Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geldim kızlar, bağdat caddesinde ve kadiköyde 1 tane bile polis yoktu.
bağdat caddesinden kadiköy rıhtıma kadar sloganlar eşliğinde yürüdük.

kızınız kücükse nolur onu mağdur etmeyin. gece 3te bugün olandan daha büyük bir saldırı olacak deniyor.. asker de çatışmaya hazır bekliyor. ateş hattının ortasında kalmayın..

Dikkat et arkadaşım senin yerin de olmayı çok isterdim...ama karşı tarafın acıması yok kuzuna ve kendine dikkat et....Allah orda olanların yardımcısı olsun direnme kuvveti versin....

duyarlılığınıza teşekkür ederim kızlar.kızım 29 yaşında.

Taksim Direnişinin 2. gününde de Orhan Veli Şiir Evi, Sıhhiye Merkezi olarak kullanılacaktır.

Ancak, tıbbi malzeme yardımına ihtiyacımız var.

- Strip (Tıbbi Dikiş İpi)
- Talcid
- Su
- Elastik Bandaj
- Sargı Bezi
- Gaz Maskesi

Ayrıca, dün bizimle birlikte olan Gönüllü Hekimler ve Gönüllü Tıp Öğrencilerine tabii ki yine ihtiyaç duymaktayız. Gönüllü hekimler ve onları asiste edecek Gönüllü Tıp Öğrencileri bize 0544 262 70 41 (Ali Can) nolu telefondan gün boyu ulaşabilir. Tıbbi yardımları 15:00'a kadar bize iletiyor olmanız son derece önemlidir.

Asıl bugün olaylar patlayacak.Tüm ülke örgütleniliyor.Sivas-Eskisehir-Kayseri-Manisa-İzmir....
Taksimde insanlar evlerine dağılıp 2-3 saat uyuyup nöbeti devralacagız diyorlar.Direnişe devam.
Allah sonumuzu cidden hayır etsin.

Medyanın direnci kırılacaktır. Gazeteciler emirlere belli bir süre dayanabilir. Programcılar halkı karşılarına alamazlar! Almamalılar!

OKAN BAYÜLGEN

Bu arada dünden beri unuttuk.
Bize olayları tüm çıplaklığıyla ve gerçekliğiyle net üzerinden izleme şansı veren NORVEÇ kanalına teşekkürü borç biliriz.

Son düzenleme:
bambino2013 arkadaşım lütfen burada islamcılar gbi ayırıcı bi kelime kullanma burası müslüman bi ülke ve islam bir din adı bende müslümanım elhamdülillah
ve en az sizler kadar bende üzülüyorum bu olaya dün yatarken hep aklımdaydı
NOT:NİYETİM ASLA POLEMİK ÇIKARMAK DEİL
şunuda söyleyim arkadaşlar bu olayın içinde farklı inlegal gruplarda var amaçları sırf karıştırmak ola bence (PKK DHPC GİBİ )

Ntv teşrif etmiş.
Çevre illerden polis takviyesi gelecekmiş.
Birde müjdeli haber biber gazı stoğu bittiğinden Bursadan getirtiliyormus fakat ''idareli kullanmaları''yönünde polisler uyarılmış.

Bu hafta sonu sınavlarım olmasaydı İstanbula giderdim. Şu insan akınına bakın halk uyandı !

Bunlar birgün olacaktı, deniz nerede dalgalanmadan durulmuş ?

Atatürk'ün evlatlarıyız, o destanlar masal değil gerçek. Asil kanımız sabredebileceği kadar sabretti.

İnşallah çok kimsenin canı yanmadan sırf Gezi Parkı için değil, tüm bölme politikalarından geri adım atarlar.

Bu ülke Tayyip Efendi cemaatına bırakılmayacak kadar kıymetli. Ninelerimiz bizim için öldü, bizde çocuklarımız için ölsek çok mu ?

Yavaş yavaş mağazalardanda tepki geliyor , bu beni çok umutlandırdı.
Boyner,
Ykm
Adidas
Beta
Herry
Marks & Spencer
Silk&Cashmire
Tween-Damat
Polaris
Flo
Bilsar
Taksim gezi Parkı'na yapılacak bir avm de hiçbir şekilde mağaza açmayacaklarınıı açıkladılar.

Bu olay gezi parkını çoktan aştı
Ya hükümet bugünlerde devrilir ya da ölene kadar tepemizde kalırlar !

Allahım savaş alanı ve hazırlığı gibi
[video]http://newmedia.pivol.com/dhafeed.htm[/video]

istifayı basmak kolay mı arkadaşım... geçim derdi diye bişey var.... insan tek kendini düşünmüyo bazı kararları alırken eşini evladını anasını babasını sevgilisini.....

Bazı kararları alırken üzerinde yaşadığı toprakları da düşünsün o zaman,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…