• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim okulu derecede bitirdi çalışacağı yeri seçebildi sonrasındada hep büro işlerini öğrendi işte maaş ihale satın alma depo arşiv vs, 7 senelik memur hep bürodaydı taa ki Batmana gelene kadar, burda olay çok malum nevruz hepinizin malumu, göreve gidiyo o görevde üst araması falan oluyo genelde, sonra dikiliyolar kenarda sürekli uyarılar geliyomuş insanları tahrik etmeyin diye sinirden kendini yiyip geliyo

polisler isini yapiyor sen devletin polisine taslarla sopalarla saldirirsan tabiki poliste kendini savunacak. herkes kendi canini dusunecek,ona gore hareket edicek. protsetonu yaparsin adam gibi dagilirsin.

Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto eden gruplara tazyikli su ve gaz sıkan TOMA, geri dönüş manevrası için Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nin bahçesine girmek istedi ve orada bulunan erlerden bariyerleri kaldırmalarını istedi. Askerler ise Acil Servis girişinde bunun yasak olduğunu belirtti ve bariyeri açmadı. Bunun üzerine, polisler ile askerler arasında tartışma yaşandı.

Polislerden biri, "Bir dahaki sefere buraya gaz bombası bırakacağım" diyerek askerleri tehdit etti. Bunun üzerine ortam gerildi. Görevli askerlerden biri de "Siz gaz bombasını atınca biz de bir şeyler atarız" diye karşılık verdi. Gerginlik, bir süre sonra yatıştı.

Polis aracı ise, bariyerlerin açılmaması üzerine başka bir bölgeden geri dönüş yaptı.

cnnturk

Çünkü asker gazdan etkilenen eylemcilere maske dağıttı diye polisler kızmış. Sinirden ağlıyorum akşamdan beri....

Yaşanan olayları izledim ve kanım dondu.
Öğretmenim ya hep bir umudum vardı bu ülke için ama bugün ülkemden nefret ettiğim gündür.
Resmen kan döküldü bugün Taksim'de.

öğretmen hanım umutların tükendiği yerde karanlıklar başlar kan döküldü diyosunuz....bu kan dökülme olayı sadece burdamı gözünüze çarpıyor...başka yerde kan dökülmüyor mu...bu eylem yapan güzel kardeşlerimiz bu kadar iyi bilselerde düzgünce okur veya çalışır başa geçer bu ağaçlarda kesilmezdi....o ağaçları kesen kesmeye vesile olan dilsiz şeytan onları kestirmeme çalışan ve polisle dalga geçen ise cahil topluluğu çoğu provakasyon çeşit çeşit insanlar tabiki içlerinde bazı temiz kalpliler var ama ben çoğunun temiz kalpli olarak düşündüğünü sanmıoyorum...bu devletin mahkemesi var adaleti var...polis copluyor polis dövüyor polisi oraya kim gönderiyor??herkesin tuzu kuru davulu çalıyor...oynayan oynasın...bir öğretmen olarak böle kelimeler kullanmanız hiç iyi birşey değil...heralde yetiştirdiğiniz çocuklar birşey görse umudum kalmadı deyip bırakabilir....bu ağaçları kestiren zalimlerde ne yazıkki bu eğitimin sistemini okumuşş..umutsuz insanlar...yazıkk

bir sayfa yazı yazdım netim koptu gönderemedim ama kısaca benım en merak ettiğim şeylerden biri

o polislerin eşleri acaba bu konular hakkında copuyla düşmanına vurur gibi vuran kocaları hakkında ne düşünüyorlar

inanın bunu çok merak ediyorum

insan ancak ve ancak düşmanını öyle dövebilir ve bu insanlarla aynı yastığa baş koymak çok değişik olmalı

sakın yanlış anlamayın sadece bir insanın tanımadığı br insanı düşmanlaştırarak ölümüne şiddet uygulaması için kalbinin ruhunun beyninin bir yerlerinin eksik olması lazım

siz iş icabı birini dövecek olsanız emir bu yapmam lazım diyerek dövebilir misiiniz?

eskiden bir kaç çürük elma derdik ama artık iyi elmaları ayıklamak lazım çünkü iyi polisler yeterince azaldı

o polisler pasif direnişe geçip o emri yerine getirmeyedebilirler, tabi bu bayağı bir cesaret işi, sonunda işten atılma parasızlık çoluk çocuk geçim derdi var ama bilemiyorum

acayip robotlaşmış bir ruh hali yani polisin önüne her kim çıkarsa düşman olmuş..onlara bunu empoze etmişler.

acaba bir kaçı gece yattıklarında ben bugun copumla adamın-kadının kafasını yardım kan akıttım diyerek üzülüyor mudur?

aslında tam bir sosyolojik vaka oldu artık bu ülkenin polisinin ruh hali.

