Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konuda Tayyip taraftarları olurdu, hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum burada değiller.

Yoksa verecek cevapları, söyleyecek sözleri, destekleyecekleri bir durumlarımı yok.

Olmaz mı, olmaz mı... Aldığım cevaplar karşısında şoke oldum, çok değer verdiğim iki insanı facebook profilimden silerek engelledim.

Ne dediler biliyor musun? -Polise taş atanın kafasına kafasına sıkarlar işte biber gazını (!) -Tepkinizi kaba kuvvetle değil sandık başında gösterin(!)

ve şu beni benden alan mesaj: Ne var da doluştunuz İstanbul'a, 3-5 ağaçla mı nefes alacaktınız orda (!)

Ben starbucksın 40 kişi kadar vatandaşı içeri aldıktan sonra güvenlik amaçlı kepenklerini kapattıklarını duymuştum da...

Sormazlar mı adama? Sorarlar, pekâlâ da güzel sorarlar..

Ya ya çok biliyorlar.
Benim bir arkadaşım da facemizde arkadaşlarımızın ismi önnde ki T.C yazısı için aman bu T.C yazısınıda hala silemediler faceden demişti .
Ağzına yapıştırcaktık bitane.
Neymiş provakasyonmuş
Yahu neyse ne bir insana T.C yazısı batar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş çıkışı Kadıköy'e gideceğim. Arabanın camına da Atatürk'ün Gençliğe Hitabesiyle, resmini yapıştırdım.

Sabah sabah işe gelirken bir bu geldi aklıma.

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben facebooku açamıyorum, açıyorum ama hiçbirşey görünmüyor, sizlerde de sorun var mı:26:
engellenicek falan diye duymuştum

Ben starbucksın 40 kişi kadar vatandaşı içeri aldıktan sonra güvenlik amaçlı kepenklerini kapattıklarını duymuştum da...

hayır canım o sırada içeride bulunan müşterilerinin can güvenliği için kapattıklarını ifade etmişlerdi
maalesef...
biz müşterilerimizi korumak zorundayız dediler...

veeeeee BURSA SAAT 19:00 KÜLTÜR PARKK BULUŞMA NOKTASI...

dün T.C bugün gezi parkı yürütme kararı
halk artık görmeli ki bir araya geldiğinde yapamayacağı şey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…