıp yazıyordum:53:
Ay ne günlerdi, Allah düşürmesin psikolojisi bozuluyor insanın:kkk:

Buna psikolojide ne diyorlar acaba? İnsan banlayanını mumla arar mı, tövbe bismillah:51:

Nasılda kendini biliyorsun mune :ssz: ban senin soy adın gibi :1:

paçalı don iyi oluyor bana getiren çok oldu ha bide çekirdek çıt çıt çıtlamak için :9:

Eee n'apcan hocam iyi, biliyorsun kendisi diktatör, beni de kendi gibi yetiştirdi:34:

Süresini bilmiyorum ki bebişim zamanla diyim işte :1: Nasıl ban yaramış mı politik cvplar veriyorum :D

O süre öyle birkaç ay değil, birkaç yıl sonra pasif oluyor, tabii yeni puanlar aktifliğini koruyor, hemen heveslenmeyin yani:9:

Offf of, ben ölmüşüm ağlayanım yok :58:
Bir kaç yıla 100 point olurum ben, o zaman da hiç giremiyormuşsun galiba:26::43:

Emeeen, anarşikin ölümü müebbetten olsun:ssz:

bende de 30 puan var bundan sonraki ilk 10 puanlık cezamda kaç gün mapıs yatcam :ssz::ssz::ssz:
biliyimde kaç gün uzak kalcam ona göre don alırım en dantellisinden:23::23::23:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back