Zaten topluma düşman olan liderlerin ilk yaptığı, halkı muhtaç duruma getirmektir. Çünkü muhtaç duruma gelen halk, geçim derdini düşündüğü için etrafında dönen olayları sorgulamıyor, sorgulayamıyor. Polis teşkilatında iyi olan kesimin çoğu zaten okumuş, okuduğu alanda iş bulamamış, sonra polislik mesleğini seçmiş insanlar. Çoğu zaten cemaatçi. Olmayanlar da geçim derdini düşündüğü için ses çıkaramayan kesim.

Şu sözü çok severim. Bizim durumumuzu anlatıyor ; Kendinizi boş, çaresiz ve yararsız hissediyorsanız kötü... Bu demek oluyor ki, tez elden despot bir yönetimi başınıza efendi olarak getireceksiniz. Akıllı despot bunu bildiği için köleleri arasında yararsızlık ve çaresizlik hissini pekiştirmeye çalışır!...

polisler isini yapiyor sen devletin polisine taslarla sopalarla saldirirsan tabiki poliste kendini savunacak. herkes kendi canini dusunecek,ona gore hareket edicek. protsetonu yaparsin adam gibi dagilirsin.

bugün sabaha karşı insanlara gaz sıkılana kadar sadece toplanıp kitap okuyan film izleyen insanlardı onlar sen nerde gördün polise taş atıldığını polise taş g.doğuda atılıyo davul zurnayla teröristler ülkeye sokuluyo sen neyin davasını güdüyosun te Allahım polis eşi olan g.doğuda olan benim hatun ahkam kesiyo
abla sen evlilik programı izle

Kizlarrr cok uzgunummm cunku ne yapilsada o adam dediya biz bu avm yapcaz konu kapandi diye kesin o guzelim agaclar kesilcek ..herkes acsin gozunu bidaha iktidara gelmesinlerr o guzelim tarih kokan yeri nasil yikicak hicmi ALLAH KORKUSU YOK RTE

gezi parkında polise kim taşlarla saldırmış?

bu arada sosyal paylaşım sitelerinde beyoğlu tarafındaki mobeselerin kapatılıp kayıt alınmadığını söylüyorlar

ne olacak acaba bugün oradan ölü çıkarsa inanın bu çok feci bir yara olacak

sadece parkını geri isteyen insanlara ne yapacaklar öldürecekler mi Allahım çok korkunç...

Gezi parkından çağrı var!

ARKADAŞLAR AZ ÖNCE BİR TELEFON ALDIM iSTİKLAL ARA SOKAKLARDA ÖN SOL BACAĞINA POLİS MERMİSİ GELMİŞ KAHVE RENGİ TÜYLÜ BİR KÖPEK VARMIŞ KAN KAYBEDİYOR DEDİ ARAYAN ORALARDA BİRİ VAR MI.GALATASARAYA YAKINMIŞ YAKALAMAK İSTEMİŞLER KAÇMIŞ

"KOLU KOPAN ARKADASIMIZ VAR. HILTON OTEL'DEN DISARI CIKAMIYORUZ. AMBULANSA IZIN VERMIYORLAR. HER YER KAN"

LÜTFEN DUYURUN: GÖNÜLLÜ SAĞLIK EKİPLERİ İSTİKLAL CADDESİ İPEK SOKAKTA BEKLİYORLAR İSTİKLALE GİRİNCE İLK SOL İLK SAĞ #direngaziparki

OSMANBEYE DOKTOR GONDERIN SOKAKLAR KAN GOLU INSANLAR OLUYOR OSMANBEYE ACIL DOKTOR GONDERIN BISEY YAPIN!!! SIGINACAK YER YOK

Bombalamalar artmaya basladi balo sokagin girisinde agir yarali ambulansa ihtiyac var, nobetci eczaneleri de paylasal solusyonlar azaldi

Senin haberleri nereden takip ettiğin belli. Takip ettiğin yerlerde halk polise saldırdı diye veriyorlar haberi çünkü. Polis kardeşiyim ben. Neler dönüyor, neler oluyor haberleri daha iyi biliyoruz senden. Takip ettiğin yerleri değiştir belki o zaman gerçekleri görebilirsin....

Olayı siyasete dökmenin anlamı yok. Akpdir başka partidir, kim sebep olduysa topundan nefret ediyorum.
şu ülkeden kaçma fırsatım olsa asla arkama bakmam herhalde, çocuğu olanlara yanarım bunlara mı emanet edeceksiniz, bunlara mı güveneceksiniz.
Ağaç kesilmesin diyor diye insanları kan revan içinde bırakmışlar bunun savunulacak nesi var?
Bir de çıkmışlar utanmadan "polis dağıtmak zorundaydı" gibi zırvalıyorlar. Öldürmek amacıyl dağıtmak olmaz, karşındaki düşmanın değil senin ülkenin vatandaşı.

sen kanadaya bi git orda dert yok tasa yok bir öğretmenim diosunuz ya pes yanii...

gezi parkında polise kim taşlarla saldırmış?

bu arada sosyal paylaşım sitelerinde beyoğlu tarafındaki mobeselerin kapatılıp kayıt alınmadığını söylüyorlar

ne olacak acaba bugün oradan ölü çıkarsa inanın bu çok feci bir yara olacak

sadece parkını geri isteyen insanlara ne yapacaklar öldürecekler mi Allahım çok korkunç...

Maalesef ölünün olduğu söyleniyor ve bir çok ta yaralı. Bildiğim kadarıyla 2 kişi öldü. Bence daha çok çıkacaktır. Turist bir kızın da durumu ağır. Resmini gördüm kafası bayaa darbe almış. Yaşarsa mucize diyorlar.

Polis insanlara saldırmakla değil insanları korumakla görevli.
Protestolara müdahaleyi de olay büyümesin diye yapmak zorundalar olayı büyütmek için değil.

O parktaki kimse tasli sopali silahli degildi.Sadece agaclar hukumetin evladinin kazanacagi para icin kesilmesin istediler,dogayi hayvanligi korumak istediler.gay parkiysa gay parki ne olmus?onlar insan degil mi sizden ne farklari var?Polislerin mudahelesinin amaci orayi dagitmak falan degildi bildigin halki dovmek assagilamak canlarini yakmakti.Nasil bir insan evladi masum silahsiz birinin coplarla kafasini dagitip suratlarinda biber gazi patlatir?Ordan gecen yaslilar ve cocuklar yok mu ?

Senin haberleri nereden takip ettiğin belli. Takip ettiğin yerlerde halk polise saldırdı diye veriyorlar haberi çünkü. Polis kardeşiyim ben. Neler dönüyor, neler oluyor haberleri daha iyi biliyoruz senden. Takip ettiğin yerleri değiştir belki o zaman gerçekleri görebilirsin....
senin polis kardeşin masum vatandaşları döven cani o zaman sende caninin kardeşisin ?

o kadar şey yazdım o kadar çok şey yazdım ama hepsini sildim...hem konuyu sosyal medyadan hem buradan takip ediyorum göz yaşlarım sel oldu akıyor şu anda durduramıyorum kendimi..

ben şucu bucu değilim iki çocuğu olan öğretmen bir anneyim ve artık çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyorum!

O parktaki kimse tasli sopali silahli degildi.Sadece agaclar hukumetin evladinin kazanacagi para icin kesilmesin istediler,dogayi hayvanligi korumak istediler.gay parkiysa gay parki ne olmus?onlar insan degil mi sizden ne farklari var?Polislerin mudahelesinin amaci orayi dagitmak falan degildi bildigin halki dovmek assagilamak canlarini yakmakti.Nasil bir insan evladi masum silahsiz birinin coplarla kafasini dagitip suratlarinda biber gazi patlatir?Ordan gecen yaslilar ve cocuklar yok mu ?
polisin canı sıkılmış eylemcileri dövelim diye gelmişler hükümetin çocuğunun yeriymiş kanıtın mı var??bu devletin hiç mahkemesi yokmu oraya şow için çıkmış milletvekillerinin yetkilerine kullanarak meclise sunma şansı yokmu?devleti istemiosunaz sokaklar orda isyan edin bakalım cesaretiniz varsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back